Συνεχης ενημερωση
Ανακοίνωση για μείωση μετοχικού κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής
Ανακοινώνεται από την εταιρία "SPACE HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ” ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 13ης Ιουνίου 2017 αποφάσισε τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 3.475.735,91 Ευρώ για συμψηφισμό ζημιών προηγούμενων χρήσεων.
Το ποσό προς συμψηφισμό αφού έχει ληφθεί υπόψη η απαιτούμενη προσαρμογή του για λόγους στρογγυλοποίησης της ονομαστικής αξίας της μετοχής στα δύο δεκαδικά ψηφία ανέρχεται στο ποσό των 3.421.960,90 ευρώ. Συνεπώς το εναπομένον ποσόν που δε θα συμψηφισθεί λόγω της παραπάνω στρογγυλοποίησης ανέρχεται σε 53.775,01 ευρώ. Το ποσό αυτό θα καλυφθεί από το τακτικό αποθεματικό της εταιρείας.
Η μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 3.421.960,90 ευρώ θα πραγματοποιηθεί με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά πενήντα τρία λεπτά (0,53) ήτοι από 1,61 Ευρώ σε 1,08 Ευρώ.
Μετά την μείωση το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των έξι εκατομμυρίων εννιακοσίων εβδομήντα τριών χιλιάδων πενήντα δύο ευρώ και σαράντα λεπτών 6.973.052,40 Ευρώ, διαιρούμενο σε έξι εκατομμύρια τετρακόσιες πενήντα έξι χιλιάδες πεντακόσιες τριάντα (6.456.530 ) κοινές ονομαστικές με τα ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,08 ευρώ η κάθε μια ολοσχερώς καταβεβλημένο .
To Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης με την αριθμό 68135/19-06-2017 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της εταιρείας.
Η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών στη συνεδρίασή της την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 ενημερώθηκε για την μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρείας.
Κατόπιν των ανωτέρω, από την Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017 οι μετοχές της εταιρίας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με τη νέα ονομαστική αξία, 1,08 Ευρώ ανά μετοχή.
-
12:26 Ουκρανικά drones έπληξαν εγκαταστάσεις πετρελαίου και αερίου στη Ρωσία
-
12:06 "Χριστουγεννιάτικη εκεχειρία" στα μπλόκα - Ελεύθεροι οι δρόμοι, ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία
-
12:00 Το πορτοφόλι των ξένων τουριστών ήταν φέτος μεγαλύτερο
-
11:40 Bloomberg: Η Κίνα συνεχίζει να περιορίζει τις εξαγωγές σπάνιων γαιών παρά τη συμφωνία Τραμπ - Σι
-
11:22 Ν. Χαρδαλιάς: Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, της συνύπαρξης και της ελπίδας
-
11:03 Τουρκία: 115 συλλήψεις υπόπτων ως μελών του Ισλαμικού Κράτους - Σχεδίαζαν επιθέσεις Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
-
10:53 Έκρηξη σε υποκατάστημα τράπεζας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
-
10:39 Έρευνες για αγνοούμενο ανήλικο αλλοδαπό στο Φαρμακονήσι – Διάσωση 39 αλλοδαπών νότια των Καλών Λιμένων
-
10:27 ΗΠΑ: Μέλη της αστυνομίας μετανάστευσης πυροβόλησαν και τραυμάτισαν δυο ανθρώπους στο Μέριλαντ
-
10:13 Ν. Δένδιας: Τις Άγιες Ημέρες η σκέψη μας στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που προασπίζονται την εθνική μας κυριαρχία
-
Μερίδια προμηθευτών: Κάτω από το 50% η ΔΕΗ – Άνοδος για Metlen, στο 15% ΗΡΩΝ–NRG
-
Τα 13 μεγάλα επιχειρηματικά deals του νέου έτους
-
Κερδίζεις συχνά και παρ’ όλα αυτά χάνεις; Δες πού βρίσκεται το πρόβλημα
-
Η τηλεργασία παράγει εκτελεστές - Το γραφείο διαμορφώνει ηγέτες
-
Η "ακτινογραφία" των τριών: Τσίπρας, Καρυστιανού, Σαμαράς
-
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Ζελένσκι: Ευχόμαστε να εξαφανιστεί από προσώπου γης ο Πούτιν για να έλθει ειρήνη
-
Ποδόσφαιρο-Παναθηναϊκός: Στις 39.074 θέσεις η τελική χωρητικότητα του νέου γηπέδου στον Βοτανικό
-
ΟΣΥ: Η αναζήτηση οδηγών στα λεωφορεία γίνεται… μαραθώνιος
-
All-in στον ευρωπαϊκό εθνικισμό οι ΗΠΑ του Τραμπ
-
Φτιάχνεται αυτός ο κόσμος;
-
Η τηλεργασία παράγει εκτελεστές - Το γραφείο διαμορφώνει ηγέτες (12)
-
Η "ακτινογραφία" των τριών: Τσίπρας, Καρυστιανού, Σαμαράς (9)
-
Φτιάχνεται αυτός ο κόσμος; (8)
-
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Ζελένσκι: Ευχόμαστε να εξαφανιστεί από προσώπου γης ο Πούτιν για να έλθει ειρήνη (7)
-
Κερδίζεις συχνά και παρ’ όλα αυτά χάνεις; Δες πού βρίσκεται το πρόβλημα (4)
-
ΟΣΥ: Η αναζήτηση οδηγών στα λεωφορεία γίνεται… μαραθώνιος (3)
-
DW: Ποιος είναι ο ισχυρότερος Αμερικανός στον πλανήτη; (2)
-
Ο Τραμπ εύχεται "ευτυχισμένα Χριστούγεννα" σε όλους, "συμπεριλαμβανομένων των αποβρασμάτων της ριζοσπαστικής Αριστεράς" (1)
-
Μερίδια προμηθευτών: Κάτω από το 50% η ΔΕΗ – Άνοδος για Metlen, στο 15% ΗΡΩΝ–NRG (1)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ