Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία Frigoglass, κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικών ψυγείων παγκοσμίως, με δραστηριοτητες σε τέσσερις ηπείρους και παραγωγικές μονάδες σε 9 χώρες, απέσπασε τιμητική διάκριση για τις ιδιαίτερα αυξημένες επιδόσεις της κατά το έτος 2005, σε δραστηριότητες Έρευνας- Τεχνολογίας-Καινοτομίας καθώς και για την ανταγωνιστική παρουσία της στον Ευρωπαϊκό χώρο.
Το βραβείο απονεμήθηκε στην Frigoglass από τον κ. Δημήτρη Σιούφα, Υπουργό Ανάπτυξης, κατά τη διάρκεια ημερίδας που οργάνωσε η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης στο Ζάππειο Μέγαρο. Η ημερίδα αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης Επιστήμης, Τεχνολογίας και Καινοτομίας που διοργανώθηκε στην Ελλάδα, στο διάστημα από 29 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου.
Κατά την διάρκεια της εν λόγω ημερίδας βραβεύτηκαν οι ελληνικές εταιρείες με τις καλύτερες επιδόσεις στον τομέα Έρευνας, Τεχνολογίας και Ανάπτυξης, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στις 1.000 καλύτερες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, που επενδύουν στον τομέα αυτό, σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο πίνακα ΕU Industrial R&D Investment Scoreboard.
Η Frigoglass απέσπασε την τιμητική αυτή διάκριση για τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, καθώς βρίσκεται στην 5η θέση ανάμεσα στις ελληνικές επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στον Ευρωπαϊκού Πίνακα Επιδόσεων σε Έρευνα και Ανάπτυξη για το 2005.
Η Frigoglass έχει δεσμευτεί για την παραγωγή προϊόντων ψηλών προδιαγραφών και για το λόγο αυτό έχει τεράστια σημασία η αναγνώριση των επιτευγμάτων της τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο κος Πέτρος Διαμαντίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, σχολίασε: ?H διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της στρατηγικής της Frigoglass στον τομέα της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης. Είμαστε περήφανοι που η πολιτική μας στο χώρο αυτό αποδίδει καρπούς, με αποτέλεσμα την ανάδειξη της Frigoglass σε μία δυναμική και ανταγωνιστική εταιρεία παγκοσμίως. Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε ψηλά πρότυπα και να διευρύνουμε τις πρακτικές εφαρμογής καινοτόμου πολιτικής στη συνεχή προσπάθειά μας για προσφορά προστιθέμενης αξίας στους πελάτες μας?.
-
14:45 Απεβίωσε το μέλος Δ.Σ. του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Robert Goebbels
-
14:44 Ανοδικά οι τιμές κατοικιών το δ' τρίμηνο του 2025 σε όλη τη χώρα και στα μεγάλα αστικά κέντρα
-
14:42 Κ. Δημογλίδου: Δικογραφία κατά αγροτών στη Νεμέα που έκλεισαν ξαφνικά την εθνική οδό
-
14:40 Ιράν: Ο επικεφαλής της δικαιοσύνης υπόσχεται τη "μέγιστη τιμωρία" για τους διαδηλωτές
-
14:37 Ν. Ανδρουλάκης: Από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της εποχής Μητσοτάκη ο τρόπος που γίνεται η απολιγνιτοποίηση
-
14:30 ΗΠΑ: Η εμπορική συμφωνία με την Ινδία πάγωσε γιατί "ο Μόντι δεν τηλεφώνησε στον Τραμπ"
-
14:30 Γερμανία: "Σημαντική επιτυχία για τη γερμανική και την ευρωπαϊκή οικονομία" η συμφωνία Mercosur
-
14:19 Ζαχάροβα: Η Ουάσινγκτον απελευθέρωσε δύο Ρώσους πολίτες πετρελαιοφόρου "Marinera"
-
14:13 Τζόρτζια Μελόνι: "Ελπίζω στην Βενεζουέλα η κατάσταση να βελτιωθεί με την πρόεδρο Ροντρίγκες"
-
14:04 Δημοσκόπηση: Το 70% των Γερμανών πιστεύει ότι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ δεν μπορούν πλέον να βασίζονται στις ΗΠΑ
-
Κίνα: Ο μεγαλύτερος πελάτης της Βενεζουέλας δεν την έχει πλέον ανάγκη
-
Λαγκάρντ: "Είμαι η κυρία Κρίση - Θα ζήσουμε σε έναν κόσμο πιο ασταθή, το μέλλον θα δείξει εάν η Ευρώπη μαθαίνει γρήγορα"
-
Εξαγορά του 100% της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός από την Διαμαντής Μασούτης
-
Η αγορά ανέβηκε εκεί που κάποτε λύγισε
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο"
-
Ρωσία: Εκτοξεύσαμε τον υπερηχητικό πύραυλο Oreshnik με στόχο την Ουκρανία
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες;
-
Ο παράξενος θάνατος του MAGA
-
Τίτλοι τέλους για τον λιγνίτη μέσα στο 2026 – Πότε κλείνουν οι δύο τελευταίες μονάδες σε Πτολεμαΐδα και Άγιο Δημήτριο
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες; (90)
-
Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί φοβούνται την Καρυστιανού (35)
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο" (34)
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας (12)
-
Τέλος 3 ευρώ ανά δέμα από Κίνα: Οι πρώτες εκτιμήσεις για την αγορά (12)
-
Ιράν: Εξαπλώνονται οι μαζικές διαδηλώσεις - "Αυτή είναι η τελευταία μάχη, ο Παχλαβί θα επιστρέψει", φωνάζουν οι διαδηλωτές (9)
-
Τραμπ: "Εναπόκειται" στον Σι Τζινπίνγκ το τι θα κάνει η Κίνα στην Ταϊβάν (9)
-
Τίτλοι τέλους για τον λιγνίτη μέσα στο 2026 – Πότε κλείνουν οι δύο τελευταίες μονάδες σε Πτολεμαΐδα και Άγιο Δημήτριο (8)
-
Το ενεργειακό δεν "αποκοιμήθηκε" (8)
-
Μισθοί δύο ταχυτήτων στην αγορά εργασίας - Ποιοι και γιατί παίρνουν λιγότερα και ο ρόλος των συλλογικών συμβάσεων (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ