Συνεχης ενημερωση
Η IDE (INTRACOM Defense Electronics) έλαβε μέρος, μετά από πρόσκληση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας (EDA), σε ημερίδα για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές των τεχνολογιών και των δυνατοτήτων των Τηλεχειριζόμενων Εναέριων Συστημάτων (RPAS) για αμυντικές εφαρμογές, η οποία πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.
Η IDE και δέκα (10) από τις μεγαλύτερες αμυντικές βιομηχανίες της Ευρώπης ήταν οι βασικές εταιρείες-ομιλητές. Η παρουσίαση της IDE εστιάστηκε στην μακροπρόθεσμη προοπτική των RPAS, σε νέους τύπους αποστολών και δυνατοτήτων όσον αφορά στο στρατιωτικό περιβάλλον, στοχεύοντας να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των παρόχων τεχνολογίας (βιομηχανία) και των τελικών χρηστών (ένοπλες δυνάμεις).
Η IDE συμμετέχει ενεργά σε προηγμένες τεχνολογίες ηλεκτρονικών για μη επανδρωμένα αεροσκάφη, έχοντας επιτυχώς αναπτύξει σε συνεργασία με ερευνητικούς και βιομηχανικούς φορείς της χώρας το Ελληνικό Μη Επανδρωμένο Πολιτικό Αεροσκάφος (Hellenic Civil Unmanned Air Vehicle-HCUAV).
Σχετικά με την IDE
Η IDE, εταιρία-ηγέτης στην Ελλάδα στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών και συστημάτων επικοινωνιών στο χώρο της άμυνας και ασφάλειας, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη. Η IDE έχει αποκτήσει μοναδική τεχνογνωσία στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες αμυντικών συστημάτων, συσκευές κρυπτογράφησης, συστήματα διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), στην επιτήρηση, αναγνώριση και ασφάλεια, σε υβριδικά συστήματα ηλεκτρικής ισχύος και συστήματα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, πυραυλικές ζεύξεις μεταφοράς δεδομένων (data links), ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων, λογισμικό αμυντικών εφαρμογών και συστήματα ελέγχου και δοκιμών.
Η εταιρία συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η IDE εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Κύπρο, Λιθουανία, Λουξεμβούργο (NATO/NSPA), Σουηδία και Φινλανδία.
-
11:22 Δημοσκόπηση Interview: Στο 24% η ΝΔ - "Πρασινίζουν" Κρήτη, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρος
-
11:20 "Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα" ο Ορμπάν υπό τον φόβο εκλογικής ήττας - Αυξάνει το έλλειμμα, φορολογεί τις τράπεζες
-
11:18 Πυροβολισμοί με έναν τραυματία χθες βράδυ στην Κυψέλη
-
11:13 Πακιστάν: Οκτώ τραυματίες σε έκρηξη έξω από δικαστήριο στο Ισλαμαμπάντ
-
11:12 Κίνηση-έκπληξη από την SoftBank: Πούλησε το μερίδιό της στην Nvidia για 5,8 δισ. δολ.
-
11:07 Χρηματιστήριο: Συγκρατημένα κέρδη με το βλέμμα στην επιχειρηματική επικαιρότητα
-
11:06 Απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών στο Πρόγραμμα "Προσβασιμότητα κατ’ οίκον"
-
11:02 Αποφυλακίστηκε ο Νικολά Σαρκοζί - "Η φυλακή είναι πολύ σκληρή"
-
11:01 Αλεξανδρούπολη: Μπλόκο αγροτών με τρακτέρ για την άφιξη Μητσοτάκη - Στην Αθήνα πανελλαδικό συλλαλητήριο στις 12:00
-
10:58 Β. Κορκίδης: Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης και εξωστρέφειας, μια πορεία που δεν πρέπει να ανακοπεί
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε
-
Τα γαλάζια σου γράμματα…
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ
-
Επενδυτές σε κρίση: Η Απληστία κερδίζει, ο Φόβος ψιθυρίζει
-
Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν το βοήθημα των 250 ευρώ – Τα κριτήρια
-
Η γυναίκα δικηγόρος - μητέρα στην Ελλάδα / Aπό την αντοχή στην αναγνώριση
-
Ποια είναι η κινεζική NIO που ανάβει μηχανές στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου
-
Αν η οπλοκατοχή του απλού πολίτη καταργηθεί, τότε όπλα θα έχουν μόνο οι εγκληματίες (76)
-
Τα γαλάζια σου γράμματα… (23)
-
Το υπόβαθρο του ιστορικού ανταγωνισμού της Γερμανίας προς την Ελλάδα (15)
-
Δεν βάζει μόνο το Βέλγιο "μπλόκο" στην κατάσχεση των ρωσικών assets - Τα υπόλοιπα εμπόδια εντός ΕΕ (5)
-
Τι προμερίσματα δίνουν οι τράπεζες και πότε (4)
-
Πόσο έχουν φτάσει οι οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες - Τα πιο πρόσφατα στοιχεία (4)
-
Μελέτη ΚΕΦΙΜ και European Liberal Forum: Αναγκαία η μετάβαση από διανεμητικά σε κεφαλαιοποιητικά συνταξιοδοτικά συστήματα (3)
-
Ιράκ: Οι Ιρακινοί στις κάλπες για να εκλέξουν νέο κοινοβούλιο (2)
-
Ρεύμα από πυρηνικά στην Ελλάδα: Τζίρος 2,4 δισ ευρώ και 8.000 νέες θέσεις εργασίας από σταθμό 1GW (2)
-
Η αχαρτογράφητη ακίνητη περιουσία του Δημοσίου "ναρκοθετεί" την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ