Συνεχης ενημερωση
ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 30ης ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ2017
H εταιρία ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ με το διακριτικό τίτλο VIDAVO A.E. ανακοινώνει ότι σήμερα την 30ηΑυγούστου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 πρωινή στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στο 10ο χιλ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν μέτοχοι που οι ίδιοι προσωπικά ήταν κάτοχοι 606.365 μετοχών που αντιπροσώπευαν συνολικά ποσοστό 70,74%. Η Γενική Συνέλευση έλαβε τις εξής αποφάσεις:
Στο 1ο Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα ενέκριναν τον ισολογισμό καθώς και τις Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών για τις οικονομικές καταστάσεις που αφορούν την χρήση από 1.1.2016 – 31.12.2016.
Στο 2ο Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα απήλλαξαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους ελεγκτές της Εταιρίας από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 1.1.2016 – 31.12.2016.
Στο 3ο Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα εξέλεξαν ως τακτικό ελεγκτή της χρήσεως 2017 τον Ορκωτό Ελεγκτή - Λογιστή κ. Αντώνιο Γιατρά του Αθανασίου, κάτοικο Θεσσαλονίκης, επί της οδού 25ης Μαρτίου, κάτοχο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ΑΖ 155631 και του ΑΦΜ 050798183, με Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 19141 και ως αναπληρωματικό τον Ορκωτό Ελεγκτή - Λογιστή κ. Ιωάννη Ηλιάδη του Σπυρίδωνα, κάτοικο Θεσσαλονίκης, επί της οδού 25ης Μαρτίου, κάτοχο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ΑΖ 362778 και του ΑΦΜ 102131312,, με Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 47711, αμφότεροι από την εταιρία ορκωτών ελεγκτών με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε.(αριθ. ΓΕΜΗ 009386901000), που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Κηφισίας, αριθ. 22 – Μαρούσι, με ΑΦΜ 99783446 και Α.Μ. 156.
Στο 4ο Θέμα: Εγκρίθηκε ομόφωνα η καταβολή αμοιβών στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου 1) Μαρκέλλα Ψυμάρνου, δυνάμει της σύμβασης εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου του ως άνω μέλους με την εταιρία, 2) Αθανασία Καρανάσιου, δυνάμει της σύμβασης εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου του ως άνω μέλους με την εταιρία, 3) Γεωργία Τσιτιρίδου.
Στο 5ο Θέμα: Oι μέτοχοι ομόφωνα προεγκρίνουν την καταβολή αμοιβών προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κα Αθανασία Καρανάσιου, Γεωργία Τσιτιρίδου, Μαρκέλλα Ψυμάρνου, για τις υπηρεσίες που θα παρέχουν στην εταιρία το 2017, ενώ προεγκρίνουν και την υπογραφή της αντίστοιχης σύμβασης ή περισσότερων συμβάσεων έκαστου εξ αυτών με την εταιρία ή την τροποποίηση ήδη υφιστάμενης σύμβασης. Για την υπογραφή των ανωτέρω συμβάσεων εξουσιοδοτούν το διοικητικό συμβούλιο να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια.
Στο 6ο Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα εγκρίνουν όλες τις συμβάσεις που υπογράφηκαν ανάμεσα στην εταιρία και τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα από την 1-1-2016 έως και την 31-12-2016.
Στο 7ο Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα εγκρίνουν όλες τις αποφάσεις που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας από την 1-1-2016 έως και την 30-08-2017.
Στο 8ο Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα αποφάσισαν να μην τροποποιηθεί η επωνυμία της εταιρίας.
Στο 9ο Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα εγκρίνουν την παράλληλη διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας σε χρηματιστηριακή αγορά αξίων της ευρωπαϊκής ένωσης και εξουσιοδοτούν το Διοικητικό Συμβούλιο για την εξειδίκευση των όρων της ένταξης (duallisting).
Στο 10ο Θέμα: Οι μέτοχοι ομόφωνα εγκρίνουν την υλοποίηση πλάνου ανάπτυξης κι ανεύρεσης στρατηγικού επενδυτή και εξουσιοδοτούν το Διοικητικό Συμβούλιο για την εξειδίκευση όλων των όρων συνεργασίας και την υλοποίηση αυτού.
Στο 11ο Θέμα: Δεν υπήρχαν λοιπές ανακοινώσεις.
-
10:32 Γάλλος ΥΠΕΞ για ΗΠΑ: Δικαίωμά τους να επανεξετάσουν τις σχέσεις με την Ευρώπη - Δικαίωμά μας πούμε "όχι" σε μη αποδεκτές προτάσεις
-
10:09 Η startup που "σπάει" τα ταμπού της σεξουαλικής υγείας με τη μικρότερη μοριακή συσκευή διάγνωσης
-
10:04 Ν. Παπαθανάσης: Νέες δράσεις εκσυγχρονισμού ΑΕΙ μέσω ΕΣΠΑ
-
09:59 Μ. Αποστολάκη: Η κυβέρνηση ανοίγει τον δρόμο για νέες αυθαίρετες αυξήσεις στα ασφάλιστρα υγείας
-
09:55 ΤΙΤΑΝ: Επεκτείνει την παρουσία στη Βόρεια Αμερική με συμφωνία εξαγοράς του εργοστασίου τσιμέντου Κeystone
-
09:48 Ουκρανία: Ο Πούτιν στέλνει τον υπερηχητικό πύραυλο Oreshnik κοντά στα σύνορα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ - Είναι "παγκόσμια απειλή"
-
09:46 Λαγκάρντ: "Είμαι η κυρία Κρίση - Θα ζήσουμε σε έναν κόσμο πιο ασταθή, το μέλλον θα δείξει εάν η Ευρώπη μαθαίνει γρήγορα"
-
09:42 Εξαγορά του 100% της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός από την Διαμαντής Μασούτης
-
09:37 Συρία: Οι αρχές κήρυξαν εκεχειρία στις κουρδικές συνοικίες του Χαλεπιού - Χαιρετίζουν οι ΗΠΑ
-
09:27 The National: Η Χαμάς εκλέγει κρυφά νέο αρχηγό στη Γάζα - Καλύπτει τα κενά στο πολιτικό γραφείο
-
Κίνα: Ο μεγαλύτερος πελάτης της Βενεζουέλας δεν την έχει πλέον ανάγκη
-
Η αγορά ανέβηκε εκεί που κάποτε λύγισε
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες;
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας
-
Ο παράξενος θάνατος του MAGA
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο"
-
Πώς κέρδισε χρήματα ο Τραμπ από την επίθεση στη Βενεζουέλα
-
Ρωσία: Εκτοξεύσαμε τον υπερηχητικό πύραυλο Oreshnik με στόχο την Ουκρανία
-
Τέλος 3 ευρώ ανά δέμα από Κίνα: Οι πρώτες εκτιμήσεις για την αγορά
-
Ιράν: Εξαπλώνονται οι μαζικές διαδηλώσεις - "Αυτή είναι η τελευταία μάχη, ο Παχλαβί θα επιστρέψει", φωνάζουν οι διαδηλωτές
-
Δίκιο ή άδικο έχουν οι αγρότες; (40)
-
Τραμπ: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κληθεί να επιλέξει μεταξύ απόκτησης της Γροιλανδίας και διαφύλαξης του ΝΑΤΟ - "Δεν χρειάζομαι το διεθνές δίκαιο" (10)
-
Ποιοι πολιτικοί αρχηγοί φοβούνται την Καρυστιανού (9)
-
Τέλος 3 ευρώ ανά δέμα από Κίνα: Οι πρώτες εκτιμήσεις για την αγορά (8)
-
Τραμπ: "Εναπόκειται" στον Σι Τζινπίνγκ το τι θα κάνει η Κίνα στην Ταϊβάν (7)
-
Πολιτικός σεισμός στη Λευκωσία - Η ανάγνωση της Αθήνας (6)
-
Θεσμοί ή Κανόνια; (5)
-
Ο παράξενος θάνατος του MAGA (4)
-
Ιράν: Εξαπλώνονται οι μαζικές διαδηλώσεις - "Αυτή είναι η τελευταία μάχη, ο Παχλαβί θα επιστρέψει", φωνάζουν οι διαδηλωτές (3)
-
Το ενεργειακό δεν "αποκοιμήθηκε" (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ