Συνεχης ενημερωση
Με την από 01.09.2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας προσκαλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Ε.Ε." σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την εικοστή πέμπτη (25η) Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:30, στην έδρα της Εταιρείας στο Δήμο Αιγάλεω Αττικής και στα επί της οδού Κηφισού, αριθμ. 6 γραφεία της Εταιρείας, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1) Παροχή ειδικής άδειας στην Εταιρεία κατ’ άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920, για την παροχή εγγύησης υπέρ της εταιρείας με την επωνυμία "DELTA DOMESTIC APPLIANCES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ", προς εξασφάλιση των απαιτήσεων των από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε εκπροσωπουμένων ομολογιούχων δανειστών από ομολογιακό δάνειο μέχρι του ποσού των ΕΥΡΩ τριών εκατομμυρίων (€ 3.000.000,00), που θα εκδώσει η "DELTA DOMESTIC APPLIANCES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ" και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων.
2) Παροχή ειδικής άδειας στην Εταιρεία κατ’ άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920, για την παροχή εγγύησης υπέρ της εταιρείας με την επωνυμία "SSM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ", προς εξασφάλιση των απαιτήσεων των από την ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε εκπροσωπουμένων ομολογιούχων δανειστών από ομολογιακό δάνειο μέχρι του ποσού των ΕΥΡΩ ενός εκατομμυρίου (€ 1.000.000,00), που θα εκδώσει η "SSM ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ" και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων.
3) Παροχή ειδικής άδειας στην Εταιρεία κατ’ άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920, για την έγκριση των εγγυήσεων που έχει παράσχει η Εταιρεία υπέρ θυγατρικών της εταιρειών, με τις οποίες υπόκειται σε ενοποίηση.
Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας καλούνται σε: Α’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον ίδιο χώρο την 06.10.2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:30. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως και πάλι της προβλεπόμενης απαρτίας από το Νόμο και το Καταστατικό, για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, οι μέτοχοι καλούνται σε Β’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 17.10.2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:30 στον ίδιο χώρο.
Σύμφωνα με τον Κ.Ν. 2190/1920, ως τροποποιήθηκε και ισχύει, η Εταιρεία ενημερώνει τους μετόχους για τα ακόλουθα:
Ημερομηνία Καταγραφής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και Επαναληπτικών Γενικών Συνελεύσεων.
Για τη συμμετοχή στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της πέμπτης ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της 25ης Σεπτεμβρίου 2017, ήτοι την 20η Σεπτεμβρίου 2017.
Για τη συμμετοχή στην Α΄ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της τέταρτης ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της 6ης Οκτωβρίου 2017, ήτοι την 2α Οκτωβρίου 2017.
Αντίστοιχα για τη συμμετοχή στην Β’ Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της τέταρτης ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της 17ης Οκτωβρίου 2017, ήτοι την 13η Οκτωβρίου 2017.
Έναντι της Εταιρείας θεωρείται ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση μόνον όποιος φέρει την ιδιότητα του μετόχου κατά την αντίστοιχη Ημερομηνία Καταγραφής. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς τις διατάξεις του άρθρου 28α του Κ.Ν. 2190/1920, ο εν λόγω μέτοχος μετέχει στη Γενική Συνέλευση μόνο μετά από άδειά της.
Η άσκηση των εν λόγω δικαιωμάτων δεν προϋποθέτει τη δέσμευση των μετοχών του δικαιούχου ούτε την τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας, η οποία περιορίζει τη δυνατότητα πώλησης και μεταβίβασης αυτών κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην Ημερομηνία Καταγραφής και στη Γενική Συνέλευση.
Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μίας ψήφου. Για την απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας κάθε μέτοχος πρέπει να προσκομίσει στην Εταιρεία σχετική έγγραφη βεβαίωση της Ε.Χ.Α.Ε. το αργότερο την τρίτη ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης ή της τυχόν επαναληπτικής αυτής. Εναλλακτικά, η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας μπορεί να γίνει με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση της Εταιρείας με τα αρχεία του ως άνω φορέα.
Διαδικασία άσκησης δικαιώματος ψήφου μέσω αντιπροσώπου.
Ο μέτοχος συμμετέχει στη Γενική Συνέλευση και ψηφίζει είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω αντιπροσώπων. Αντιπρόσωπος που ενεργεί για περισσοτέρους μετόχους μπορεί να ψηφίζει διαφορετικά για κάθε μέτοχο.
Ο διορισμός και η ανάκληση αντιπροσώπου για τη συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση γίνεται εγγράφως και κοινοποιείται στην Εταιρεία με κατάθεση του σχετικού εγγράφου στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας (οδός Κηφισού, αριθμ. 6 στο Αιγάλεω Αττικής, υπόψη Τμήματος Εξυπηρέτησης Μετόχων) ή ταχυδρομικώς τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης ή της τυχόν επαναληπτικής αυτής.
Κάθε μέτοχος μπορεί να διορίζει μέχρι τρεις (3) αντιπροσώπους. Ωστόσο, αν ο μέτοχος κατέχει μετοχές της Εταιρείας, οι οποίες εμφανίζονται σε περισσότερους του ενός λογαριασμού αξιών, ο περιορισμός αυτός δεν εμποδίζει το μέτοχο να ορίζει διαφορετικούς αντιπροσώπους για τις μετοχές που εμφανίζονται στον κάθε λογαριασμό αξιών σε σχέση με ορισμένη Γενική Συνέλευση.
Η Εταιρεία έχει καταστήσει διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της (www.gedsa.gr) το έντυπο που χρησιμοποιεί για το διορισμό αντιπροσώπου. Ο δικαιούχος καλείται να μεριμνά για την επιβεβαίωση της επιτυχούς αποστολής του εντύπου διορισμού αντιπροσώπου και της παραλαβής του από την Εταιρεία, καλώντας στο τηλέφωνο: 210 5386400. Ελλείψει σχετικής καταστατικής πρόβλεψης η Εταιρεία δε δέχεται ηλεκτρονικές κοινοποιήσεις διορισμού και ανάκλησης αντιπροσώπων.
Ο αντιπρόσωπος μετόχου υποχρεούται να γνωστοποιεί στην Εταιρεία, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, κάθε συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο στους μετόχους για την αξιολόγηση του κινδύνου να εξυπηρετήσει ο αντιπρόσωπος άλλα συμφέροντα πλην των συμφερόντων του μετόχου. Κατά την έννοια της παρούσας παραγράφου, μπορεί να προκύπτει σύγκρουση συμφερόντων ιδίως όταν ο αντιπρόσωπος:
α) είναι μέτοχος που ασκεί τον έλεγχο της Εταιρείας ή είναι άλλο νομικό πρόσωπο ή οντότητα η οποία ελέγχεται από το μέτοχο αυτόν,
β) είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου ή της εν γένει διοίκησης της Εταιρείας ή μετόχου που ασκεί τον έλεγχο της Εταιρείας, ή άλλου νομικού προσώπου ή οντότητας που ελέγχεται από μέτοχο ο οποίος ασκεί τον έλεγχο της Εταιρείας,
γ) είναι υπάλληλος ή ορκωτός ελεγκτής της Εταιρείας ή μετόχου που ασκεί τον έλεγχο της Εταιρείας, ή άλλου νομικού προσώπου ή οντότητας που ελέγχεται από μέτοχο, ο οποίος ασκεί τον έλεγχο της Εταιρείας,
δ) είναι σύζυγος ή συγγενής πρώτου βαθμού με ένα από τα φυσικά πρόσωπα που αναφέρονται στις περιπτώσεις (α) έως (γ).
-
19:14 ElvalHalcor: Στα 70,9 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη στο α' εξάμηνο
-
19:13 Με ανάμεικτα πρόσημα και υποτονική διάθεση έκλεισαν οι ευρωαγορές
-
18:58 Π. Μαρινάκης: Ελλάδα και Κύπρος πρέπει να επιμερίσουν τα βάρη για την ηλεκτρική διασύνδεση
-
18:53 ΕΧΑΕ: Στο 6,75% η συμμετοχή της Praude Asset Management - Με 1,58% η Jefferies International
-
18:51 Τουρκία και Ιταλία ενώνουν δυνάμεις: Η Saipem ξεκινά την γ' φάση του πρότζεκτ φυσικού αερίου στον Εύξεινο Πόντο
-
18:44 Ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό του Ασπροπύργου - 15 συλλήψεις
-
18:36 Μυτιληναίος: Το 1 δισ. EBITDA είναι πλέον baseline – Οι νέοι στόχοι και η επόμενη μέρα της Metlen
-
18:20 NATO: Τι προβλέπουν τα Άρθρα 4 και 5 - Η σημασία τους μετά τις εξελίξεις με τα ρωσικά drones στην Πολωνία
-
18:19 ΔΙΚΤΥΟ: Working Breakfast για την "Επέλαση της Ακροδεξιάς, γιατί στη Γαλλία"
-
18:16 Vidavo: Από 12/9 η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών που προέκυψαν από την ΑΜΚ
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (162)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (40)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (40)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (23)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (20)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (8)
-
Αναβλήθηκε για τις 12/9 η δίκη του επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που ζήτησε "φακελάκι" (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
