Συνεχης ενημερωση

    Παρασκευή, 07-Ιουλ-2017 18:07

    Altec Συμμετοχών: Ανακοίνωση

    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Η εταιρία Altec Συμμετοχών ΑΒΕΕ ανακοινώνει, ότι σε συνέχεια της από 3/7/2017 Δήλωσης Μετατροπής Ομολογιών της Attica Bank AΤE, όσον αφορά το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο των 10 εκ. €, εκδόσεως της θυγατρικής μας εταιρείας UNISOFT A.E., από την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, οι 172.414 ομολογίες  που κατέχει η ως άνω Τράπεζα, μετατρέπονται σε κοινές έγχαρτες, με δικαίωμα ψήφου ονομαστικές μετοχές, με βάση τον όρο 12 του προγράμματος με τον λόγο μετατροπής που ορίζεται εκεί ήτοι 0.001015.

    Η Attica Bank AΤE, καθίσταται μέτοχος 175 νέων κοινών έγχαρτων  με δικαίωμα ψήφου ονομαστικών μετοχών της θυγατρικής UNISOFT A.E. και ως εκ τούτου το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας αυξάνεται κατά 10.500 € με την ενσωμάτωση των νέων μετοχών και διαμορφώνεται σε 834.960 €, διαιρούμενο σε 13.916 μετοχές ονομαστικής αξίας 60 € έκαστη.

    Η μητρική εταιρεία Altec Συμμετοχών ΑΒΕΕ συμμετέχει πλέον με 35,93% στο μετοχικό κεφάλαιο, η Eurobank Ergasias AE με 19,61 %, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ με 18,09%, η Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ με 25,11% και αντίστοιχα η Attica Bank AΤE με 1,26%.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ