Συνεχης ενημερωση
Αθήνα, 19 Μαρτίου 2018: Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, υποστηρίζει ως χορηγός το 5ο Digital Banking Forum με θέμα "Οι Ελληνικές Τράπεζες στην Ψηφιακή Εποχή", το οποίο πραγματοποιείται στις 21 Μαρτίου 2018 (09:00-16:30), στο ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα.
Στο 5ο Digital Banking Forum, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα ενημερωθούν από στελέχη της Profile αναφορικά με τις καινοτόμες ψηφιακές χρηματοοικονομικές λύσεις λογισμικού της, οι οποίες επιτρέπουν βελτιστοποίηση των εργασιών, καθώς και προηγμένη εξυπηρέτηση πελατών σε διεθνείς αγορές, παρέχοντας την απαιτούμενη λειτουργικότητα και ευελιξία, στις αυξανόμενες προκλήσεις του κλάδου.
H Profile Software θα παρουσιάσει τις εξειδικευμένες και διεθνώς αναγνωρισμένες FinTech λύσεις της για τον ευρύτερο τραπεζικό τομέα, οι οποίες διαθέτουν πληθώρα διεθνών εγκαταστάσεων και βραβεύσεων:
> FMS.next: Η ολοκληρωμένη Digital Banking πλατφόρμα, που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις για Core Banking, Lending, Payments, Marketplace Lending/Crowdfunding και FinTech.
> IMSplus & Axia: Οι διεθνώς αναγνωρισμένες πλατφόρμες Διαχείρισης Επενδύσεων (Wealth Management, Asset και Fund Management, Insurance Investment Management, Family Office, Personal Banking) και Θεματοφυλακής. Η προηγμένη και ευέλικτη web-based omni-channel Axia λύση προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήστη, καθώς και ανταγωνιστικές robo-advisory δυνατότητες.
> Acumen-net: H ολοκληρωμένη Front-to-Back Office Treasury πλατφόρμα, που καλύπτει όλο το εύρος των χρηματοοικονομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων περίπλοκων και απαιτητικών εργασιών.
> RiskAvert: Η πλήρης, σύγχρονη και αποδοτική λύση Διαχείρισης Κινδύνου, Υπολογισμού Κεφαλαιακής Επάρκειας και Παραγωγής Εποπτικών Αναφορών για Πιστωτικό, Λειτουργικό κίνδυνο Αγοράς και Ρευστότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (Basel ΙΙΙ, IFRS9), με υποστήριξη XBRL λειτουργιών.
Το 5ο Digital Banking Forum απευθύνεται σε στελέχη του χρηματοπιστωτικού κλάδου τα οποία αναζητούν πληροφόρηση αναφορικά με τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά.
Πιο συγκεκριμένα, οι ενότητες στο 5ο Digital Banking Forum καλύπτουν περιοχές όπως είναι οι νέες τάσεις στο χώρο των ψηφιακών συστημάτων & υπηρεσιών, το blockchain και οι εφαρμογές του, οι τάσεις στις ψηφιακές πληρωμές, οι αλλαγές που φέρνει η PSD II, τα FinΤech startups καθώς και οι νέες ψηφιακές, τραπεζικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις & καταναλωτές.
Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Forum είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του συνεδρίου στο 'http://digitalbanking.ethosevents.eu/' ενώ το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στο 'http://digitalbanking.ethosevents.eu/programma/'.
-
13:43 Β. Κικίλιας: Ογδόντα πέντε χρόνια μετά το "Όχι", θλίβομαι γι' αυτά που συμβαίνουν με το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
-
13:36 Αφγανιστάν - Πακιστάν: Στην Τουρκία για δεύτερο γύρο συνομιλιών
-
13:35 Ρωσία: Ο κυβερνήτης του Μπέλγκοροντ λέει ότι ουκρανικό πλήγμα προκάλεσε ζημιές σε φράγμα
-
13:23 Κλειδώνει η συμφωνία για τα Eurofighter στην Τουρκία
-
13:16 Η Big Tech στο Λευκό Οίκο - Θα πληρώσει για την τεράστια αίθουσα χορού που θέλει να φτιάξει ο Τραμπ
-
13:14 Δύο νεκροί από ισραηλινές επιδρομές στο νότιο Λίβανο - Ηγετικό στέλεχος της Χεζμπολάχ ο ένας
-
12:59 Ο πόλεμος του Τραμπ κατά των ναρκωτικών ανακατευθύνει τις παράνομες ουσίες προς την Ευρώπη
-
12:52 Ξεκίνησε σήμερα νέος γύρος εμπορικών συνομιλιών ΗΠΑ - Κίνας, εν όψει της συνάντησης Τραμπ - Σι
-
12:41 Σε νέα φάση περνά το ελληνικό real estate - Δέκα άξονες μιας ώριμης αγοράς
-
12:29 Λασίθι: Περιπέτεια για δύο εγκύους μετανάστριες – Στη ΜΕΘ νεογέννητο
-
ΗΠΑ και Ρωσία "κοντά σε διπλωματική λύση" για τον πόλεμο στην Ουκρανία, λέει απεσταλμένος του Πούτιν
-
Απολλώνιον: Ο φούρνος των 26 εκατ. στοχεύει ψηλότερα
-
Για ποιους θα προσυμπληρωθούν οι φοροδηλώσεις του 2026 - Αυξάνονται σε δύο εκατομμύρια
-
Τα επόμενα βήματα για τις έρευνες της Chevron – Helleniq Energy στην Κρήτη
-
Πολύ δύσκολη πλέον για τον ουκρανικό στρατό η κατάσταση στο Ποκρόβσκ
-
Το μνημείο του άγνωστου ακτιβιστή
-
Ο σκιώδης δισεκατομμυριούχος του Τραμπ στα crypto
-
Ξενοδοχειακές επενδύσεις ύψους 1,5 δισ. ευρώ σε γραμμή εκκίνησης
-
Η Ε.Ε… και η Ελλάδα!
-
Ο Τσίπρας δεν είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ, o ΣΥΡΙΖΑ είναι μαζί του
-
Πολύ δύσκολη πλέον για τον ουκρανικό στρατό η κατάσταση στο Ποκρόβσκ (8)
-
Το μνημείο του άγνωστου ακτιβιστή (6)
-
Δημογραφικό: Περισσότεροι θάνατοι από γεννήσεις σε 15 ελληνικούς νομούς τα τελευταία 41 χρόνια (5)
-
Η Ε.Ε… και η Ελλάδα! (4)
-
ΗΠΑ και Ρωσία "κοντά σε διπλωματική λύση" για τον πόλεμο στην Ουκρανία, λέει απεσταλμένος του Πούτιν (4)
-
Στα 550 εκατ. ευρώ οι εξαγωγές ηλεκτρικού ρεύματος από τις αρχές του έτους - Το όφελος για το εμπορικό ισοζύγιο (3)
-
Μουλάρια και κορμοί δέντρων - Υλοτόμοι στα ψηλά του Βοΐου (2)
-
Ενδείξεις για δημιουργία νέων κόκκινων δανείων – Πού βρισκόμαστε σήμερα (1)
-
Νίκος Καζαντζάκης, ο άνθρωπος που πάλεψε με τα σκοτάδια του για να βρει μια στάλα φως (1)
-
Τα επόμενα βήματα για τις έρευνες της Chevron – Helleniq Energy στην Κρήτη (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ