Συνεχης ενημερωση
27/07/2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Α) Τελευταία (16η) Περίοδος Εκτοκισμού και
Β) Ημερομηνία Πρόωρης Αποπληρωμής
του ΜΟΔ με ημερ. έκδοσης 29.7.2013
Σε συνέχεια των από 17.7.2017 και 24.7.2017 ανακοινώσεών της, η "MARFIN INVESTMENT GROUP ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" ανακοινώνει ότι η πρόωρη αποπληρωμή του κεφαλαίου για αμφότερες τις σειρές του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου της με ημερομηνία έκδοσης 29.7.2013 (ΜΟΔ) και η καταβολή των αναλογούντων τόκων για την τελευταία (16η) Περίοδο Εκτοκισμού από 29.4.2017 έως 29.7.2017 θα λάβουν χώρα, σύμφωνα με τους όρους του ΜΟΔ και τις διαδικασίες της Ε.Χ.Α.Ε., την 31.7.2017, με την επιφύλαξη των νομοθετικών ρυθμίσεων για τη θέσπιση περιορισμών στη μεταφορά κεφαλαίων στο εξωτερικό, μέσω της "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ Α.Ε." (ATHEXCSD).
Σύμφωνα με τους όρους του ΜΟΔ η ημέρα προσδιορισμού των δικαιούχων του κεφαλαίου και του τόκου του ΜΟΔ είναι η 29η Ιουλίου 2017.
Για την Α΄ Σειρά του ΜΟΔ το ποσό των τόκων ανέρχεται στο ποσό των 2.884.283,71 ευρώ, ήτοι ποσό 0,017694 ευρώ ανά ομολογία, το οποίο έχει υπολογισθεί με επιτόκιο 7% ετησίως (προ φόρων) και αντιστοιχεί σε 163.009.139 ομολογίες που τελούν σήμερα υπό διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ).
Για τη Β΄ Σειρά του ΜΟΔ το ποσό των τόκων ανέρχεται στο ποσό των 3.379.888,24 ευρώ, ήτοι ποσό 0,015925 ευρώ ανά ομολογία, το οποίο έχει υπολογισθεί με επιτόκιο 6,3% ετησίως (προ φόρων) και αντιστοιχεί σε 212.237.880 ομολογίες που τελούν σήμερα υπό διαπραγμάτευση στο ΧΑ.
Η τιμή της πρόωρης αποπληρωμής του κεφαλαίου ανέρχεται σε ποσοστό 100% της ονομαστικής αξίας των ομολογιών, ήτοι 1 ευρώ ανά ομολογία, σύμφωνα με τους όρους του ΜΟΔ.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κ.κ. ομολογιούχοι ή oι θεματοφύλακες/χειριστές τους μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας (τηλ. 210 3504046) ή στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (τηλ. 210 3366393).
-
17:18 ΗΠΑ: Καθοδική αναθεώρηση στα στοιχεία για τις θέσεις εργασίας - "Εξαφανίστηκαν" συνολικά 911.000 θέσεις
-
17:13 Κ. Πιερρακάκης: Η περιφέρεια είναι στον πυρήνα της κυβερνητικής στρατηγικής
-
17:11 Υπ. Τουρισμού για την απεργία των ταξί: Η πρόσφατη ΚΥΑ αποσαφηνίζει και ενισχύει το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο
-
17:09 Γαλλία: Το Κομμουνιστικό Κόμμα χάνει μέρος της κρατικής επιχορήγησης επειδή οι γυναίκες υποψήφιες στις βουλευτικές εκλογές ήταν περισσότερες από τους άνδρες
-
16:58 Νεπάλ: Ο πρόεδρος καλεί σε "αυτοσυγκράτηση" έπειτα από βίαιες διαδηλώσεις
-
16:53 Κ. Πιερρακάκης: Μηδενικός φόρος για εισόδημα έως 20.000 ευρώ σε πολύτεκνους μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες
-
16:51 Κρητική μαφία: Απολογούνται οι φερόμενοι ως εγκέφαλοι της εγκληματικής οργάνωσης
-
16:44 Ουγγαρία: 10ετής συμφωνία με τη Shell για το φυσικό αέριο ενώ η ΕΕ ετοιμάζεται να σταματήσει τις προμήθειες από τη Ρωσία
-
16:43 Ήπιες μεταβολές στη Wall με το βλέμμα στα στοιχεία για την απασχόληση
-
16:32 Η Χαμάς ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (62)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (37)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (15)
-
Τουλάχιστον 23 άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (11)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (10)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (7)
-
Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Ντόχα: Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF - Σφοδρή καταδίκη από Κατάρ (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
