Συνεχης ενημερωση
Κατά την εξ αναβολής Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας μας ALTEC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΒΕΕ, που πραγματοποιήθηκε στις 29/9/2017, παρευρέθηκαν μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 58,720% του μετοχικού κεφαλαίου αυτής (126.392.675 μετοχές με δικαίωμα ψήφου επί συνόλου 215.246.452 μετοχών), προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπως αυτά είχαν ανακοινωθεί με την από 11/8/2017 πρόσκληση του Δ.Σ.
Η γενική συνέλευση με ψήφους 126.392.643 (ποσοστό 58,720%) υπέρ και με ψήφους 32 λευκό (ποσοστό 0,000%) ψήφισε τα κάτωθι.
- Ενέκρινε τις εταιρικές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 1/1/2016 - 31/12/2016, τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή. Η εταιρία δεν θα διανείμει μέρισμα για την χρήση 2016.
- Απήλλαξε τα μέλη Δ.Σ. και τον Ορκωτό Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα και τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2016.
- Εξέλεξε την ελεγκτική εταιρεία με τη επωνυμία AUDIT SERVICES A.E ΑΜ ΣΟΕΛ 162 και Α.Φ.Μ. 800388366 με τακτικό ελεγκτή τον Σωτήριο Σώκο με ΑΜ ΣΟΕΛ 17011 και Α.Φ.Μ. 037413300 ΔΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ και τον Μάριο Γεωργίου με ΑΜ ΣΟΕΛ 12951 και Α.Φ.Μ. 026141702 ΔΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ως αναπληρωματικό καθώς και την αμοιβή τους
- Ενέκρινε την αμοιβή των μελών Δ.Σ. για την χρήση 2016 και προέκρινε για την αμοιβή τους για τη χρήση του έτους 2017 .
- Επικύρωσε την νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου αποτελούμενο από τους εξής: Αθανάσιο Αθανασούλη Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο, Δημήτριο Παγουρτζή μέλος, Δημήτριο Κατσικαβέλη μέλος , Κων/νο Λουκρέζη μέλος Νικόλαο Στασινό μέλος και Νικόλαο Ραρή μέλος.
- Παρείχε την άδειά της και την έγκρισή της για την συνέχιση και την σύναψη συμβάσεων εξαρτημένης εργασίας ή εντολής μεταξύ της εταιρείας και των θυγατρικών της και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, καθορίζοντας το ανώτατο όριο των αμοιβών τους.
- Α) Η γ.σ με ψήφους 126.392.643 (ποσοστό 58,72%) επικύρωσε την από 22/6/2017 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου "UNISOFT ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ" με διακριτικό τίτλο "UNISOFT A.E" για την υπαγωγή της στις διατάξεις του άρθρου 106 β' του ν. 3588/2007, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει, προκειμένου να επιτευχθεί η εξυγίανση της και η κεφαλαιακή της αναδιάρθρωση. Ταυτοχρόνως, ενέκρινε την ανάθεση σε εταιρεία συμβούλων την ανεύρεση στρατηγικού επενδυτή, στο πλαίσιο της ως άνω διαδικασίας. Λευκό ψήφισε το 0,000% με 32 μετοχές.
Β) Η γ.σ με ψήφους 99.612.859 (ποσοστό 46,28%) δεν επικύρωσε την από 22/6/2017 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της θυγατρικής εταιρείας "ALTEC ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" με διακριτικό τίτλο "ALTEC INTEGRATION Α.Ε." για την υπαγωγή της στις διατάξεις του άρθρου 106 β' του ν. 3588/2007, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει, προκειμένου να επιτευχθεί η εξυγίανση τους και η κεφαλαιακή τους αναδιάρθρωση. Επίσης λευκό ψήφισε το 12,44% με 26.779.816 μετοχές.
Το όγδοο θέμα μεταφέρεται στην Α' Επαναληπτική Συνεδρίαση καθότι δεν υπήρχε η απαραίτητη πλειοψηφία από το Νόμο για την συζήτηση του.
-
20:48 P. Serafin: Έμφαση στην ανταγωνιστικότητας, την ασφάλεια και την άμυνα, χωρίς να υποχωρούν οι ευρωπαϊκοί πυλώνες πολιτικών
-
20:45 Κέρδη 2% για τον χρυσό με ώθηση από Fed και Τραμπ-Σι
-
20:41 Ισραήλ: Η οικογένεια του Όφιρ Τζαρφάτι κήδευσε για τρίτη φορά τον γιο της
-
20:29 Σερβία: Στους δρόμους οι φοιτητές για την επέτειο ενός έτους από την τραγωδία στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νόβι Σαντ
-
20:24 "Τελείωσέ τον, τι περιμένεις": Ρώσοι διοικητές βασανίζουν και εκτελούν στρατιώτες που αρνούνται να πολεμήσουν στην Ουκρανία
-
20:12 Ισραήλ: Έφηβος σκοτώθηκε σε διαδήλωση υπερορθόδοξων Εβραίων
-
20:04 ΟΗΕ: 24.000 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας εισήλθαν στη Γάζα μετά την κατάπαυση του πυρός
-
20:00 Τα ξένα επενδυτικά χαρτοφυλάκια "καλοβλέπουν" τις ελληνικές εταιρείες επενδύσεων σε ακίνητα
-
19:57 Μέχρι 60% μέρισμα από τη Eurobank- Τι σχεδιάζει για Eurolife
-
19:56 ΟΣΠΑΠΔ: Μια δοκιμή πυρηνικών όπλων θα είναι επιβλαβής για την ειρήνη και την ασφάλεια
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
-
Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
-
Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (93)
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (19)
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (14)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (10)
-
Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
-
Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ