Συνεχης ενημερωση
Η επίσημη έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών έγινε από τον κ. Αναστάσιο Δεληγιώργη, Πρόεδρο Δ.Σ. & Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον κ. Νικόλαο Δεληγιώργη, Εντεταλμένο Σύμβουλο Δ.Σ. της εταιρείας ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, επ' ευκαιρία της ένταξης προς διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά, των 6.500 κοινών ονομαστικών ομολογιών της εταιρείας, ονομαστικής αξίας και τιμής διάθεσης εκάστης €1.000, που προέκυψαν από την έκδοση Κοινού Εταιρικού Ομολόγου με Ιδιωτική Τοποθέτηση, διάρκειας 7 ετών, σταθερού επιτοκίου 5,50% ετησίως (το Πληροφοριακό Έγγραφο για την κάλυψη των αναγκών πληροφόρησης του επενδυτικού κοινού, είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου).
Κατά την τελετή έναρξης ο κ. Αναστάσιος Δεληγιώργης δήλωσε: "το εν λόγω Κοινό Ομολογιακό Δάνειο είναι ένα καθαρόαιμο "green bond" καθώς η μερίδα του λέοντος από τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση του πρώτου μέρους του επενδυτικού προγράμματός μας. Συνολικά, το πλάνο μας περιλαμβάνει την ανάπτυξη έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με ισχύ πλέον των 90 MW, καθώς και την προώθηση εγκαταστάσεων αντλιών θερμότητας που αποτελούν τη σημαντικότερη τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας στον κτιριακό τομέα. Στην επιτυχή έκδοση συνέβαλλαν καταλυτικά οι εταιρείες Wealth Fund Services καθώς και η Εθνική Asset Management οι οποίες μεταξύ άλλων, εμπιστεύτηκαν τη δυναμική και τις προοπτικές του ομίλου μας".
Μετά την τελετή ακολούθησε σύντομη εταιρική παρουσίαση από τον Πρόεδρο και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της εταιρείας.
Σύμβουλος έκδοσης ήταν η ΒΕΤΑ Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ.
-
11:32 Π. Μαρινάκης: Είχαμε ξεκάθαρη εντολή να σπάσουμε όλα αυτά τα δεσμά που μας κρατούσαν όμηρους κάποιων ιδεοληψιών
-
11:24 Ερντογάν: Οι συνομιλίες με το Κατάρ και το Ομάν για την προμήθεια Eurofighter κινούνται σε θετική κατεύθυνση
-
11:22 Νέοι πολιτικοί κλυδωνισμοί στη Γαλλία - Οι Σοσιαλιστές απειλούν να ανατρέψουν την κυβέρνηση μέχρι τη Δευτέρα
-
11:13 Χρηματιστήριο: Οριακές μεταβολές με rotation τίτλων
-
11:13 ΟΠΕΚΕΠΕ: Απολογούνται οι πρώτοι 12 κατηγορούμενοι - Καταγγελίες στην Εξεταστική για κύκλωμα εκφοβισμού υπαλλήλων του Οργανισμού
-
11:12 Ρωσία: Σπάνια έκκληση από κορυφαίο τραπεζίτη (και σύμμαχο του Πούτιν) - "Χρειαζόμαστε εκατομμύρια εξειδικευμένους εργαζόμενους από το εξωτερικό"
-
11:04 Επιτάχυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην ευρωζώνη τον Οκτώβριο - Άνοδος του δείκτη PMI σε υψηλό 17 μηνών
-
10:51 ΥΠΕΞ: Η Ελλάδα στηρίζει διαχρονικά τους σκοπούς και τις αρχές του ΟΗΕ
-
10:42 Μερτς: Περιμένω εξαίρεση από τις κυρώσεις των ΗΠΑ για τη γερμανική μονάδα της Rosneft
-
10:36 Μικρά κέρδη στις ευρωαγορές
-
Το ταμπλό γράφει 7, αλλά η αξία ξεκινά από 8,5
-
Η Ελλάδα συνεχίζει να "ΠΩΛΕΙΤΑΙ"
-
Madame Coco: Η τούρκικη αλυσίδα που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο αλλά κλείνει στην Ελλάδα
-
Τι διάολο συμβαίνει μ' εμάς;
-
Προειδοποίηση: Η χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ μοιάζει με φούσκα
-
13ωρο, 4ήμερη εργασία και ψηφιακή κάρτα: Οι νέοι κανόνες στην εργασία
-
Μια φθηνή χώρα, με ακριβά... ράφια
-
Το εμπάργκο των ΗΠΑ στο ρωσικό πετρέλαιο μπορεί να αλλάξει τον προϋπολογισμό
-
Ελληνικές ναυτιλιακές στην Wall Street - Οι νικητές και οι χαμένοι του 2025
-
Η Τουρκία που επέκρινε την Ελλάδα για τα μεταχειρισμένα Rafale ψάχνει μαχητικά "από δεύτερο χέρι"
-
Τι διάολο συμβαίνει μ' εμάς; (32)
-
Κ. Μητσοτάκης από Σύνοδο Κορυφής: Μακάρι η Τουρκία να άλλαζε άποψη για το casus belli - Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα SAFE (14)
-
Η Ελλάδα συνεχίζει να "ΠΩΛΕΙΤΑΙ" (11)
-
Μια φθηνή χώρα, με ακριβά... ράφια (9)
-
Προειδοποίηση: Η χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ μοιάζει με φούσκα (9)
-
Στοπ στις βραχυχρόνιες μισθώσεις στους τουριστικά κορεσμένους προορισμούς ζητούν οι ξενοδόχοι (8)
-
Στην αγκαλιά του Τσίπρα ο ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο τρεις διαφώνησαν με την πρόταση Φάμελλου για συμπόρευση - "Απασφάλισε" ο Πολάκης (5)
-
Γιατί η κατανάλωση αλκοόλ στην εφηβεία μπορεί να γίνει θανατηφόρα (5)
-
13ωρο, 4ήμερη εργασία και ψηφιακή κάρτα: Οι νέοι κανόνες στην εργασία (3)
-
Ο Βενιζέλος επιμένει για τη "μη διακυβερνήσιμη χώρα" και απαντάει στις αιχμές της κυβέρνησης: "Όντως, θα λέω ό,τι θέλω" (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ