Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία ΚΡΙ-ΚΡΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (η Εταιρεία) ανακοινώνει με βάση το Ν.3556/2007 (άρθρο 9, 14 και 21) σε συνδυασμό με την απόφαση 1/434/03.07.2007 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και τις Εγκυκλίους υπ' αριθμ. 33 και 37 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι σύμφωνα με τις από 25/10/2017 γνωστοποιήσεις που έλαβε από τους παρακάτω μετόχους, λόγω πραγματοποίησης μεταφοράς κοινών ονομαστικών μετά δικαιώματος ψήφου μετοχών από τις ατομικές τους μερίδες σε κοινή επενδυτική μερίδα (ΚΕΜ), η οποία πραγματοποιήθηκε την 24/10/2017, έλαβαν χώρα οι ακόλουθες μεταβολές στα ποσοστά συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας:
Η Αθανασία Οικονόμου, μέτοχος της εταιρείας, κατείχε μέχρι την 24/10/2017 4.417.790 κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου, ήτοι ποσοστό 13,361% επί συνόλου 33.065.136 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας. Την 24/10/2017 σχημάτισε κοινή επενδυτική μερίδα (ΚΕΜ) με συνδικαιούχους την ίδια και την κόρη της Αναστασία Τσινάβου. Στην ΚΕΜ μεταφέρθηκαν, από τις ατομικές μερίδες, 4.342.783 κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου της Αθανασίας Οικονόμου και 657.217 κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου της Αναστασίας Τσινάβου. Με τις ως άνω μεταβιβάσεις, η κα Αθανασία Οικονόμου κατέχει πλέον 75.187 μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην ατομική επενδυτική της μερίδα και 5.000.000 μετοχές και δικαιώματα ψήφου ως συνδικαιούχος στην ως άνω ΚΕΜ, ήτοι συνολικώς 5.075.187 κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου, το δε ποσοστό της στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου επί των μετοχών της εταιρείας ανέρχεται πλέον σε 15,349%. Η γνωστοποίηση πραγματοποιήθηκε διότι η Αθανασία Οικονόμου, η οποία σημειωτέον, δεν κατέχει εμμέσως δικαιώματα ψήφου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν.3556/2007 ή μέσω της κατοχής χρηματοπιστωτικών μέσων του άρθρου 11 του ίδιου νόμου, υπερέβη του ορίου του 15%.
Η Αναστασία Τσινάβου, μέτοχος της εταιρείας, κατείχε μέχρι την 24/10/2017 657.217 κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου, ήτοι ποσοστό 1,988% επί συνόλου 33.065.136 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας. Την 24/10/2017 σχηματίστηκε κοινή επενδυτική μερίδα (ΚΕΜ) με συνδικαιούχους την ίδια και τη μητέρα της Αθανασία Οικονόμου. Στην ΚΕΜ μεταφέρθηκαν, από τις ατομικές μερίδες, 4.342.783 κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου της Αθανασίας Οικονόμου και 657.217 κοινές ονομαστικές μετοχές με δικαίωμα ψήφου της Αναστασίας Τσινάβου. Με τις ως άνω μεταβιβάσεις, η κα Αναστασία Τσινάβου κατέχει πλέον 5.000.000 μετοχές και δικαιώματα ψήφου ως συνδικαιούχος στην ως άνω ΚΕΜ, το δε ποσοστό της στο μετοχικό κεφάλαιο και στα δικαιώματα ψήφου επί των μετοχών της εταιρείας ανέρχεται πλέον σε 15,122%. Η γνωστοποίηση πραγματοποιήθηκε διότι η Αναστασία Τσινάβου, η οποία σημειωτέον, δεν κατέχει εμμέσως δικαιώματα ψήφου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 του Ν.3556/2007 ή μέσω της κατοχής χρηματοπιστωτικών μέσων του άρθρου 11 του ίδιου νόμου, υπερέβη των ορίων των 5%, 10% και 15%.
-
00:05 Αντιπλημμυρική θωράκιση και άλλες απάτες
-
00:05 Η "βουβή" κρίση είναι ήδη εδώ
-
00:05 Το Σύνταγμα δεν είναι passe-partout
-
00:05 MSCI: Το Χ.Α. ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες
-
00:05 Το "πεντοχίλιαρο" του χρυσού
-
00:04 Το 5ο Βαρόμετρο της Αγοράς Ακινήτων: Η αγορά παλιών σπιτιών περνάει στη φάση των 2 (!) τιμών πώλησης...
-
00:03 Γιατί η εκρηκτική άνοδος του ασημιού είναι σημαντικότερη από ό,τι δείχνει
-
00:02 Αξιολόγηση στο δημόσιο... Εδώ γελάνε...;
-
00:01 Το πρόβλημα της χώρας είναι συνταγματικό
-
00:00 H Space X εξαγόρασε την xAI - Στα $1,25 τρισ. εκτιμάται η αξία ενόψει συγχώνευσης
-
Ερχεται απόφαση για τα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων - Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη στο ΣτΕ
-
ΜΙΔΑ: Έρχεται η μεγάλη απογραφή για επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων - Ποια στοιχεία θα κληθούν να δηλώσουν
-
Νέος γύρος sell-off στα πολύτιμα μέταλλα - Σε ελεύθερη πτώση χρυσός και ασήμι (upd)
-
Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση στην Alpha Bank – Στα 1.600 ευρώ ο κατώτατος μισθός
-
Φυσάμε το γιαούρτι
-
Σάλος με τον ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου: Αυτή είναι η βίλα με πισίνα που νοικιάζει ως πολιτικό γραφείο με λεφτά της ΕΕ
-
Υπονομεύει η Γερμανία τον Κάθετο Διάδρομο Ελλάδας - Ουκρανίας;
-
Παρουσιάστηκε η πλωτή εξέδρα USSPS στα Ναυπηγεία Σαλαμίνας
-
Η Metlen επιτυγχάνει ένα ακόμη ορόσημο στο πρόγραμμα φρεγατών πρώτης γραμμής
-
Το 2026 θέλει λιγότερη ορμή, περισσότερη ποιότητα
-
Πώς ΔΕΝ έλυσε η Ουγγαρία το δημογραφικό (67)
-
Υπονομεύει η Γερμανία τον Κάθετο Διάδρομο Ελλάδας - Ουκρανίας; (57)
-
ΜΙΔΑ: Έρχεται η μεγάλη απογραφή για επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων - Ποια στοιχεία θα κληθούν να δηλώσουν (36)
-
Πρεμιέρα για τα προεκλογικά διλήμματα που θα θέσει ο Κ. Μητσοτάκης: Ανοίγει η συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, με αξιολόγηση στο Δημόσιο και νόμο περί ευθύνης υπουργών (24)
-
Κυρ. Μητσοτάκης: "Μη κρατικά ΑΕΙ, αξιολόγηση στο δημόσιο, ευθύνες υπουργών, νέος τρόπος εκλογής ηγεσίας Δικαιοσύνης" (20)
-
Αιχμηρή δήλωση Ευ. Βενιζέλου για τις ανακοινώσεις Κ. Μητσοτάκη περι Συνταγματικής Αναθεώρησης (14)
-
Ερχεται απόφαση για τα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων - Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη στο ΣτΕ (12)
-
Αποχωρούν από την Νέα Αριστερά ο Ν. Μπίστης και αλλα 9 μέλη της ΚΕ (10)
-
Νέα ανάρτηση Καρυστιανού για τα ελληνοτουρκικά: Καλώ τον πρωθυπουργό να ενημερώσει για την ατζέντα της συνάντησης με Ερντογάν (10)
-
Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση στην Alpha Bank – Στα 1.600 ευρώ ο κατώτατος μισθός (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ