Συνεχης ενημερωση
Η εταιρία Altec Συμμετοχών ΑΒΕΕ ανακοίνωσε, ότι σύμφωνα με την από 26/6/2017 Δήλωση Μετατροπής Ομολογιών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος ΑΕ, όσον αφορά το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο των 10 εκ. €, εκδόσεως της θυγατρικής μας εταιρείας UNISOFT A.E., από την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, οι 2.481.000 ομολογίες που κατέχει η ως άνω Τράπεζα, μετατρέπονται σε κοινές έγχαρτες, με δικαίωμα ψήφου ονομαστικές μετοχές, με βάση τον όρο 12 του προγράμματος με τον λόγο μετατροπής που ορίζεται εκεί ήτοι 0.001015.
Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ, καθίσταται μέτοχος 2.518 νέων κοινών έγχαρτων με δικαίωμα ψήφου ονομαστικών μετοχών της θυγατρικής UNISOFT A.E. και ως εκ τούτου το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας αυξάνεται κατά 151.080 € με την ενσωμάτωση των νέων μετοχών και διαμορφώνεται σε 614.820€, διαιρούμενο σε 10.247 μετοχές ονομαστικής αξίας 60 € έκαστη.
Η μητρική εταιρεία Altec Συμμετοχών ΑΒΕΕ συμμετέχει πλέον με 48,79% στο μετοχικό κεφάλαιο, η Eurobank Ergasias AE με 26,63 % και αντίστοιχα η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ με 24,57%.
-
12:28 ΥΠΕΞ Γαλλίας: Οι Ουκρανοί δεν επιθυμούν καμία μορφή συνθηκολόγησης
-
12:23 Nelios: Έκρηξη στις απευθείας ξενοδοχειακές κρατήσεις για το 2026 - Ποιοι προορισμοί παίρνουν προβάδισμα
-
12:20 Οριακή αύξηση αφίξεων και διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχειακά καταλύματα τον Σεπτέμβριο
-
12:16 Bερολίνο: Άσκηση στο μετρό με σενάρια "αστικού πολέμου"
-
12:13 Κ. Πιερρακάκης για προϋπολογισμό 2026: Eίναι ρεαλιστικός, κοινωνικός, εφαρμόσιμος και αναπτυξιακός
-
11:51 Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση με την ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ
-
11:43 Μ. Αποστολάκη: Μεθόδευση η μη παρουσία του Γ. Ξυλούρη στην Εξεταστική
-
11:41 ΗΠΑ: Η Κίνα διεξήγαγε εκστρατεία για να δυσφημίσει το γαλλικό μαχητικό Rafale μετά τη σύγκρουση Ινδίας-Πακιστάν
-
11:34 Στ. Παπασταύρου: Ολοκληρώνεται από την ΕΔΕΥΕΠ η διαπραγμάτευση της σύμβασης με Chevron και HelleniqEnergy
-
11:27 Ξεπέρασαν τα 20 δισ. ευρώ οι τουριστικές εισπράξεις στο εννεάμηνο
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει"
-
Dividend rocket η ΔΕΗ - Το παιχνίδι αλλάζει
-
Τι συμβαίνει με τα crypto; Ρωτήστε το MAGA του Τραμπ
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια
-
Η Απόλεμη Κουλτούρα της Ευρώπης και της Ελλάδας
-
Προϋπολογισμός 2026: Υπερπλεόνασμα και συνέχιση της μείωσης του χρέους
-
Οι ειδήσεις που έβγαλε από το Λονδίνο ο Γ. Στάσσης για επενδύσεις, AMK, εξαγορές, μέρισμα και τηλεπικοινωνίες
-
Το σκάνδαλο διαφθοράς στην Ουκρανία περικυκλώνει τον Ζελένσκι
-
Σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Παραχωρήσεις εδαφών στη Ρωσία, μείωση του ουκρανικού στρατού, εγγυήσεις ασφαλείας
-
Στον εισαγγελέα στέλνει η ΝΔ τον "Φραπέ" μετά την άρνησή του να προσέλθει στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
-
Η Απόλεμη Κουλτούρα της Ευρώπης και της Ελλάδας (88)
-
Σκλαβενίτης: "Το ελληνικό νοικοκυριό δεν θα ξαναμαγειρέψει" (30)
-
Σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία: Παραχωρήσεις εδαφών στη Ρωσία, μείωση του ουκρανικού στρατού, εγγυήσεις ασφαλείας (20)
-
Αλήθειες και ψέματα για το 13ωρο - Τι αλλάζει στην πράξη για εργαζόμενους και εργοδότες (11)
-
"Εμφύλιος" δικηγόρων-δικαστών και εισαγγελέων για τα πειθαρχικά σχετικά με τις επιθέσεις στη Δικαιοσύνη (9)
-
Παντελιάδης: Τέσσερις - πέντε αλυσίδες το βιώσιμο μοντέλο – Δεν φταίνε τα σούπερ μάρκετ για την ακρίβεια (9)
-
Τ. Θεοδωρικάκος για την επιτάχυνση της απογραφής ανελκυστήρων: Αναγκαία η συμβολή όλων των αρμόδιων φορέων (5)
-
Πάνω από 1 στα 4 σπίτια του κέντρου της Αθήνας είναι κλειστό - Καλύτερη η εικόνα σε βόρεια και νότια προάστια (5)
-
Το σκάνδαλο διαφθοράς στην Ουκρανία περικυκλώνει τον Ζελένσκι (5)
-
Στον εισαγγελέα στέλνει η ΝΔ τον "Φραπέ" μετά την άρνησή του να προσέλθει στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ (4)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ