Συνεχης ενημερωση
Η εταιρία PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE AE (Profile Software), διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Login SA (Login), εξειδικευμένη εταιρεία ανάπτυξης treasury λογισμικού, από την 100% θυγατρική της PROFILE SYSTEMS & SOFTWARE (CYPRUS) Limited.
Η εξαγορά αφορά στο 100% της Login και θα γίνει σε δύο στάδια, στις 6 Ιουλίου 2017 όπου εξαγοράστηκε το 78,23% των μετοχών και το 2018, οι υπόλοιπες μετοχές της εταιρίας.
H Login SA (www.login-sa.com) ιδρύθηκε το 1988, έχει έδρα στο Παρίσι, και με αιχμή το web-based προϊόν AcumenNet, ειδικεύεται στην ανάπτυξη χρηματοοικονομικού λογισμικού front-office, trading, risk management και middle office που απευθύνεται σε διαχειριστές διαθεσίμων Τραπεζών (Bank Treasury Departments), για μία πολύ ευρεία γκάμα χρηματοοικονομικών προϊόντων που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Securities, Commodities, Forex operations, χρηματιστηριακά και εξωχρηματιστηριακά (OTC) παράγωγα προϊόντα (Derivatives) και προϊόντα Κεφαλαιαγοράς, ενώ περιλαμβάνει και λειτουργίες back-office.
Η εταιρία έχει μακροχρόνιους ενεργούς πελάτες σε 16 χώρες της Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, της Ασίας και της Αμερικής. Σημειώνεται ότι το προϊόν AcumenNet έχει ήδη προσφερθεί και υλοποιηθεί μαζί με το τραπεζικό προϊόν FMS.next της Profile Software σε πελάτες, με ιδιαίτερη επιτυχία.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Profile Software κ. Χαράλαμπος Στασινόπουλος δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι με την εξαγορά της Login από τον Όμιλό μας, πιστεύοντας ότι θα εμπλουτίσει το εύρος των προσφερόμενων λύσεων μας, σε τεχνογνωσία, νέες λειτουργίες, καθώς και πρόσβαση σε νέες αγορές και νέους πελάτες. Η εξαγορά αυτή σηματοδοτεί με εμφατικό τρόπο τη στρατηγική δέσμευση του Ομίλου μας για εξωστρέφεια, ενισχύοντας τη θέση μας στα πιο ενεργά χρηματοοικονομικά κέντρα διεθνώς."
Η Profile Software παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής στο χρηματοοικονομικό και ευρύτερο επιχειρηματικό χώρο του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα, με γραφεία σε Αθήνα, Γενεύη, Λευκωσία, Λονδίνο, Ντουμπάι και Σιγκαπούρη, καθώς και με συνεργασίες στην Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή-Ασία και Βόρεια Αφρική. H Profile Software καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες των οργανισμών σε χρηματοοικονομικές (Financial Solutions) και επιχειρησιακές (Business Solutions) λύσεις λογισμικού τόσο μέσω των ιδίων συστημάτων που αναπτύσσει όσο και μέσω διεθνών συνεργασιών.
-
22:46 Συρία: Επιδρομές σε "πυρήνες" του Ισλαμικού Κράτους σε όλη τη χώρα
-
22:39 Ας κατεδαφίσουμε το νέο "Τείχος"
-
22:33 Ουγγαρία: Εξαίρεση από τις αμερικανικές κυρώσεις για το ρωσικό πετρέλαιο
-
22:15 Αντώνης Σαμαράς: "Ο Μητσοτάκης με διέγραψε άρον άρον"
-
22:05 Πορτογαλία: Μαζικές διαδηλώσεις στη Λισαβόνα κατά των σχεδιαζόμενων εργασιακών αλλαγών
-
21:34 Η Γερμανία πρόκειται να αγοράσει 20 στρατιωτικά ελικόπτερα μάχης από την Airbus
-
21:25 Χανιά: Κατέρρευσε μπαλκόνι από ημιτελή οικοδομή στο κέντρο της πόλης
-
21:18 Μεσανατολικό: Ισραηλινοί έποικοι επιτέθηκαν σε Παλαιστίνιους και δημοσιογράφους στη Δυτική Όχθη
-
21:05 Φίκο: Η Σλοβακία δεν θα συμφωνήσει να χρησιμοποιήσει παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για την Ουκρανία
-
20:38 Σουδάν: Οι κάτοικοι της πόλης Ελ Ομπέιντ του Κορντοφάν φοβούνται ότι θα είναι ο επόμενος στόχος των παραστρατιωτικών
-
Ανάλυση Sky News: Γιατί ο Πούτιν "εξαφάνισε" τον Λαβρόφ - Το "λάθος" που υπονόμευσε τον Ρώσο πρόεδρο
-
Χαμηλές εισφορές που οδηγούν σε συντάξεις φτώχειας εξακολουθούν να επιλέγουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες – Τα τελευταία στοιχεία
-
"Χτίζεται" η πλατφόρμα PriceMap με τις πραγματικές τιμές πώλησης των ακινήτων - Πώς θα λειτουργεί
-
Κομισιόν: Η σκληρή αλήθεια για τους μισθούς
-
Χάσμα πωλητών - αγοραστών στα ακίνητα
-
Το σχέδιο της Εθνικής για το φετινό μέρισμα – Στο προσκήνιο οι μέτοχοι
-
Ο Αντώνης Σαμαράς ανοίγει αύριο τα χαρτιά του
-
Ζελένσκι: Η Ρωσία εξαπέλυσε 450 drones και 45 πυραύλους τη νύχτα κατά των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών
-
Αττική-Πίττας: Γλύκαναν τα κέρδη οι εξαγωγές - Ποιες χώρες χρυσοπληρώνουν το ελληνικό μέλι
-
Οι 4 σημαντικές συμφωνίες που υπογράφηκαν στην ενεργειακή σύνοδο P-TEC στην Αθήνα
-
Χαμηλές εισφορές που οδηγούν σε συντάξεις φτώχειας εξακολουθούν να επιλέγουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες – Τα τελευταία στοιχεία (40)
-
Ανάλυση Sky News: Γιατί ο Πούτιν "εξαφάνισε" τον Λαβρόφ - Το "λάθος" που υπονόμευσε τον Ρώσο πρόεδρο (28)
-
Ζελένσκι: Η Ρωσία εξαπέλυσε 450 drones και 45 πυραύλους τη νύχτα κατά των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών (11)
-
Για την Ελλάδα οι αμυντικές δαπάνες αποτελούν επένδυση (11)
-
Μήπως είμαστε απατεώνες; (11)
-
"Χτίζεται" η πλατφόρμα PriceMap με τις πραγματικές τιμές πώλησης των ακινήτων - Πώς θα λειτουργεί (10)
-
Ο Τραμπ εξαίρεσε την Ουγγαρία απο τις κυρώσεις για αγορά ρωσικού πετρελαίου για ένα χρόνο (7)
-
Μεσανατολικό: Ισραηλινοί έποικοι επιτέθηκαν σε Παλαιστίνιους και δημοσιογράφους στη Δυτική Όχθη (5)
-
Κομισιόν: Η σκληρή αλήθεια για τους μισθούς (5)
-
Δεν δίνει ο Τραμπ τα επιδόματα για τα τρόφιμα των φτωχών με απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου (4)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ