Συνεχης ενημερωση
Σας γνωρίζουμε ότι την 10η Ιουλίου 2007 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας κατά την οποία συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας για ποσό 546.702 Ευρώ με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων
2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού
Στη Γενική Συνέλευση παραστάθηκαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της 8 μέτοχοι που εκπροσωπούν 7.244.002 μετοχές επί του συνόλου των μετοχών 9.111.704 (ποσοστό 79,50%) με δικαίωμα ψήφου και ως εκ τούτου η εταιρία είχε την απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία για τη λήψη αποφάσεων επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Συγκεκριμένα:
1. Επί του πρώτου θέματος της ημερήσιας διάταξης η Γενική Συνέλευση με 7.244.002 ψήφους (100% των παρασταθέντων) ενέκρινε ομόφωνα και παμψηφεί τα εξής:
- Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά εκατόν τριάντα έξι χιλιάδες εξακόσια εβδομήντα πέντε ευρώ και πενήντα λεπτά του ευρώ (136.675,5 ευρώ) με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, με την έκδοση 455.585 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 30 λεπτών του Ευρώ της καθεμιάς. Όλες οι 455.585 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της παραπάνω έκδοσης θα διατεθούν υπέρ των παλαιών μετόχων με αναλογία 20 παλαιών μετοχών έναντι μιας νέας μετοχής.
- Η τιμή διάθεσης των ως άνω νέων μετοχών θα είναι 1,20 ευρώ ανά μετοχή. Η υπέρ το άρτιο διαφορά από την έκδοση των 455.585 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, θα αχθεί σε πίστωση του λογαριασμού "Αποθεματικό από την υπέρ το άρτιο έκδοση μετοχών".
- Τον ορισμό της ΠΕΝΤΕΔΕΚΑΣ Α.Ε.Π.Ε.Υ. ως συμβούλου της ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ για την εκπόνηση και σύνταξη του Ενημερωτικού Δελτίου (PROSPECTUS) που θα εκδοθεί για τη νέα ως άνω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
- Τη χρήση των νέων κεφαλαίων που θα αντληθούν από την ως άνω νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για την κάλυψη των αναγκών της εταιρίας σε κεφάλαιο κίνησης άμεσα και ως τη λήξη της χρήσης 2007.
2. Επί του δεύτερου θέματος της ημερήσιας διάταξης η Γενική Συνέλευση με 7.244.002 ψήφους (100% των παρασταθέντων) ενέκρινε ομόφωνα κα παμψηφεί τη συμπλήρωση του ʼρθρου 5 του καταστατικού με την προσθήκη στο άρθρο αυτό της παραγράφου 22 η οποία έχει ως εξής:
"Με απόφαση της αριθ. 66/10.07.2007 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας αυξήθηκε κατά εκατόν τριάντα έξι χιλιάδες εξακόσια εβδομήντα πέντε ευρώ και πενήντα λεπτά του ευρώ (136.675, 5 ευρώ) με έκδοση 455.585 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας τριάντα λεπτών του ευρώ (0,30) η κάθε μια και η κάλυψη αυτών θα γίνει σε μετρητά.
Μετά την ως άνω αύξηση το μετοχικό κεφάλαιο θα διαμορφωθεί στο ποσό των δυο εκατομμυρίων οκτακοσίων εβδομήντα χιλιάδων εκατόν ογδόντα έξι ευρώ και εβδομήντα λεπτών του ευρώ (2.870.186,70 ευρώ), διαιρούμενο σε εννέα εκατομμύρια πεντακόσιες εξήντα επτά χιλιάδες διακόσιες ογδόντα εννέα (9.567.289) κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 30 λεπτών του ευρώ η κάθε μια (0,30)".
Τέλος η Γ.Σ. ομόφωνα και παμψηφεί εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο να καθορίσει τις λεπτομέρειες που αφορούν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και ειδικότερα στο χρόνο αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης κ.λπ. εντός των νομίμων προθεσμιών.
-
12:01 Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ
-
12:00 Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος
-
11:57 Η Θεσσαλονίκη αποκτά νέα δυναμική: Ο Προβλήτας 6 αναβαθμίζει το λιμάνι και την πόλη
-
11:53 Ο Ν. Αναστασίου Γενικός Διευθυντής στον Νέο Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης
-
11:52 Ν. Παπαθανάσης: Λάβαμε 6 δισ. ευρώ μέτρα για να ανοίξουν σπίτια
-
11:39 Πρέσβης Μ. Βρετανίας: Θεμέλιο για το μέλλον τα μη κρατικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα - Σημαντική η συνεργασία με βρετανικά ιδρύματα
-
11:35 Mega συμφωνία - ορόσημο για τον κλάδο της εξόρυξης: Η Anglo American συγχωνεύεται με την Teck Resources για τη δημιουργία ενός "γίγαντα" 53 δισ. δολ.
-
11:32 Στα χέρια του πρωτότοκου υιού Μέρντοχ η αυτοκρατορία των 3,3 δισ. δολαρίων
-
11:19 CEO UniCredit: "Στην Ελλάδα είμαστε ευπρόσδεκτοι"
-
11:12 Θετικό το πρόσημο στη Λεωφόρο Αθηνών
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (32)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (15)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (9)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (8)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (5)
-
Ώρα αποτίμησης για την παρουσία του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ - Το Μαξίμου μετράει τον αντίκτυπο των μέτρων (3)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (3)
-
Creta Farms: Σώθηκε ο τζίρος αλλά οι ζημιές εκτινάχθηκαν στο 1 εκατ. - Πού ποντάρει (3)
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά (3)
-
Ισραήλ: Ο Μπεν Γκβιρ απορρίπτει διαταγή της δικαιοσύνης να τρέφονται καλύτερα οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι - "Δεν θα κάνουμε ευκολότερη τη ζωή των εχθρών μας" λέει ο Νετανιάχου (2)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
