Συνεχης ενημερωση
Η Εταιρεία PERFORMANCE TECHNOLOGIES ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ γνωστοποιεί ότι την 31/07/2017 και ώρα 15:00 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας στα γραφεία της στην Αθήνα (οδός Ευρυμέδοντος 4) στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπου 8 μέτοχοι εκπροσωπούντες 3.421.150 μετοχές σε σύνολο 3.908.990 μετοχών, ήτοι ποσοστό 87,52% επί του μετοχικού κεφαλαίου.
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1. Ενέκρινε τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρείας και του ομίλου καθώς και τις Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή της 20ης εταιρικής χρήσης (1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016).
2. Ενέκρινε την μη διανομή μερίσματος και το σχηματισμό τακτικού αποθεματικού ύψους 25.700€.
3. Απάλλαξε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και τον Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 20ης εταιρικής χρήσης (1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016) και των διαχειριστικών ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.
4. Ενέκρινε τις αμοιβές και αποζημιώσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της 20ης εταιρικής χρήσης (1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016) και προενέκρινε την καταβολή αμοιβών και αποζημιώσεων σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την τρέχουσα εταιρική χρήση (1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2017).
5. Εξέλεξε για τον τακτικό έλεγχο και την έκδοση φορολογικού πιστοποιητικού των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας και του ομίλου για τη χρήση 2017 την ελεγκτική εταιρεία Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί Λογιστές α.ε.ο.ε. με Αρ.Μ. ΣΟΕΛ 125.
6. Στο θέμα 6 (Διάφορες ανακοινώσεις) η εταιρεία δεν έχει να προβεί σε κάποια ανακοίνωση.
-
19:57 Ο Τραμπ κάλεσε τον Νετανιάχου στο Λευκό Οίκο "στο εγγύς μέλλον"
-
19:51 Π.Τζαννετάκης (Motor Oil): Κορυφαία προτεραιότητα η ενεργειακή ασφάλεια
-
19:47 Ν. Δένδιας: Μπορούμε να δώσουμε προς την ΕΕ τη δική μας προοπτική και τη δική μας αντίληψη, ολιστικής προσέγγισης και προστασίας
-
19:45 Κυρ. Μητσοτάκης στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης: Σήμερα η Ελλάδα τρέχει με ρυθμούς ανάπτυξης σημαντικά υψηλότερους από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο
-
19:37 Κ. Μπακογιάννης: Η Διπλή Ανάπλαση θα έπρεπε να μας ενώνει όλους
-
19:36 Ιράν: Ανακαλύφθηκε νέο κοίτασμα χρυσού
-
19:35 ΗΠΑ: Σύσκεψη υπό τον Τραμπ για το θέμα της Βενεζουέλας
-
19:31 Απώλειες στις ευρωαγορές με "βαρίδι" την Airbus και τις αμυντικές μετοχές
-
19:24 Συνάντηση Πιερρακάκη με τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Ιρλανδίας Gabriel Makhlouf
-
19:14 Ευ. Μυτιληναίος: H γεωπολιτική αντικαθιστά την μακροοικονομία - Τι χρειάζεται η Ελλάδα για να απογειωθεί
-
Πόσα κερδίζει ο Α. Τσίπρας από το βιβλίο και η ιστορία του εκδοτικού οίκου Gutenberg
-
Ο κανακάρης
-
Το μάθημα της Ολλανδίας, ή το θέατρο του παραλόγου;
-
Αναπτυξιακό μέτωπο από τέσσερις εισηγμένες
-
Τραμπ: Θα εξετάσω τις πληροφορίες για διπλό φονικό πλήγμα κατά ταχύπλοου στην Καραϊβική
-
Τα μεγάλα έργα που θα γίνουν την τετραετία 2026-2029 με το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων μαμούθ
-
Νέα "κόκκινη γραμμή" από ΕΕ στον Τραμπ: "Μην μείνουν ατιμώρητα" τα εγκλήματα Πούτιν στην Ουκρανία
-
Γιάννης Λουλούδης: Ξεκινώντας στο online sneaker reselling με €800 και ένα laptop
-
Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς σκάει μια "φούσκα" 10 τρισ. δολαρίων;
-
Wood: Συνέχιση του success story της Ελλάδας το 2026 αλλά και τα επόμενα χρόνια - Εντυπωσιακό το management του χρέους και οι προοπτικές του
-
Το μάθημα της Ολλανδίας, ή το θέατρο του παραλόγου; (117)
-
Πόσα κερδίζει ο Α. Τσίπρας από το βιβλίο και η ιστορία του εκδοτικού οίκου Gutenberg (35)
-
Ο κανακάρης (35)
-
Νέα "κόκκινη γραμμή" από ΕΕ στον Τραμπ: "Μην μείνουν ατιμώρητα" τα εγκλήματα Πούτιν στην Ουκρανία (22)
-
Άδ. Γεωργιάδης: Στο 4,07 με άριστα το 5 η αξιολόγηση πολιτών που νοσηλεύτηκαν στο ΕΣΥ (11)
-
Αντιμέτωπη με σοβαρότατη κρίση λειψυδρίας η Αττική - Σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε Μόρνο και Υλίκη λόγω ιστορικά χαμηλών αποθεμάτων (9)
-
Το αλαλούμ και τα λάθη με την επιδότηση ενοικίου - Ποιοι πρέπει να υποβάλουν τροποποιητική δήλωση (9)
-
Χωρίς ταξί την Τρίτη και την Τετάρτη η χώρα - 48ωρη προειδοποιητική πανελλαδική απεργία προκήρυξε η ΠΟΕΙΑΤΑ (8)
-
FT: Στο τραπέζι του ΝΑΤΟ πιο επιθετική αντιμετώπιση των ρωσικών drones και του υβριδικού πολέμου (6)
-
Μεταρρυθμίστε και τις μεταρρυθμίσεις... (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ