Δευτέρα, 25-Σεπ-2017 17:18

Axon: Ανακοίνωση για τις αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΧΟΝ ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  ΑΧΟΝ ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι κατά την διεξαγωγή της Α επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 22ης Σεπτεμβρίου 2017 εμφανίστηκαν 8 μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 65,82% του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας.

Για το σύνολο των θεμάτων  της ημερήσιας διάταξης, η Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το νόμο (αρ. 39 παρ. 3 Ν. 2190/1920) και το καταστατικό της Εταιρείας και  κατόπιν  εγγράφου αιτήματος μετόχου, ο οποίος εκπροσωπεί ποσοστό 13,60 % των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, ανέβαλε  την συζήτηση και την λήψη αποφάσεων και όρισε  ημέρα συνέχισης της συνεδρίασης την Παρασκευή  20 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 14.30 μ.μ., στα γραφεία της έδρας  της Εταιρείας επί της οδού Ρηγίλλης 16Α, 1ος όροφος, στην Αθήνα χωρίς να απαιτείται επανάληψη δημοσιεύσεων.

Στην μετ' αναβολή Τακτική Γενική Συνέλευση, δικαιούνται να συμμετάσχουν όσοι εμφανίζονται ως μέτοχοι της Εταιρείας στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (ΣΑΤ) της ΕΧΑΕ την 16η Οκτωβρίου 2017 (Ημερομηνία Καταγραφής της μετ' αναβολή Α επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης), τηρουμένων των διατάξεων 27 παρ. 2 και 28α Ν. 2190/1920

Αθήνα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Το Διοικητικό Συμβούλιο