Συνεχης ενημερωση
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ
"ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε." (η "Εταιρεία")
Γ.Ε.ΜΗ. 3823201000 (πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε. 46329/06/Β/00/15)
ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΤΗ (11η) ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό και σε εκτέλεση της υπ' αριθμόν 10/ 13.11.2017 (δια περιφοράς) (Θέμα 2ο) απόφασής του, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας "ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε." και με διακριτικό τίτλο "ΟΠΑΠ Α.Ε." προσκαλεί τους Μετόχους της Εταιρείας στην ενδέκατη (11η) Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 6η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.00, στα γραφεία που βρίσκονται στην έδρα της Εταιρείας στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αθηνών, αριθμός 112, Αττική προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Θέμα 1ο: Διανομή κερδών στους Μετόχους της Εταιρείας από μη διανεμηθέντα κέρδη παρελθουσών χρήσεων.
Θέμα 2ο: Παροχή ειδικής άδειας για τη σύναψη συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 23α παράγραφος 3 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της αρχικής Ημερήσιας Διάταξης, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται εκ νέου σε 1η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 18η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00, στα γραφεία και έδρα της Εταιρείας στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αθηνών, αριθμός 112, Αττική. Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται εκ νέου σε 2η Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 29η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00, στα γραφεία και έδρα της Εταιρείας, στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Αθηνών, αριθμός 112, Αττική.
Σε περίπτωση Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση.
Σύμφωνα με τον Κ.Ν. 2190/1920 όπως τροποποιηθείς ισχύει, η Εταιρεία ενημερώνει τους μετόχους της για τα ακόλουθα:
Α. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Δικαίωμα συμμετοχής ή/και ψήφου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση έχουν όσοι εμφανίζονται ως Μέτοχοι της ΟΠΑΠ Α.Ε. στα αρχεία του Συστήματος Aυλων Τίτλων που διαχειρίζεται η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ – ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. (ΕΧΑΕ), στο οποίο τηρούνται οι κινητές αξίες της Εταιρείας, την 1η Δεκεμβρίου 2017, ήτοι κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας που προηγείται της συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (ημερομηνία καταγραφής). Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας γίνεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης της Ε.Χ.Α.Ε. ή, εναλλακτικά, με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση της Εταιρείας με τα αρχεία της Ε.Χ.Α.Ε. Η σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση αναφορικά με τη μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την 3η Δεκεμβρίου 2017, ήτοι την τρίτη (3η) ημέρα που προηγείται της συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
Για την ΑΆ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ιδιότητα του Μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την 14η Δεκεμβρίου 2017 (ημερομηνία καταγραφής), ήτοι κατά την έναρξη της τέταρτης (4ης) ημέρας πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Α' Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η δε σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με τη μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την 15η Δεκεμβρίου 2017, ήτοι την τρίτη (3η) ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της ως άνω ΑΆ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Για την Β' Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ιδιότητα του Μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την 25η Δεκεμβρίου 2017, (Ημερομηνία Καταγραφής), ήτοι κατά την έναρξη της τέταρτης (4ης) ημέρας πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Β' Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η δε σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με τη μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την 26η Δεκεμβρίου 2017, ήτοι την τρίτη (3η) ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της ως άνω ΒΆ Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση θεωρείται ότι έχει μόνον όποιος φέρει την ιδιότητα του Μετόχου κατά την αντίστοιχη ως άνω ημερομηνία καταγραφής. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς τις διατάξεις του άρθρου 28α του Κ.Ν. 2190/1920, οι μέτοχοι μετέχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση μόνον μετά από άδειά της. Σημειώνεται ότι η άσκηση των δικαιωμάτων συμμετοχής και ψήφου δεν προϋποθέτει τη δέσμευση των μετοχών του δικαιούχου ούτε την τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας, η οποία περιορίζει τη δυνατότητα πώλησης και μεταβίβασης αυτών κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην ημερομηνία καταγραφής και στην ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
Β. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΨΗΦΟΥ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ
Κάθε μέτοχος δύναται να λάβει μέρος και να ψηφίσει είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω αντιπροσώπου υπογράφοντας σχετική εξουσιοδότηση και διορίζοντας μέχρι τρεις (3) αντιπροσώπους. Νομικά πρόσωπα μετέχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση ορίζοντας ως εκπροσώπους τους μέχρι τρία (3) φυσικά πρόσωπα. Αν ο μέτοχος κατέχει μετοχές της Εταιρείας, οι οποίες εμφανίζονται σε περισσότερους του ενός λογαριασμούς αξιών, ο μέτοχος μπορεί να ορίζει διαφορετικούς αντιπροσώπους σχετικά με την Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις μετοχές που εμφανίζονται στον κάθε λογαριασμό αξιών.
Ο διορισμός καθώς και η ανάκληση αντιπροσώπου του μετόχου γίνεται εγγράφως και κατατίθεται στην Εταιρεία στα κεντρικά της γραφεία ή αποστέλλεται μέσω fax, στον αριθμό 210-5798931, τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Η Εταιρεία έχει καταστήσει διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της (www.opap.gr) το έντυπο αντιπροσώπευσης.
Αντιπρόσωπος που ενεργεί για περισσότερους μετόχους μπορεί να ψηφίζει διαφορετικά για κάθε μέτοχο.
Ο αντιπρόσωπος ψηφίζει σύμφωνα με τις οδηγίες του μετόχου, εφΆ όσον υφίστανται, και υποχρεούται να αρχειοθετεί τις οδηγίες ψήφου για τουλάχιστον ένα (1) έτος, από την υποβολή του πρακτικού της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στην αρμόδια αρχή ή, αν η απόφαση υποβάλλεται σε δημοσιότητα, από την καταχώρησή της στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών.
Ο αντιπρόσωπος μετόχου υποχρεούται να γνωστοποιεί στην Εταιρεία, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, κάθε συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο στους μετόχους για την αξιολόγηση του κινδύνου να εξυπηρετήσει ο αντιπρόσωπος άλλα συμφέροντα πλην των συμφερόντων του μετόχου. Κατά την έννοια της παρούσας παραγράφου, μπορεί να προκύπτει σύγκρουση συμφερόντων ιδίως όταν ο αντιπρόσωπος:
(α) είναι μέτοχος που ασκεί τον έλεγχο της Εταιρείας ή είναι άλλο νομικό πρόσωπο ή οντότητα η οποία ελέγχεται από το μέτοχο αυτόν,
(β) είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή της εν γένει Διοίκησης της Εταιρείας ή μετόχου που ασκεί τον έλεγχο της Εταιρείας, ή άλλου νομικού προσώπου ή οντότητας που ελέγχεται από μέτοχο ο οποίος ασκεί τον έλεγχο της Εταιρείας,
(γ) είναι υπάλληλος ή Ορκωτός Ελεγκτής της Εταιρείας ή μετόχου που ασκεί τον έλεγχο της Εταιρείας, ή άλλου νομικού προσώπου ή οντότητας που ελέγχεται από μέτοχο, ο οποίος ασκεί τον έλεγχο της Εταιρείας, και
(δ) είναι σύζυγος ή συγγενής πρώτου βαθμού με ένα από τα φυσικά πρόσωπα που αναφέρονται στις περιπτώσεις (α) έως (γ).
Το καταστατικό της Εταιρείας δεν προβλέπει τη δυνατότητα συμμετοχής στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση με ηλεκτρονικά μέσα χωρίς τη φυσική παρουσία των μετόχων στον τόπο διεξαγωγής της ή τη δυνατότητα εξ αποστάσεως συμμετοχής των μετόχων στην ψηφοφορία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
Γ. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ
Σύμφωνα με το άρθρο 26, παρ. 2β υποπαράγραφος (α) περ. (αα) του Κ.Ν. 2190/1920, ενημερώνουμε τους κ.κ. Μετόχους ότι, μεταξύ άλλων, έχουν και τα ακόλουθα δικαιώματα που προβλέπονται στο άρθρο 39, παρ. 2, 2α, 4 και 5 του Κ.Ν. 2190/1920.
Ι. Με αίτηση μετόχων που εκπροσωπούν το ένα εικοστό (1/20) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας υποχρεούται να εγγράψει στην Ημερήσια Διάταξη της Γενικής Συνέλευσης πρόσθετα θέματα, εάν η σχετική αίτηση περιέλθει στο Διοικητικό Συμβούλιο δεκαπέντε (15) τουλάχιστον ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση. Η αίτηση για την εγγραφή πρόσθετων θεμάτων στην Ημερήσια Διάταξη συνοδεύεται από αιτιολόγηση ή από σχέδιο απόφασης προς έγκριση στην Γενική Συνέλευση. Η αναθεωρημένη Ημερήσια Διάταξη δημοσιοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως η προηγούμενη Ημερήσια Διάταξη δεκατρείς (13) ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης. ταυτόχρονα τίθεται στη διάθεση των μετόχων στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, μαζί με την αιτιολόγηση ή το σχέδιο απόφασης που έχει υποβληθεί από τους αιτούντες μετόχους, κατά τα προβλεπόμενα στο άρθρο 27, παρ. 3 του Κ.Ν. 2190/1920.
ΙΙ. Με αίτηση μετόχων που εκπροσωπούν το ένα εικοστό (1/20) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, το Διοικητικό Συμβούλιο θέτει στη διάθεση των μετόχων κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 27, παρ. 3 του Κ.Ν. 2190/1920, έξι (6) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, σχέδια αποφάσεων για θέματα που έχουν περιληφθεί στην αρχική ή την αναθεωρημένη Ημερήσια Διάταξη, αν η σχετική αίτηση περιέλθει στο Διοικητικό Συμβούλιο επτά (7) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.
ΙΙΙ. Μετά από αίτηση οποιουδήποτε μετόχου που υποβάλλεται στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση, το Διοικητικό Συμβούλιο υποχρεούται να παρέχει στην Γενική Συνέλευση τις αιτούμενες συγκεκριμένες πληροφορίες για τις υποθέσεις της Εταιρείας, στο μέτρο που αυτές είναι χρήσιμες για την πραγματική εκτίμηση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης. Το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί να απαντήσει ενιαία σε αιτήσεις μετόχων με το ίδιο περιεχόμενο. Υποχρέωση παροχής πληροφοριών δεν υφίσταται όταν οι σχετικές πληροφορίες διατίθενται ήδη στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, ιδίως με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων. Επίσης, με αίτηση μετόχων που εκπροσωπούν το ένα εικοστό (1/20) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, το Διοικητικό Συμβούλιο υποχρεούται να ανακοινώνει στην Γενική Συνέλευση τα ποσά που, κατά την τελευταία διετία, καταβλήθηκαν σε κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή τους διευθυντές της εταιρείας, καθώς και κάθε παροχή προς τα πρόσωπα αυτά από οποιαδήποτε αιτία ή σύμβαση της εταιρείας με αυτούς. Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί να αρνηθεί την παροχή των πληροφοριών για αποχρώντα ουσιώδη λόγο, ο οποίος αναγράφεται στα πρακτικά.
IV. Μετά από αίτηση μετόχων που εκπροσωπούν το ένα πέμπτο (1/5) του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, το Διοικητικό Συμβούλιο υποχρεούται να παρέχει στην Γενική Συνέλευση πληροφορίες για την πορεία των εταιρικών υποθέσεων και την περιουσιακή κατάσταση της Εταιρείας. Η παρούσα αίτηση υποβάλλεται στην Εταιρεία πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την Γενική Συνέλευση. Το Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί να αρνηθεί την παροχή των πληροφοριών για αποχρώντα ουσιώδη λόγο, ο οποίος αναγράφεται στα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης.
Αντίστοιχες προθεσμίες για τυχόν άσκηση δικαιωμάτων μειοψηφίας των μετόχων ισχύουν και σε περίπτωση Επαναληπτικών Γενικών Συνελεύσεων.
Σε όλες τις ανωτέρω αναφερόμενες περιπτώσεις οι αιτούντες μέτοχοι οφείλουν να αποδεικνύουν τη μετοχική τους ιδιότητα και τον αριθμό των μετοχών που κατέχουν κατά την άσκηση του σχετικού δικαιώματος. Τέτοια απόδειξη αποτελεί και η προσκόμιση βεβαίωσης από τον φορέα στον οποίο τηρούνται οι οικείες κινητές αξίες ή η πιστοποίηση της μετοχικής ιδιότητας με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση φορέα και Εταιρείας.
Δ. ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Οι πληροφορίες του άρθρου 27 παρ. 3 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει συμπεριλαμβανομένης της παρούσας πρόσκλησης, της επεξηγηματικής-εισηγητικής έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου για τα θέματα της Hμερήσιας Διάταξης και τα έντυπα αντιπροσώπευσης καθώς και πληρέστερες πληροφορίες σχετικά με την άσκηση των δικαιωμάτων μειοψηφίας των παραγράφων 2, 2α, 4 και 5 του άρθρου 39 του Κ.Ν. 2190/1920 θα διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.opap.gr). Επίσης, οι κκ. Μέτοχοι δύνανται να παραλάβουν τα ανωτέρω έγγραφα σε έγχαρτη μορφή από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας (Λεωφόρος Αθηνών 112, Αθήνα, τηλ. 210-5798930).
ΑΘΗΝΑ, 14.11.2017
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.
-
19:56 Ανάμεικτα πρόσημα στις ευρωαγορές εν μέσω γεωπολιτικής αβεβαιότητας
-
19:38 Νέα επίθεση Τραμπ κατά Πάουελ: "Είναι είτε ανίκανος, είτε ανέντιμος"
-
19:30 ΗΠΑ: "Τρομοκρατική οργάνωση" οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι στην Αίγυπτο, τον Λίβανο και την Ιορδανία
-
19:30 Ειδική Επιτροπή για το μπλακ άουτ του FIR Αθηνών: Σε "ψηφιακό θόρυβο" οφείλεται το συμβάν
-
19:16 Χούλιο Ιγκλέσιας: Δύο πρώην υπάλληλοι του τον κατηγορούν για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις
-
19:15 Συρία: Διαδηλώνουν οι Κούρδοι με αφορμή τις αιματηρές συγκρούσεις στο Χαλέπι
-
19:10 Υπόθεση Έπσταϊν: Ο Μπιλ Κλίντον δεν εμφανίστηκε να καταθέσει στη Βουλή
-
19:09 Ουκρανία: Μπλόκο της Βουλής στον διορισμό του Ντένις Σμιχάλ ως νέου υπουργού Ενέργειας
-
18:59 Ιράν: Η εισαγγελία απειλεί τους "ταραξίες" με διώξεις που επισύρουν τη θανατική ποινή
-
18:58 Κ. Μητσοτάκης: Περισσότεροι δικαιούχοι χαμηλής τιμής ρεύματος - Τέλος στον Ειδικό Φόρο στο πετρέλαιο για τους αγρότες
-
Πώς το ρωσικό χτύπημα με τον "Oreshnik" επηρεάζει την Ελλάδα
-
Δημοσκόπηση Interview: Δεύτερο κόμμα η Καρυστιανού και τέταρτος ο Τσίπρας σε περίπτωση καθόδου στις εκλογές - Τι ποσοστά θα λάμβαναν
-
Το Ιράν απελευθέρωσε ελληνόκτητο τάνκερ μετά από δύο χρόνια
-
Ώρα να ελέγξουμε προσεκτικά τις πωλήσεις ακινήτων σε ξένους σε Θράκη και "ευαίσθητες" περιοχές
-
Euroxx: Bullish για την Ελλάδα και το Χρηματιστήριο Αθηνών το 2026 - Τα 8 top picks
-
Πώς απαντά η Κίνα στον Τραμπ για το Ιράν
-
Ξεχάστε αυτά που ξέρατε για τις προβλέψεις
-
Μπορούμε καλύτερα
-
Γερμανία: Απαγγέλλει κατηγορίες σε Ουκρανούς για σχέδιο πυροδότησης δεμάτων, για λογαριασμό της Ρωσίας
-
Εκρηκτική ζήτηση για το 10ετές ομόλογο - Αντλήθηκαν 4 δισ. ευρώ με τις προσφορές να ξεπερνούν τα 51 δισ.
-
Μπορούμε καλύτερα (89)
-
Συμφωνία ΕΕ-Mercosur: Τα οφέλη για την Ελλάδα - Δυνατότητες ανάπτυξης για ελληνικές εξαγωγές και μηχανισμοί προστασίας αγροτών (51)
-
Δημοσκόπηση Interview: Δεύτερο κόμμα η Καρυστιανού και τέταρτος ο Τσίπρας σε περίπτωση καθόδου στις εκλογές - Τι ποσοστά θα λάμβαναν (33)
-
Πώς το ρωσικό χτύπημα με τον "Oreshnik" επηρεάζει την Ελλάδα (30)
-
Ελληνική Οικονομία: Με Σχέδιο, Αξιοπιστία και Εξωστρέφεια (21)
-
Εκρηκτική ζήτηση για το 10ετές ομόλογο - Αντλήθηκαν 4 δισ. ευρώ με τις προσφορές να ξεπερνούν τα 51 δισ. (19)
-
Σύλλογος Θυμάτων Τεμπών: Έπρεπε να είχε παραιτηθεί από την προεδρία η Μ. Καρυστιανού - "Δεν θα γίνουμε όχημα προσωπικών φιλοδοξιών" (16)
-
Περαιτέρω άνοδος του πληθωρισμού στο 2,6% τον Δεκέμβριο - Ανατιμήσεις 13,1% στο κρέας και 8,4% στα ενοίκια (10)
-
Τραμπ: Επιπρόσθετοι δασμοί 25% σε κάθε χώρα που έχει δοσοληψίες με το Ιράν (10)
-
Κλειδί για τις νέες μειώσεις φόρων η πάταξη της φοροδιαφυγής - Τα νέα εργαλεία (9)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ