Συνεχης ενημερωση
Καθαρά κέρδη € 940 χιλιάδες παρουσίασε η BriQ Properties για τη χρήση 2017
Τα καθαρά κέρδη της Εταιρείας για την πρώτη δωδεκάμηνη χρήση από 01.01.2017 έως 31.12.2017 ανέρχονται σε € 940 χιλιάδες.
Το προσαρμοσμένο EBITDA (κέρδη προ τόκων, φόρων και συνολικών αποσβέσεων, μη συμπεριλαμβανομένων κερδών από την αποτίμηση ακινήτων και μη επαναλαμβανόμενων εξόδων εισαγωγής στο Χρηματιστήριο Αθηνών), ανήλθε σε € 1.250 χιλιάδες για τη χρήση 2017.
Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Εταιρείας την 31η Δεκεμβρίου 2017 αποτελούνταν από 9 επαγγελματικά ακίνητα συνολικής επιφάνειας 38.853 τ.μ. και αξίας € 26.346 χιλιάδες. Οι επενδύσεις σε ακίνητα αυξήθηκαν κατά € 2.077 χιλιάδες (+8,6%), σε σχέση με το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της 31ης Δεκεμβρίου 2016, λόγω της αγοράς δύο επενδυτικών ακινήτων αξίας € 1.855 χιλιάδες (μη συμπεριλαμβανομένων εξόδων απόκτησης) που έλαβε χώρα στο τέλος του 2017.
Το χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας την 31.12.2017 περιλάμβανε και ταμειακά διαθέσιμα ποσού € 2.536 χιλιάδες.
Η Εταιρεία δεν έχει δανεισμό. Ως αποτέλεσμα την 31η Δεκεμβρίου 2017, η Εσωτερική Αξία της μετοχής (N.A.V.) ανερχόταν σε € 28.268 χιλιάδες ή € 2,37 ανά μετοχή.
Τα βασικά χρηματοοικονομικά μεγέθη της Εταιρείας για τη χρήση 2017 είναι τα ακόλουθα :
Τα έσοδα από μισθώματα ανήλθαν σε € 1.885 χιλιάδες.
Τα λειτουργικά έξοδα που αφορούν τα ακίνητα ανήλθαν σε € 226 χιλιάδες, εκ των οποίων ποσό € 141 χιλιάδες αφορά τον ΕΝΦΙΑ.
Τα λοιπά λειτουργικά έξοδα ανήλθαν σε € 426 χιλιάδες, εκ των οποίων ποσό € 230 χιλιάδες αφορά τα έξοδα εισαγωγής της Εταιρείας στο Χ.Α.
Τα κέρδη από αναπροσαρμογή των επενδύσεων σε ακίνητα σε εύλογη αξία ανήλθαν σε € 99 χιλιάδες. Από την απόκτηση νέων επενδυτικών ακινήτων κατά την διάρκεια της χρήσης προέκυψε κέρδος από αναπροσαρμογή € 61 χιλιάδες, ενώ από το προϋφιστάμενο χαρτοφυλάκιο προέκυψε κέρδος € 38 χιλιάδες.
Τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 1.154 χιλιάδες, συμπεριλαμβανομένων κερδών από την αναπροσαρμογή της αξίας των ακινήτων € 99 χιλιάδων και μη επαναλαμβανόμενων εξόδων εισαγωγής στο Χρηματιστήριο Αθηνών € 230 χιλιάδων.
Οι βασικοί δείκτες της Εταιρείας διαμορφώνονται ως εξής:
i. Δείκτης Γενικής Ρευστότητας (Current Ratio) : 6,77x
ii. Δείκτης Μόχλευσης L.T.V. (Δάνεια / επενδύσεις) : 0%
iii. Κεφάλαια από την Λειτουργία (F.F.O.) : € 1.088 χιλιάδες
Η Εταιρεία ολοκλήρωσε την εισαγωγή της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών τον Ιούλιο του 2017 και συνέχισε την υλοποίηση του στρατηγικού επενδυτικού πλάνου της σε ακίνητα εισοδήματος υψηλών προδιαγραφών που παρουσιάζουν ταυτόχρονα και δυνατότητα δημιουργίας υπεραξίας για τους μετόχους.
-
09:34 Το νέο σχολείο που μπαίνουν αύριο οι μαθητές - Τι αλλάζει με το πρώτο κουδούνι
-
09:27 ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στα €68 εκατ. τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη, αυξημένα 24%
-
09:24 Eύβοια: Πώς εξελίσσεται η μετασεισμική ακολουθία – Συνεχίζονται οι αυτοψίες
-
09:17 Γερμανία: Συνθήματα κατά του Μερτς οδηγούν σε "συνταγματικώς αμφισβητήσιμη" έρευνα σε βάρος στελέχους του SPD
-
09:15 Πολωνία: Drone χτύπησε κτίριο κατοικιών στο Wyryki
-
09:14 Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλγερία
-
09:10 Νεπάλ: Ο στρατός προχωρά σε καταστολή διαδηλώσεων εν μέσω αυξανόμενης πολιτικής αβεβαιότητας
-
09:00 "Πόρτα" Ανδρουλάκη στις προσκλήσεις Μητσοτάκη- Ναι σε μέτρα- Όχι, σε συγκυβέρνηση
-
08:55 Γαλλία: Ο "survivor" Λεκορνί αναλαμβάνει ανήμερα των κινητοποιήσεων - Το προφίλ του δεν περιορίζεται στον "Μακρονισμό"
-
08:51 Κέρδη στις ασιατικές αγορές - Κοντά σε ιστορικά υψηλά η Ιαπωνία μετά την αποχώρηση του Ισίμπα
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO
-
Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Το "χρυσό" καλοκαίρι των σούπερ μάρκετ: 757 εκατ. ευρώ επιπλέον στα ταμεία
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (16)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (12)
-
Συναγερμός στην Πολωνία - Κατέρριψε ρωσικά drones που εισέβαλαν στον εναέριο χώρο της - "Δεχόμαστε επίθεση" - Επί ποδός το NATO (9)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (4)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (4)
-
Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι; (3)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (2)
-
Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλγερία (1)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (1)
-
Ιπποκράτειο: Σε αναστολή ο διευθυντής της καρδιοχειρουργικής για το "χρυσό φακελάκι" - "Δεν θα γίνει ανεκτό" δήλωσε ο Άδ. Γεωργιάδης (1)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
