Συνεχης ενημερωση
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19 Απριλίου 2018, και ώρα 12:00 π.μ. στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας στην Ιερά Οδό, αριθμός 96, η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.
Παρέστησαν ή αντιπροσωπεύθηκαν 17 μέτοχοι της Εταιρίας που εκπροσώπησαν 5.210.519 μετοχές, ήτοι 73,69% και επομένως η Γενική Συνέλευση αυτή συνεδρίασε έγκυρα με απαρτία επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Θέμα 1ο.Εγκρίθηκαν οι εκθέσεις του Δ.Σ. και των ελεγκτών της Eταιρίας για τα πεπραγμένα της διαχειριστικής περιόδου 1/1 – 31/12/2017. Εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της 31/12/2017. Eγκρίθηκε η διάθεση αποτελεσμάτων χρήσεως 2017 και ελήφθη απόφαση για την μη διανομή μερίσματος για την χρήση.
Θέμα 2ο. Αποφασίσθηκε η απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη για την περίοδο 1/1 – 31/12/2017.
Θέμα 3ο. Εγκρίθηκαν οι κάθε είδους αμοιβές των μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2017 και προεγκρίθηκαν οι αμοιβές των μελών του Δ.Σ. για το 2018.
Θέμα 4ο. Αποφασίσθηκε η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορίσθηκαν οι ιδιότητες κάθε μέλους σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3016/2002.
Θέμα 5ο. Συνεπεία της ως άνω εκλογής νέου ΔΣ και κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων, ορίστηκαν ως Μέλη της Επιτροπής Ελέγχου οι κ.κ. Στάθης Παπαγεωργίου, Ιωάννης Κατσουρίδης και Ιωάννης Φιλιώτης, που πληρούν τις επιταγές του άρθρου 44 του ν. 4449/2017.
Θέμα 6ο. Αποφασίσθηκε η εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών ελεγκτών για τη χρήση 2018 μετά από σύσταση της Επιτροπής Ελέγχου και καθορίσθηκαν οι αμοιβές τους.
Θέμα 7ο: Αποφασίσθηκε νέο πρόγραμμα αγοράς Ιδίων Μετοχών σύμφωνα με το άρθρο 16 του κ.ν. 2190/1920 σε συνδυασμό με τον Κανονισμό ΕΕ 596/2014, τον κατ' εξουσιοδότηση Κανονισμό ΕΕ 2016/ 1052 και με κάθε αποδεκτή πρακτική για την εξυπηρέτηση των εκάστοτε επιτρεπομένων από το νόμο σκοπών και χρήσεων, έως το 10% του μετοχικού κεφαλαίου, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται οι ήδη αγορασθείσες μετοχές για διάστημα 24 μηνών – έως 18/4/2020- με κατώτατη τιμή τα 1,00 ευρώ και ανώτερη τα 10,00 ευρώ.
Θέμα 8ο. Επί του θέματος αυτού η Γενική Συνέλευση εγκρίνει ομόφωνα τη πώληση ακινήτου στην Οδό Πίνδου και Αργυράκη στου Ρέντη το οποίο ανήκει στην θυγατρική ΛΥΠΑ ΑΕΒΕ σε τιμή όχι κατώτερη από αυτή που καθορίζεται στις οικονομικές καταστάσεις 31/12/2017.
Όλες οι παραπάνω αποφάσεις ελήφθησαν ομοφώνως με ποσοστό 100% των παρισταμένων ή αντιπροσωπευόμενων μετόχων, ήτοι με ψήφους 5.210.519 υπέρ και 0 κατά.
-
18:49 Την Τρίτη υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον ΠτΔ, Κ. Τσούλα, η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
-
18:34 Α. Πάνας: Η τρίμηνη παράταση λειτουργίας των ΕΛΤΑ δεν είναι λύση - Είναι αναβολή του προβλήματος
-
18:14 Προφυλακίστηκε 38χρονη για την κλοπή στο Λούβρο
-
17:59 Τουρκία: "Άγκυρα και Βερολίνο επιλέγουν την συμπόρευση πάρα τις διαφορές"
-
17:46 Μπαχρέιν: Ο πρόεδρος της Συρίας Αχμεντ Σάρα αναμένεται να επισκεφτεί την Ουάσινγκτον
-
17:28 Αλλάζει το σχέδιο αναδιάρθωσης των ΕΛΤΑ - Αναστέλλονται για τρεις μήνες τα "λουκέτα" στην περιφέρεια
-
17:13 Άγνωστη η προέλευση του drone στο αεροδρόμιο Βερολίνου
-
17:11 Βόρεια Μακεδονία: Αύριο ο δεύτερος γύρος των δημοτικών εκλογών
-
17:00 Επίθεση με μολότοφ σε αστυνομικούς στον λόφο του Στρέφη - Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός
-
16:46 Στο Μέτσοβο την Κυριακή ο ΠτΔ Κωνσταντίνος Τασούλας για την απελευθέρωση της πόλης
-
Στον "πάγο" αδειοδοτήσεις καταστημάτων και απαξίωση ακινήτων ελέω πολεοδομικού σχεδιασμού
-
Τριμερής Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ με ΗΠΑ για την ενέργεια στην Ανατολική Μεσόγειο
-
Βεντέτα στην Κρήτη - Βόμβες και πυροβολισμοί με νεκρούς και τραυματίες - Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο
-
Πλειστηριασμοί: Τα "επώνυμα" σφυριά που θα χτυπήσουν τον Νοέμβριο
-
Η Χρυσή Ζωή
-
Δύο νέες έρευνες δίνουν απαντήσεις για το περπάτημα: Πόση ώρα; Πόσα βήματα είναι αρκετά;
-
Καζίνο στην Ελλάδα: Μετέωρο βήμα και ανάκαμψη με… λίγους παίκτες
-
Αλλαγή σελίδας για τα ελληνικά ναυπηγεία – Ανασυγκρότηση, επενδύσεις και ο ρόλος του ευρωπαϊκού προγράμματος SAFE
-
Perfetti Van Melle: Ο γίγαντας της τσίχλας που διπλασίασε τον τζίρο του στην Ελλάδα
-
Ο ρωσικός στρατός απέτρεψε προσπάθεια του Κιέβου να ενισχύσει με ειδικές δυνάμεις την άμυνα του Ποκρόβσκ
-
Βεντέτα στην Κρήτη - Βόμβες και πυροβολισμοί με νεκρούς και τραυματίες - Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο (20)
-
Berkshire Hathaway: Νέο ρεκόρ ρευστότητας $381,7 δισ. - Καθαρός πωλητής για 12ο συνεχόμενο τρίμηνο (16)
-
Η Χρυσή Ζωή (9)
-
Α. Σαμαράς: Να επανεξεταστεί η απόφαση για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ (6)
-
Τι σημαίνει για τις τιμές "στο ράφι" η μείωση του πληθωρισμού στο 1,7% τον Οκτώβριο (6)
-
Οι G7 ανακοίνωσαν σχέδια ενάντια στην κυριαρχία της Κίνας στις σπάνιες γαίες (5)
-
Πλήρης η επικράτηση του ψηφιακού χρήματος - Εννέα στις δέκα συναλλαγές ανέπαφες (4)
-
Ο ρωσικός στρατός απέτρεψε προσπάθεια του Κιέβου να ενισχύσει με ειδικές δυνάμεις την άμυνα του Ποκρόβσκ (4)
-
Ο αρχιστρατηγός της Ουκρανίας διαψεύδει τους Ρώσους: Κρατάμε το Ποκρόβσκ - Τι δείχνει το Deepstate (3)
-
Πληθαίνουν οι αντιδράσεις βουλευτών της ΝΔ για τα ΕΛΤΑ - Ζητούν επανεξέταση της απόφασης (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ