Συνεχης ενημερωση
Η ΙΑΣΩ ΑΕ αναφορικά με το δημοσίευμα του Χ. Κίτσιου στην Euro2day, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα:
1) Η εταιρία ΙΑΣΩ Α.Ε. βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την εταιρία NBGI, προκειμένου η τελευταία να παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες επενδυτικής τραπεζικής. Ευθύς ως ολοκληρωθεί η σχετική συμφωνία, η ΙΑΣΩ Α.Ε. θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό.
2) Η εταιρία ερευνά, μελετά και προσαρμόζει το επενδυτικό της πρόγραμμα διαρκώς, με στόχο πάντα την επίτευξη των καλύτερων αποδόσεων για τους μετόχους της. Το επενδυτικό πρόγραμμα που έχουμε ανακοινώσει περιλαμβάνει την λειτουργία Παιδιατρικού τμήματος, την ολοκλήρωση της κατασκευής της ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και την κατασκευή της ΙΑΣΩ Νοτίων Προαστίων. Η εταιρία ερευνά, αναλύει και αξιολογεί περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της, είτε εντός είτε εκτός Ελλάδος, ανακοινώνει όμως στο επενδυτικό κοινό μόνο τα σχέδια ή τις συμφωνίες που έχουν οριστικοποιηθεί. Το χρηματοδοτικό σχήμα της κάθε επένδυσης είναι σημαντικό και διαμορφώνεται ύστερα από διεξοδική μελέτη για την ασφάλεια και την απόδοση της κάθε επένδυσης.
3) Όπως επανειλημμένα έχουμε δηλώσει, η εταιρία δεν σχολιάζει ενέργειες μετόχων της, προς όποια κατεύθυνση και αν κατατείνουν.
-
18:20 NATO: Τι προβλέπουν τα Άρθρα 4 και 5 - Η σημασία τους μετά τις ανησυχητικές εξελίξεις με τα ρωσικά drones στην Πολωνία
-
18:19 ΔΙΚΤΥΟ: Working Breakfast για την "Επέλαση της Ακροδεξιάς, γιατί στη Γαλλία"
-
18:16 Vidavo: Από 12/9 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών που προέκυψαν από την ΑΜΚ
-
18:14 Γενικό μπλακ-άουτ στην Κούβα - Το πέμπτο μέσα σε έναν μήνα
-
18:11 Intralot: Διευκρινήσεις και οδηγίες για την προτεινόμενη αμοιβή παραστάσεως €40 ανά ομολογία
-
17:57 Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του ακινήτου της Reds στις Γούρνες από τη θυγατρική της Dimand
-
17:54 Λιθουανία: Πυρκαγιά και έκρηξη σε τρένο που μετέφερε LPG
-
17:50 Στις φλόγες εστιατόριο στο κέντρο του Παρισιού εν μέσω των διαδηλώσεων "Ας μπλοκάρουμε τα πάντα"
-
17:45 Η ανακοίνωση της Helleniq Energy για τον διαγωνισμό της Κρήτης
-
17:43 Χρηματιστήριο: Έπιασε "αθόρυβα" τις 2.030 μονάδες με οδηγό τις τράπεζες
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία (160)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (39)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (39)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (23)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (20)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (6)
-
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της χρήσης των social media για παιδιά κάτω των 16 ετών (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
