Συνεχης ενημερωση
Η εταιρία Altec Συμμετοχών ΑΒΕΕ ανακοινώνει, ότι σε συνέχεια της από 7/7/2017 Δήλωσης Μετατροπής Ομολογιών της Alpha Bank AE, όσον αφορά το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο των 10 εκ. €, εκδόσεως της θυγατρικής μας εταιρείας UNISOFT A.E., από την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017, οι 1.212.808 ομολογίες που κατέχει η ως άνω Τράπεζα, μετατρέπονται σε κοινές έγχαρτες, με δικαίωμα ψήφου ονομαστικές μετοχές, με βάση τον όρο 12 του προγράμματος με τον λόγο μετατροπής που ορίζεται εκεί ήτοι 0.001015.
Η Alpha Bank AE, καθίσταται μέτοχος 1.231 νέων κοινών έγχαρτων με δικαίωμα ψήφου ονομαστικών μετοχών της θυγατρικής UNISOFT A.E. και ως εκ τούτου το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας αυξάνεται κατά 73.860 € με την ενσωμάτωση των νέων μετοχών και διαμορφώνεται σε 908.820 €, διαιρούμενο σε 15.147 μετοχές ονομαστικής αξίας 60 € έκαστη.
Η μητρική εταιρεία Altec Συμμετοχών ΑΒΕΕ συμμετέχει πλέον με 33,01% στο μετοχικό κεφάλαιο, η Eurobank Ergasias AE με 18,02 %, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ με 16,62%, η Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ με 23,07%, η Attica Bank AΤE με 1,16% και αντίστοιχα η Alpha Bank AE με 8,13%.
-
09:06 Το... μανιφέστο Τσίπρα από την Πάτρα την ώρα που ψηφίζεται ο προϋπολογισμός
-
09:05 doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
08:51 Πρωθυπουργός Αυστραλίας για το αντισημιτικό μακελειό στο Σίδνεϊ: Κίνητρο μοιάζει να ήταν "η ιδεολογία του Ισλαμικού Κράτους"
-
08:50 Μεξικό: Δέκα νεκροί στη συντριβή μικρού επιβατικού αεροσκάφους
-
08:46 Εκτός λειτουργίας τμήμα στη Γραμμή 3 του Μετρό – Ουρές από κόσμο
-
08:42 Ψήφιση Προϋπολογισμού στη σκιά των αγροτών: Νέα πρόσκληση διαλόγου από Κ. Μητσοτάκη- Μέτρα για το στεγαστικό
-
08:40 Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
08:34 ΥΠΕΘΟ - ΑΑΔΕ: Παράταση έως τις 25/2/2026 για τις δηλώσεις φόρου πλοίων δεύτερης κατηγορίας
-
08:32 Πιέσεις στην Ασία, με το βλέμμα σε αποτιμήσεις AI, μάκρο ΗΠΑ και Bank of Japan
-
08:25 Γαλλία: Δύο παιδιά νεκρά εξαιτίας έκρηξης σε πολυκατοικία κοντά στη Λιόν
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν;
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Μεγάλη άνοδος στο μισθολογικό κόστος - Πτώση στις κενές θέσεις εργασίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (14)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (5)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (4)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (3)
-
Ψήφιση Προϋπολογισμού στη σκιά των αγροτών: Νέα πρόσκληση διαλόγου από Κ. Μητσοτάκη- Μέτρα για το στεγαστικό (1)
-
Τραμπ: Κατέθεσε αγωγή 5 δισ. δολ. κατά του BBC για συκοφαντική δυσφήμιση (1)
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ