Συνεχης ενημερωση
Η INTRALOT Α.Ε. ανακοινώνει την ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου της θυγατρικής της στις ΗΠΑ INTRALOT Inc. με την Κρατική Λοταρία της Πολιτείας του Vermont για δύο χρόνια, από την 1η Ιουλίου 2018 μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020, σύμφωνα με τους όρους του αρχικού εξαετούς συμβολαίου της και των προβλέψεων δύο διετών επεκτάσεων για τη συνολική περίοδο 2010-2020. Η αξία του διετούς συμβολαίου υπολογίζεται περίπου στα 5 εκ. δολάρια ΗΠΑ.
Η συνεργασία μεταξύ της Λοταρίας του Vermont και της INTRALOT έχει διασφαλίσει την παροχή αξιόπιστων τεχνολογικών λύσεων και καινοτόμων προϊόντων. Τα τελευταία επτά έτη, η συνεργασία αυτή έχει αποφέρει έσοδα 636 εκ. δολαρίων και έχει συνεισφέρει 138 εκ. δολάρια στο Ταμείο Εκπαίδευσης του Vermont. Η INTRALOT διαθέτει ένα ασφαλές κεντρικό σύστημα τυχερών παιχνιδιών που διαχειρίζεται όλες τις κληρώσεις της τριπλής λοταρίας και άλλων διαπολιτειακών κληρώσεων, διαχείριση αποθεμάτων και εφοδιασμού των ξυστών, των Fast Play, Fast Play Progressive και άλλων σχετικών υπηρεσιών. Ειδικότερα το Fast Play Progressive έχει ιδιαίτερη απήχηση μεταξύ των κατοίκων της Πολιτείας.
Η INTRALOT και η Λοταρία του Vermont θα συνεχίσουν τη μακρά συνεργασία τους για δύο επιπλέον έτη. Το 2016 η Λοταρία του Vermont σημείωσε ρεκόρ εσόδων 124 εκ. δολάρια που απέφεραν 26,4 εκ. δολάρια στο Ταμείο Εκπαίδευσης της Πολιτείας. Η INTRALOT και η Λοταρία θα συνεχίσουν την ανάπτυξη νέων προϊόντων και τεχνολογίας.
Η νέα σύμβαση περιλαμβάνει πρόσθετες πινακίδες jackpot στα σημεία πώλησης,
ανανεώσεις των γραφικών και εμπορικής ταυτότητας του περιεχομένου των αυτόματων μηχανών πώλησης, τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό πωλήσεων και
σχετικό εξοπλισμό.
Η Πρόεδρος της Επιτροπής της Λοταρίας του Vermont κα. Sabina Haskell δήλωσε: "Είμαστε ευτυχείς με την επέκταση της σύμβασής μας με την INTRALOT και προσβλέπουμε στη συνέχεια της συνεργασία μας με την εταιρεία".
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Inc. κ. John Donahue δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι και ευτυχείς σε σχέση με αυτή τη συμφωνία που δίνει τη δυνατότητα στην INTRALOT να συνεχίσει να παρέχει σε έναν από τους πολυτιμότερους πελάτες μας πρωτοπόρες λύσεις τυχερών παιχνιδιών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τη Διοίκηση της Λοταρίας για την εμπιστοσύνης τους. Η έμπειρη ομάδα μας στις ΗΠΑ θα συνεργαστεί στενά με τη Λοταρία του Vermont στη νέα περίοδο για την επιτυχία των στόχων της για υπεύθυνη ανάπτυξη και μεγαλύτερη συνεισφορά για κοινωνικούς σκοπούς."
-
11:09 Χρηματιστήριο: "Πλάγια" κίνηση με τραπεζικές πιέσεις
-
11:06 Επιστολή διαμαρτυρίας από Πρακτορεία ΕΛΤΑ Courier προς τα αρμόδια υπουργεία και το υπερταμείο: Σε αδιέξοδο βιωσιμότητας
-
11:03 Συνελήφθη στην Αττική 38χρονος Τούρκος, διωκόμενος με ερυθρά αγγελία της Interpol
-
11:01 Εξεταστική επιτροπή ΟΠΕΚΕΠΕ- Στ. Αραχωβίτης: Στον μοιρασμό του εθνικού αποθέματος υπάρχει μετά το 2019 μία εκτόξευση
-
10:58 Bloomberg: Οι απεσταλμένοι του Τραμπ, Γουίτκοφ - Κούσνερ, ετοιμάζουν νέα συνάντηση με Πούτιν για την Ουκρανία
-
10:54 Θ. Κοντογεώργης για αγροτικές κινητοποιήσεις: Διάλογος μόνο με δρόμους ανοικτούς
-
10:42 Γροιλανδία: Οι πλούσιοι, αλλά σε μεγάλο βαθμό ανεκμετάλλευτοι, ορυκτοί πόροι του νησιού της Αρκτικής
-
10:41 Παπουτσάνης: Ισχυρή ανάπτυξη πωλήσεων +21% το 2025 - Συνολικό μέρισμα €0,09/μτχ.
-
10:39 Ανοδικές τάσεις στις ευρωαγορές - Στη Γροιλανδία η προσοχή εν μέσω των γεωπολιτικών αναταραχών
-
10:31 Υπ. Παιδείας: Συμμετοχή της Ελλάδας στη Διεθνή Έρευνα για τη Διδασκαλία και τη Μάθηση του ΟΟΣΑ
-
Mercosur: Γιατί η συμφωνία είναι το "οξυγόνο" της Ευρώπης και όχι η καταδίκη της;
-
Ένα είναι το νέο κόμμα
-
Η πορεία που δεν χωρούσε στα παλιά κουτιά
-
Σοκ και ΔΕΟΣ από την ΑΑΔΕ στη φοροδιαφυγή - Η νέα υπηρεσία και ποιους θα ελέγχει
-
Πόση θα είναι η νέα μείωση εισφορών - Πότε θα εφαρμοστεί και τι σημαίνει για εργαζόμενους και επιχειρήσεις
-
Γιατί οι Έλληνες πληρώνουν ακριβότερα το ελαιόλαδο
-
Αν δεν κάθεσαι στο τραπέζι, είσαι στο μενού
-
Ιράν: Εντός της ημέρας η πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή - Τραμπ: "Σκληρή απάντηση αν γίνει ο απαγχονισμός" - Διακόπηκαν οι απευθείας επαφές Γουίτκοφ-Ιρανών
-
Τα διλήμματα της Ρωσίας για τον στενό της σύμμαχο, το Ιράν
-
Politico: Σε αναζήτηση συμφωνίας με τον Τραμπ οι Ευρωπαίοι για τη Γροιλανδία - Θέλουν να αποφύγουν τη σύγκρουση με τις ΗΠΑ
-
Mercosur: Γιατί η συμφωνία είναι το "οξυγόνο" της Ευρώπης και όχι η καταδίκη της; (38)
-
Τραμπ: Άσεμνη χειρονομία κατά διαδηλωτή μπροστά σε κάμερες (15)
-
Αν δεν κάθεσαι στο τραπέζι, είσαι στο μενού (13)
-
Δύο ημέρες λιγότερες για το κράτος δουλέψαμε το 2025 (10)
-
Ένα είναι το νέο κόμμα (10)
-
Προειδοποιήσεις από το 2019: Απαρχαιωμένα συστήματα προκάλεσαν το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών (6)
-
Politico: Σε αναζήτηση συμφωνίας με τον Τραμπ οι Ευρωπαίοι για τη Γροιλανδία - Θέλουν να αποφύγουν τη σύγκρουση με τις ΗΠΑ (6)
-
Σοκ και ΔΕΟΣ από την ΑΑΔΕ στη φοροδιαφυγή - Η νέα υπηρεσία και ποιους θα ελέγχει (6)
-
Πολιτική κινούμενη άμμος με την κάθοδο Καρυστιανού και Τσίπρα στις εκλογές (5)
-
Νίκαια: Βανδάλισαν τα τρακτέρ δύο αγροτών που πήγαν στη συνάντηση με K. Μητσοτάκη - "Προδότης" (4)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ