Συνεχης ενημερωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε ενημερώνει το επενδυτικό ότι την 2/4 /2018 κοινοποιήθηκε στην Εταιρεία έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας δυνάμει της οποίας επεβλήθη κατάσχεση της Τραπέζης Πειραιώς επί του εργοστασιακού ακινήτου της Εταιρείας ευρισκομένου εις την θέση Κύριλλο Ασπροπύργου δια επιτασσόμενο ποσό 3.000.000 € έναντι οφειλής ύψους 13.518.071,90 €.
Κατά της ενέργειας αυτής εξουσιοδοτήθηκαν οι νομικοί συνεργάτες της εταιρείας δια την άσκηση όλων των ένδικων βοηθημάτων κατά τα προβλεπόμενα από τον νόμο και ήδη έχει ασκηθεί ανακοπή.
Πλέον του ανωτέρω, το Δ.Σ αφού ήρθε σε επαφή με την πλειοψηφία των Μετόχων της Εταιρείας έλαβε την διαβεβαίωση ότι πέραν των νομικών ενεργειών υποστήριξης της Εταιρείας θα μετέλθουν όλων των δυνατών ενεργειών πέραν των δικαστικών δια την επίλυση του προβλήματος και την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας .
-
11:16 ΚΕΟΣΟΕ: Κατάρρευση του πρωτογενή τομέα - Διακυβεύεται η αγροτοδιατροφική ανεξαρτησία της χώρας
-
11:11 Στ. Καφούνης: Κρίσιμος στόχος η άμεση επιβολή δασμών από το πρώτο ευρώ - Μεταβατικό βήμα αλλά όχι επαρκές το προσωρινό τέλος των 3 ευρώ
-
11:10 Χρηματιστήριο: Διερευνητικές κινήσεις αναζητώντας τη λύση της συσσώρευσης
-
11:07 Γ. Γεραπετρίτης: Αναβαθμίζουμε το διπλωματικό αποτύπωμα της χώρας
-
10:47 Τσεχία: Ο πρόεδρος διόρισε την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μπάμπις
-
10:40 Ανοδικά οι ευρωαγορές με το βλέμμα στις Κεντρικές Τράπεζες
-
10:36 Πώς η Τουρκία του Ερντογάν χρηματοδοτεί τη Χαμάς και ζητά ρόλο στην ανοικοδόμηση της Γάζας
-
10:28 Κ. Χατζηδάκης: Όσα δεν έγιναν σε ολόκληρη τη μεταπολίτευση κατά της φοροδιαφυγής, έγιναν από το 2019 και μετά
-
10:20 Αυστραλία: Σε πένθος έχει βυθιστεί η χώρα μετά την αντισημιτική επίθεση στην παραλία Μπόνταϊ
-
10:16 Έρευνα Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα: "Καταρρίπτεται το κυβερνητικό success story για την ελληνική οικονομία"
-
Οι πωλητές κάνουν το λάθος της χρονιάς
-
Χιλιάδες νέες κατοικίες "ρίχνουν" στην αγορά κατασκευαστές λόγω Golden Visa
-
Ποιες χώρες στην Ευρώπη δίνουν 13η σύνταξη και ποιες έξτρα επίδομα στις συντάξεις
-
Φρικτό μαχαίρι;
-
Τί πρέπει να κάνουμε με τη μετανάστευση;
-
Τεχνολογία και στέγαση: Γιατί η λύση στο πρόβλημα των ακινήτων δεν είναι εκεί που κοιτάμε
-
Ολική επαναφορά
-
Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους για τα αγροτικά μπλόκα: Μπαράζ ακυρώσεων στο παρά πέντε των εορτών
-
Μήπως σφυρίζουμε αδιάφορα;
-
Γιατί το ΥΠΕΘΟ προβλέπει ιδιωτικές επενδύσεις 40 δισ. ευρώ την επόμενη 4ετία - Οι κρίσιμοι αριθμοί
-
Τί πρέπει να κάνουμε με τη μετανάστευση; (49)
-
Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους για τα αγροτικά μπλόκα: Μπαράζ ακυρώσεων στο παρά πέντε των εορτών (9)
-
Ολική επαναφορά (8)
-
Τεχνολογία και στέγαση: Γιατί η λύση στο πρόβλημα των ακινήτων δεν είναι εκεί που κοιτάμε (6)
-
Ρωσία: Αγωγή κατά του Euroclear - Ζητά 229 δισ. δολ. (5)
-
Κάλας: Η κατάληψη του Ντονμπάς δεν θα σημάνει το "τέλος του παιχνιδιού" για τον Πούτιν - Κίνδυνος για ολόκληρη την Ουκρανία και άλλες περιοχές (5)
-
Οι κινήσεις της κυβέρνησης μετά το "όχι" των αγροτών στον διάλογο - Αναζητούνται λύσεις στον "γόρδιο δεσμό" (5)
-
Φρικτό μαχαίρι; (5)
-
Φ. Καραβίας: Ο ρόλος των τραπεζών είναι να δίνουν σωστά δάνεια στις επιχειρήσεις για την ανάπτυξη της οικονομίας και της χώρας (3)
-
Οι πωλητές κάνουν το λάθος της χρονιάς (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ