Συνεχης ενημερωση
Λουξεμβούργο, 15 Ιανουαρίου 2018 - Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του διαγωνισμού καινοτομίας που υλοποίησε εσωτερικά, ο οποίος αποτέλεσε μέρος της ευρείας πρωτοβουλίας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, 2017 – Year of Innovation.
Η νικήτρια ομάδα πρότεινε μια λύση, με την επωνυμία CARMA, η οποία προσφέρει στις τελωνειακές αρχές σε παγκόσμιο επίπεδο προηγμένες υπηρεσίες διαχείρισης κινδύνου βασισμένες σε predictive analytics. Δεύτερη στην κατάταξη, η mobile εφαρμογή SmartPACT που βασίζεται σε blockchain τεχνολογίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς υγείας και ζωής.
Ο διαγωνισμός καινοτομίας της INTRASOFT συγκέντρωσε περισσότερες από 40 συμμετοχές από ολόκληρο τον Όμιλο INTRASOFT παγκοσμίως, οι οποίες αξιολογήθηκαν από μια διεθνή ομάδα εμπειρογνωμόνων. Οι συμμετοχές που πέρασαν στην τελική φάση ακολούθησαν ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα mentoring με σκοπό την τελειοποίηση του business plan τους και την προετοιμασία για την τελική αναμέτρηση των ομάδων τον προηγούμενο Νοέμβρη.
Στο πλαίσιο των δράσεων του 2017 Year of Innovation, μεταξύ άλλων η INTRASOFT στήριξε μαθητικές αλλά και start-up κοινότητες σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας και θέσπισε ειδικό βραβείο στα πλαίσια του διαγωνισμού καινοτομίας του MIT Enterprise Forum στην Ελλάδα.
Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International: "Ο εσωτερικός διαγωνισμός καινοτομίας της INTRASOFT ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι για όλους τους συμμετέχοντες, τους κριτές και τους συναδέλφους από όλα τα τμήματα, που στήριξαν αυτή τη μοναδική πρωτοβουλία. Καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη συνεχή δέσμευσή μας για την ανάπτυξη των ανθρώπων μας. Οι συμμετοχές που διακρίθηκαν, όχι μόνο προβάλλουν τις άριστες τεχνικές γνώσεις του προσωπικού μας, αλλά και υπογραμμίζουν την αναπτυγμένη επιχειρηματική τους αντίληψη."
-
11:20 "Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα" ο Ορμπάν υπό τον φόβο εκλογικής ήττας - Αυξάνει το έλλειμμα, φορολογεί τις τράπεζες
-
11:18 Πυροβολισμοί με έναν τραυματία χθες βράδυ στην Κυψέλη
-
11:13 Πακιστάν: Οκτώ τραυματίες σε έκρηξη έξω από δικαστήριο στο Ισλαμαμπάντ
-
11:07 Χρηματιστήριο: Συγκρατημένα κέρδη με το βλέμμα στην επιχειρηματική επικαιρότητα
-
11:06 Απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών στο Πρόγραμμα "Προσβασιμότητα κατ’ οίκον"
-
11:02 Αποφυλακίστηκε ο Νικολά Σαρκοζί - "Η φυλακή είναι πολύ σκληρή"
-
11:01 Αλεξανδρούπολη: Μπλόκο αγροτών με τρακτέρ για την άφιξη Μητσοτάκη - Στην Αθήνα πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 12:00
-
10:58 Β. Κορκίδης: Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης και εξωστρέφειας, μια πορεία που δεν πρέπει να ανακοπεί
-
10:58 Κ. Χατζηδάκης: Αυξάνονται κατά 50% τα όρια επιστροφής του ΕΦΚ του Αγροτικού Πετρελαίου
-
10:52 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας αγροτών και κτηνοτρόφων
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε
-
Τα γαλάζια σου γράμματα…
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ
-
Επενδυτές σε κρίση: Η Απληστία κερδίζει, ο Φόβος ψιθυρίζει
-
Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν το βοήθημα των 250 ευρώ – Τα κριτήρια
-
Η γυναίκα δικηγόρος - μητέρα στην Ελλάδα / Aπό την αντοχή στην αναγνώριση
-
Ποια είναι η κινεζική NIO που ανάβει μηχανές στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες (71)
-
Τα γαλάζια σου γράμματα… (23)
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα (15)
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ (5)
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε (4)
-
Πόσο έχουν φτάσει οι οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες - Τα πιο πρόσφατα στοιχεία (4)
-
Ιράκ: Οι Ιρακινοί στις κάλπες για να εκλέξουν νέο κοινοβούλιο (2)
-
Μελέτη ΚΕΦΙΜ και European Liberal Forum: Αναγκαία η μετάβαση από διανεμητικά σε κεφαλαιοποιητικά συνταξιοδοτικά συστήματα (2)
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW (2)
-
Η αχαρτογράφητη ακίνητη περιουσία του Δημοσίου "ναρκοθετεί" την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ