Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 05-Ιουλ-2007 16:15

    ΑΕΓΕΚ:Γνωστοποίηση

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    H ΑΕΓΕΚ γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό, στα πλαίσια της διάταξης του άρθρου 14 παρ.3 του ν. 3556/2007 ότι την Τρίτη 3 Ιουλίου 2007, έλαβε επιστολή από το μέτοχο με την επωνυμία ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕ με το ακόλουθο περοεχόμενο:

    Σε εκτέλεση των υποχρεώσεών μας που προκύπτουν από τις διατάξεις του ν.3556/2007, σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν της συμμετοχής μας στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σας, η Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ είναι από την 2.7.2007 κάτοχος συνολικώς του 7,647% των δικαιωμάτων ψήφου της ΑΕΓΕΚ Α.Ε.

    Από τα παραπάνω δικαιώματα ποσοστό 2,7% απορρέει από μετοχές κυριότητος Τράπεζας Πειραιώς, το δε υπόλοιπο ποσοστό 4,947% των δικαιωμάτων ψήφου έχουν στο παρελθόν παρασχεθεί στην Τράπεζα από συμβάσεις ενεχύρου επί μετοχών σας.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ