Συνεχης ενημερωση
Η Σύνταξη και η διάθεση του παρόντος Πληροφοριακού Εντύπου έγινε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 4 (παρ.2ε) του ν.3401/2005, όπως ισχύει κατά το χρόνο σύνταξης του. Το παρόν Πληροφοριακό Έντυπο έχει συνταχθεί από την Εταιρεία, η οποία είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια και πληρότητα, είναι δε διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Χ.Α www.helex.gr και της Εταιρείας www.groupiaso.gr
Σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 2 περ. (ε) του Ν. 3401/2005, η εταιρεία "ΙΑΣΩ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ – ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Α.Ε." (εφεξής "ΙΑΣΩ Α.Ε.") γνωστοποιεί τα ακόλουθα:
Η από 09 Φεβρουαρίου 2018 μετ΄ αναβολή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΙΑΣΩ Α.Ε., κατά το συνολικό ποσό των δέκα πέντε εκατομμυρίων τριακοσίων πενήντα έξι χιλιάδων οκτακοσίων σαράντα εννέα ευρώ και είκοσι λεπτών (15.356.849,20€) με κεφαλαιοποίηση ισόποσου μέρους από το ειδικό αποθεματικό που έχει σχηματιστεί από τη διαφορά της τιμής έκδοσης μετοχών υπέρ το άρτιο, με την έκδοση τριάντα τεσσάρων εκατομμυρίων εννιακοσίων μίας χιλιάδων και εννιακοσίων τριάντα (34.901.930) νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,44 € εκάστη, οι οποίες θα διανεμηθούν δωρεάν στους μετόχους με αναλογία τέσσερις (4) νέες μετοχές για κάθε δέκα (10) παλαιές μετοχές.
Συνεπεία των ανωτέρω, η αύξηση θα πραγματοποιηθεί με την έκδοση τριάντα τεσσάρων εκατομμυρίων εννιακοσίων μίας χιλιάδων και εννιακοσίων τριάντα (34.901.930) νέων κοινών μετοχών της ΙΑΣΩ Α.Ε., ονομαστικής αξίας σαράντα τεσσάρων λεπτών του Ευρώ (€0,44) η κάθε μία, οι οποίες θα διανεμηθούν δωρεάν στους δικαιούχους υφιστάμενους μετόχους της ΙΑΣΩ Α.Ε. σε αναλογία τέσσερις (4) νέες μετοχές για κάθε δέκα (10) παλαιές μετοχές.
Με την ολοκλήρωση της αύξησης το ολοσχερώς καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της ΙΑΣΩ Α.Ε. θα ανέλθει σε πενήντα τρία εκατομμύρια επτακόσιες σαράντα οκτώ χιλιάδες εννιακόσια εβδομήντα ένα Ευρώ και εβδομήντα έξι λεπτά (53.748.971,76€) διαιρούμενο σε εκατόν είκοσι δύο εκατομμύρια εκατόν πενήντα έξι χιλιάδες επτακόσιες πενήντα τέσσερις (122.156.754) κοινές ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας σαράντα τεσσάρων λεπτών του Ευρώ (0,44) εκάστης.
Την 12/03/2018 καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με κωδικό αριθμό καταχώρισης 1346068, η με αριθμό πρωτ. 28653/12.03.2018 απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης (ΑΔΑ: 6ΞΦΠ465ΧΙ8-ΤΝΣ) με την οποία εγκρίθηκε η ανωτέρω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και η συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού, σύμφωνα με την από 09.02.2018 απόφαση της μετ΄αναβολή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΙΑΣΩ Α.Ε.
Οι νέες μετοχές από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται στον Κανονισμό αυτού.
Η διαπραγμάτευση των μετοχών χωρίς το δικαίωμα λήψης δωρεάν μετοχών καθώς και η προσαρμογή της τιμής των μετοχών θα γίνει την 4η εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία έγκρισης εισαγωγής των νέων μετοχών από το Χρηματιστήριο Αθηνών.
Ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων των νέων μετοχών (record date) ορίζεται η 5η εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία έγκρισης της εισαγωγής αυτών.
Η Ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών καθώς και η πίστωσή τους στις Μερίδες των δικαιούχων ορίζεται η 3η εργάσιμη ημέρα που ακολουθεί την ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων.
Υπεύθυνοι για την σύνταξη του παρόντος εντύπου και την ακρίβεια των στοιχείων που περιέχει είναι οι κ.κ. Εμμανουήλ Δουλγεράκης, Διευθύνων Σύμβουλος και Στυλιανός Τσιρόπουλος, Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου ΙΑΣΩ.
Οι επενδυτές που ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην Υπηρεσία Μετόχων της ΙΑΣΩ Α.Ε.: Λ. Κηφισίας αρ. 37-39, 15121, Μαρούσι, τηλ. 210-6184177, φαξ 210-6184180.
Το παρόν έντυπο παροχής πληροφοριών μπορούν να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από τα γραφεία της εταιρείας στη Λεωφόρο Κηφισίας αρ. 37-39, στο Μαρούσι Αττικής, ΤΚ 15121 και σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.groupiaso.gr.
- 
                                23:43 ΗΠΑ: Ομοσπονδιακό δικαστήριο ακύρωσε την απαίτηση απόδειξης υπηκοότητας στις εκλογές
- 
                                23:32 ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν επηρεάζεται η συνδεδεμένη ενίσχυση για το βαμβάκι
- 
                                23:17 Υπ. Ανάπτυξης για τα ηλεκτρικά πατίνια: "Ελπίζουμε ο κ. Δούκας να μάθει τις αρμοδιότητές του"
- 
                                23:05 Η Ουκρανία αποστέλλει ειδικές δυνάμεις στο πολιορκημένο Ποκρόβσκ
- 
                                23:01 Δικαστήριο διέταξε την κυβέρνηση να συνεχίσει το πρόγραμμα SNAP για την αγορά τροφίμων από τα φτωχά νοικοκυριά,
- 
                                22:46 Η Ουάσινγκτον υποστηρίζει την κατάργηση των κυρώσεων του Ceasar Act κατά της Συρίας
- 
                                22:34 Τραμπ: "Ο χριστιανισμός απειλείται στη Νιγηρία από τους ισλαμιστές"
- 
                                22:23 Ένταση στα Εξάρχεια - 14 προσαγωγές
- 
                                22:11 Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης: Δύο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα
- 
                                22:03 Amazon-boost στη Wall Street
- 
                                Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
- 
                                "Ανταρσία" Πολωνίας, Ουγγαρίας και Σλοβακίας - Δεν άρουν τους περιορισμούς στο εμπόριο με την Ουκρανία
- 
                                Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
- 
                                Στη φυλακή ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ που είχε "ξεχάσει" να αποδώσει ΦΠΑ πολλών χιλιάδων ευρώ
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen
- 
                                Πρόταση της ΕΕΝ για ελληνικά πολεμικά πλοία στο πρόγραμμα SAFE
- 
                                FT: Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση στη Βουδαπέστη μετά τις ακραίες απαιτήσεις του Πούτιν - Ένταση στο τηλεφώνημα Ρούμπιο-Λαβρόφ
- 
                                Κ. Πιερρακάκης: Η κυβέρνηση έχει δώσει στα ΕΛΤΑ πάνω από 250 εκατ. ευρώ - Η λίστα με τα 204 καταστήματα που κλείνουν
- 
                                Νέα τραπεζική διόρθωση στο Χρηματιστήριο με επιπλέον πίεση από HelleniQ Energy
- 
                                Πλειστηριασμοί: Άλλαξε χέρια ακίνητο της οικογένειας Μαλαματίνα στη Μύκονο
- 
                                Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο (111)
- 
                                ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης (68)
- 
                                Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια! (31)
- 
                                ΕΥΔΑΠ: Σε εφαρμογή το σχέδιο για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας – Οι αλλαγές και τα επόμενα βήματα (15)
- 
                                Ανακοίνωση ΕΛΤΑ: Κανένας Έλληνας δεν θα μείνει χωρίς ταχυδρόμο και κανένα νησί χωρίς κατάστημα (10)
- 
                                Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen (10)
- 
                                Η μαζική αμφισβήτηση ελέγχων και προστίμων της εφορίας - Πόσοι προσφεύγουν και πόσοι δικαιώνονται (8)
- 
                                Κ. Πιερρακάκης: Η κυβέρνηση έχει δώσει στα ΕΛΤΑ πάνω από 250 εκατ. ευρώ - Η λίστα με τα 204 καταστήματα που κλείνουν (7)
- 
                                Eurostat: Στο 1,7% ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο στην Ελλάδα - Ο πέμπτος χαμηλότερος στην ευρωζώνη (7)
- 
                                Ηράκλειο: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στην κατάληψη του "Ευαγγελισμού" - Έξι συλλήψεις για την επίθεση κατά Βορίδη (7)
 
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
     
                    
                 
                 
                
 
                         
     
                         
                         
