Συνεχης ενημερωση
Η Διοίκηση της εταιρίας, FHL H KΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΑΒΕΕ γνωστοποιεί ότι το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης των Ανωνύμων Εταιριών FHL H KΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΑΒΕΕ και FHL ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΛΕΥΚΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ Α.Ε. με απορρόφηση της δεύτερης εταιρίας από την πρώτη, που εγκρίθηκε και υπογράφηκε στις 11 Iουνίου 2007 από τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο εταιριών:
Καταχωρήθηκε στις 28.06.2007 στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών της Διεύθυνσης Α.Ε & Πίστεως του Υπουργείου Ανάπτυξης για την απορροφούσα εταιρία και στις 28.06.2007 στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών της Διεύθυνσης Α.Ε της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής για την απορροφούμενη εταιρία και οι σχετικές ανακοινώσεις υποβλήθηκαν προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.
Ακολούθως περίληψη του θα δημοσιευθεί σε ημερήσια οικονομική εφημερίδα, σύμφωνα με το άρθρο 70 παρ. 1, του κ.ν. 2190/20. Η περίληψη του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης έχει ως ακολούθως: Τα Διοικητικά Συμβούλια των ανωνύμων εταιρειών: 1) FHL ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΛΕΥΚΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ>, διακριτικό τίτλο "FHL TRADING ING, έδρα στο ΒΙΟ.ΠΑ. Μαρκόπουλου Μεσογαίας Αττική - Θέση Λούτσα και ΑΡ. Μ.Α.Ε. 50216/04/Β/01/183 και 2) F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, διακριτικό τίτλο F.H.L. MANUFACTURING TRADING CO S.A., έδρα στην ΒΙ.ΠΕ. Δράμας και ΑΡ. Μ.Α.Ε. 25177/06/Β/91/06, ανακοινώνουν ότι υπογράφηκε μεταξύ τους κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 69 του Ν. 2190/1920 περί ανωνύμων εταιρειών, το από 6-6-2007 Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 σε συνδυασμό με τα άρθρα 69, 70, 72 έως 77 του Ν. 2190/1920, όπως ισχύει και τις διατάξεις των άρθρων 1 έως και 5 του Ν. 2166/1993. Το εν λόγω Σχέδιο υποβλήθηκε στις διατυπώσεις δημοσιότητας του άρθρου 7β του Ν. 2190/1920, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3 του άρθρου 69 του Ν.2190/1920 και ανακοινώνεται με την παρούσα, ως ορίζει η παρ. 1 του άρθρου 70 του Ν. 2190/1920, η περίληψη των όρων του άνω Σχεδίου, που έχουν ως ακολούθως:
1) Η συγχώνευση των ανωνύμων εταιρειών γίνεται με απορρόφηση της πρώτης εταιρείας F.H.L. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΛΕΥΚΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ από την δεύτερη εταιρεία F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 σε συνδυασμό με τα άρθρα 69, 70, 72 έως 77 του ΚΝ 2190/1920, όπως ισχύει και τις διατάξεις των άρθρων 1 έως και 5 του Ν. 2166/1993.
2) Ισολογισμός μετασχηματισμού (συγχώνευσης) της απορροφουμένης ΑΕ, που ορίζει ο Ν. 2166/1993, είναι ο καταρτισθείς με ημερομηνία 31-12-2006, ο έλεγχος του οποίου ανατέθηκε και έγινε από τον Ορκωτό Ελεγκτή κ. Δημήτριο Ντζανάτο με ΑΜ/ΣΟΕΛ 11521, η δε απορροφούσα απαλλάσσεται από την υποχρέωση κατάρτισης Ισολογισμού μετασχηματισμού.
3) Η απορροφούμενη εταιρεία θα μεταβιβάσει στην απορροφούσα εταιρεία το σύνολο του ενεργητικού και παθητικού της και εν γένει το σύνολο της περιουσίας της.
4) Η απορροφούσα ανώνυμη εταιρεία δεν υποχρεούται στην έκδοση νέων μετοχών για την κατά τα άνω μεταβίβαση της περιουσίας της απορροφούμενης, επειδή η αξίωση για έκδοση νέων μετοχών αποσβέννυται, λόγω συγχύσεως, αφού κατέχει το 100% των μετοχών της απορροφούμενης εταιρείας.
5) Από 1.1.2007 ήτοι από την επόμενη ημέρα του Ισολογισμού Μετασχηματισμού της απορροφούμενης εταιρείας και μέχρι την ημέρα της νόμιμης ολοκλήρωσης της συγχώνευσης, όλες οι πράξεις και συναλλαγές της απορροφούμενης εταιρείας θεωρούνται από λογιστική άποψη ότι διενεργούνται για λογαριασμό της απορροφούσας εταιρείας, τα δε οικονομικά αποτελέσματα αυτής της περιόδου θα ωφελούν ή θα βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο την απορροφούσα εταιρεία.
6) Δεν υπάρχουν μέτοχοι της απορροφούμενης εταιρείας, οι οποίοι να έχουν ειδικά δικαιώματα ή προνόμια, ούτε κάτοχοι άλλων τίτλων, πλην μετοχών.
7) Για τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και τους τακτικούς ελεγκτές των συγχωνευόμενων εταιρειών, δεν προβλέπονται από το Καταστατικό τους ή από αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεών των μετόχων τους ή από κάποια εξωεταιρική συμφωνία, ιδιαίτερα πλεονεκτήματα, ούτε εξάλλου τους παρέχονται τέτοια πλεονεκτήματα από το Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης.
8) Η συγχώνευση θα ολοκληρωθεί με την καταχώρηση στο οικείο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών της εγκριτικής απόφασης της αρμόδιας Αρχής για τη συγχώνευση των παραπάνω δύο ανωνύμων εταιρειών.
9) Από της τελείωσης της συγχώνευσης η απορροφούσα εταιρεία F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποκαθίσταται αυτοδίκαια και ταυτόχρονα χωρίς καμία άλλη διατύπωση σύμφωνα με το νόμο, σε όλα γενικά τα δικαιώματα, υποχρεώσεις και έννομες σχέσεις της απορροφούμενης εταιρείας F.H.L. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΛΕΥΚΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και η μεταβίβαση αυτή εξομοιώνεται με καθολική διαδοχή (οιονεί καθολική διαδοχή), οι δε εκκρεμείς δίκες της απορροφούμενης εταιρείας θα συνεχίζονται από την απορροφούσα εταιρεία ή κατ? αυτής χωρίς καμία ειδικότερη διατύπωση από μέρους της για την συνέχιση και χωρίς να επέρχεται, λόγω της συγχώνευσης, βιαία διακοπής της δίκης και χωρίς να απαιτείται δήλωση για την επανάληψη τους. Η απορροφούμενη εταιρεία λύεται και παύει να υπάρχει χωρίς να ακολουθήσει εκκαθάριση της.
-
11:50 Γαλλία: Ζητεί "ισχυρές" εγγυήσεις για το Κίεβο πριν από οποιαδήποτε συζήτηση για το εδαφικό ζήτημα
-
11:47 Στ. Παπασταύρου: "Να διασφαλιστεί ότι το αέριο μέσω TurkStream δεν είναι ρωσικό"
-
11:39 Η Natech Banking Solutions εντάσσει τον Αλέξανδρο Τσαπάρα στο Advisory Board
-
11:38 ΙΕΛΚΑ: Η Ελλάδα χαμηλότερα από τον μέσο πληθωρισμό τροφίμων στην ΕΕ όλο το 2025
-
11:28 ΗΠΑ- επίθεση στο πανεπιστήμιο Μπράουν: Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του υπόπτου
-
11:21 ΟΗΕ-Κυπριακό: Μια νέα άτυπη διάσκεψη 5+1 πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένη
-
11:21 Cetracore-Jetoil: Αιφνιδιαστική αναστολή λειτουργίας της εταιρείας λόγω κυρώσεων κατά Ρωσίας
-
11:11 Ρωσία: Ανακοίνωσε ότι πήρε τον "έλεγχο" της πόλης Κουπιάνσκ
-
11:07 Χρηματιστήριο: Συγκρατημένη υποχώρηση με ενδείξεις profit taking
-
11:05 ΔΥΠΑ: Από την Τετάρτη η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και δώρου Χριστουγέννων
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (31)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (15)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (15)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (10)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (8)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (6)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (4)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ