Συνεχης ενημερωση
Ανακοινώνεται, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας του Χ.Α., ότι στις 19 Ιουνίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 πρωινή συνήλθαν στην προγραμματισμένη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι της " ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕ " στα γραφεία της εταιρίας (στο 12ο χιλ. Βέροιας-Νάουσας). Παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι΄ αντιπροσώπου ( 8 ) οκτώ μέτοχοι οι οποίοι εκπροσωπούν 12.434.309 από τις 15.000.000 μετοχές στις οποίες διαιρείται το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας, ήτοι το 82,89 % αυτού. Η Γενική Συνέλευση συζήτησε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και αποφάσισε τα εξής:
1. Αποφάσισε ομόφωνα , με πλειοψηφία και αναλογία έγκυρων ψήφων 82,89% επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας ( ήτοι 12.434.309 μετοχές , και 12.434.309 έγκυρες θετικές ψήφους) την έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων του Ομίλου και της Εταιρίας της χρήσης 2016, με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, καθώς και του τρόπου διάθεσης των αποτελεσμάτων της χρήσης 2016 για την μητρική εταιρία, χωρίς τη διανομή μερίσματος.
2. Αποφάσισε ομόφωνα, με πλειοψηφία και αναλογία έγκυρων ψήφων 82,89 % επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας ( ήτοι 12.434.309 μετοχές , και 12.434.309 έγκυρες θετικές ψήφους) την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την διαχείριση της εταιρίας και τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2016.
3. Αποφάσισε ομόφωνα, με πλειοψηφία και αναλογία έγκυρων ψήφων 82,89 % επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας ( ήτοι 12.434.309 μετοχές , και 12.434.309 έγκυρες θετικές ψήφους) την έγκριση των αμοιβών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 01/01/-31/12/2016 και προενέκρινε το ύψος των συνολικών αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2017.
4. Αποφάσισε ομόφωνα, με πλειοψηφία και αναλογία έγκυρων ψήφων 82,89 % επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας ( ήτοι 12.434.309 μετοχές , και 12.434.309 έγκυρες θετικές ψήφους) την εκλογή της Ελεγκτικής Εταιρίας "OLYMPIA ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" με Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 170, και με πρόταση ο σχετικός έλεγχος των εταιρικών και ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2017 (01/01/2017 -31/12/2017) να διενεργηθεί από τους: Α) Ευθύμιο Αναγνώστου του Χρήστου με Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 12781 ως τακτικό Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή και Β) Δημήτριο Παππά του Νικολάου με Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 14391 ως αναπληρωματικό Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή, με αμοιβή σύμφωνα με την προσφορά τους .
5. Αποφάσισε ομόφωνα, με πλειοψηφία και αναλογία έγκυρων ψήφων 82,89 % επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας ( ήτοι 12.434.309 μετοχές , και 12.434.309 έγκυρες θετικές ψήφους) να παρέχει την ειδική έγκριση, κατ΄ άρθρ. 23α Ν.2190/20 , για την κατ΄ αρχήν μίσθωση των δύο καταστημάτων, ιδιοκτησίας Αστερίου Δάιου του Δημητρίου, με (ετήσιο) μίσθωμα , που θα αντιστοιχεί στο 3% της (εκάστοτε) αντικειμενικής αξίας αυτών, και εξουσιοδοτεί το Διοικητικό Συμβούλιο για τις περαιτέρω σχετικές ενέργειες προς τούτο.
Εξουσιοδοτεί , επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την αγορά των ανωτέρω δύο καταστημάτων απ΄ την εταιρία . Το Διοικητικό Συμβούλιο , για τον σκοπό αυτό, θα αναθέσει την εκτίμηση της αξίας των καταστημάτων αυτών σε δύο ανεξάρτητους εκτιμητές, που θα πραγματοποιήσουν αυτήν αυτοτελώς και ξεχωριστά ο καθένας, και το τίμημα αγοράς ( πώλησης) δεν θα υπερβεί τη χαμηλότερη από τις δύο εκτιμήσεις. Επίσης , με φροντίδα του Δ.Σ., ο τρόπος εξόφλησης του τιμήματος θα καθοριστεί έτσι, ώστε να μη δημιουργεί πρόβλημα στον ταμειακό προγραμματισμό της Εταιρίας. Τέλος με φροντίδα του Δ.Σ. η εταιρία θα προβεί σε αναλυτική ανακοίνωση όταν ολοκληρωθούν οι ενέργειες για την αγορά των ανωτέρω καταστημάτων.
6. Αποφάσισε ομόφωνα, με πλειοψηφία και αναλογία έγκυρων ψήφων 82,89 % επί του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας ( ήτοι 12.434.309 μετοχές , και 12.434.309 έγκυρες θετικές ψήφους) την έγκριση της υπ' αριθ. 460/13.3.2017 απόφασης του Δ.Σ. για την υποβολή της σχετικής αίτησης υπαγωγής της εταιρίας στον αναπτυξιακό νόμο 4399/2016 – Καθεστώς Μηχανολογικού Εξοπλισμού, η οποία αφορά την επέκταση του μηχανολογικού εξοπλισμού της , με σκοπό την αύξηση της δυναμικότητας παραγωγής πλαστικών φιλμς, συνολικού ύψους 4.821.610,00 €, η χρηματοδότηση της οποίας θα γίνει ως εξής:
Α. Ίδια Κεφάλαια Ποσό σε ευρώ
1. Ανάλωση υφιστάμενων αποθεματικών 964.322,00
Β. Εξωτερική χρηματοδότηση
1. Τραπεζικό δάνειο τριετούς τουλάχιστον διάρκειας 3.857.288,00
ΣΥΝΟΛΟ 4.821.610,00 ευρώ
7. Σε σχέση με το έβδομο θέμα της Ημερησίας Διάταξης , η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων δεν έλαβε καμία απόφαση.
-
22:24 Ελ. Ράπτη: Δημιουργούμε ποιοτική και προσιτή στέγη για περισσότερους συμπολίτες μας
-
22:11 Ερντογάν: Η Τουρκία καταδικάζει την επίθεση στη Ντόχα - Το Ισραήλ έχει υιοθετήσει την τρομοκρατία ως κρατική πολιτική
-
22:05 Hellenic Train: Αναστολές και τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΕΠΕ την Πέμπτη
-
21:50 Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν το Κατάρ για την ισραηλινή επίθεση με εντολή Τραμπ
-
21:48 ΙΑΕΑ: Συμφωνία με το Ιράν για την επανεκκίνηση των επιθεωρήσεων στις πυρηνικές εγκαταστάσεις
-
21:43 Ιταλία (δημοσκόπηση): Tο κόμμα της Μελόνι εξασφαλίζει το 29,5% στην πρόθεση ψήφου
-
21:39 Νέο ιστορικό υψηλό για τον χρυσό λόγω προσδοκιών για μείωση των επιτοκίων από τη Fed
-
21:34 Χτύπημα του Ισραήλ στο Κατάρ με στόχο τη Χαμάς
-
21:32 Μ.Λαζαρίδης: Κανένα υπόμνημα δεν έλαβε ο κ. Μυλωνάκης από σημαίνον στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ -Υπήρξε ένα άτυπο ενημερωτικό σημείωμα
-
21:22 Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού"
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
Κίνα και Ρωσία επανακαθορίζουν την παγκόσμια τάξη
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (83)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (72)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (39)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Berenberg, Deutsche Bank, UBS, UniCredit: Και τώρα τα δύσκολα για τη Γαλλία και για την Ευρώπη – Πώς θα "απαντήσουν" ΕΚΤ, οίκοι αξιολόγησης και αγορές στο γαλλικό χάος (7)
-
Η Γαλλία σε κρίση: Ο Μακρόν ξεμένει από λύσεις και οι αγορές παρακολουθούν (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
