Συνεχης ενημερωση
Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι στις 30 Ιουνίου 2007 και ώρα 12:00 συνήλθαν στην προγραμματισμένη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι της "ΔΑΪΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΒΕΕ" στα γραφεία της εταιρίας (στο 12ο χιλ. Βέροιας-Νάουσας). Παρέστησαν (9) εννέα μέτοχοι οι οποίοι εκπροσωπούν 12.344.698 από τις 15.000.000 μετοχές στις οποίες διαιρείται το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας , ήτοι το 82,30% αυτού. Η Γενική Συνέλευση συζήτησε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και αποφάσισε τα εξής:
1) Ομόφωνη και παμψηφεί έγκριση των Ετήσιων Ενοποιημένων και μη Οικονομικών Καταστάσεων της εταιρίας χρήσης 2006 καθώς και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή .
2) Ομόφωνη και παμψηφεί έγκριση της διάθεσης των κερδών χρήσης 2006 με τη διανομή μερίσματος εκ 0,02 ευρώ ανά μετοχή . Αποφάσισε ότι δικαιούχοι του μερίσματος της εταιρίας θα είναι οι μέτοχοι στη λήξη σης συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 5ης Ιουλίου 2007. Από την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2007, η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς δικαίωμα στο μέρισμα. Η πληρωμή του μερίσματος θα αρχίσει από την 13η Ιουλίου 2007 μέσω του δικτύου της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καταβολή του μερίσματος θα δοθούν με ξεχωριστή ανακοίνωση της εταιρίας.
3) Ομόφωνα και παμψηφεί απαλλάσσει τα μέλη του Δ.Σ. και τους ελεγκτές από κάθε ευθύνη και αποζημίωση για τα πεπραγμένα της χρήσης 2006.
4) Ομόφωνα και παμψηφεί εγκρίνει τις αμοιβές των μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2006 και προεγκρίνει τις αμοιβές για τη χρήση 2007.
5) Ομόφωνα και παμψηφεί επικυρώνει την αντικατάσταση του παραιτηθέντος ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. Κωνσταντίνου Ν.Κουκούντζου, απ τον εκλεγέντα Χρήστο Ν. Πετρίδη , ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, μέχρι τέλους της θητείας του Δ.Σ. ( 30/6/2009).
Αποφασίζει ομόφωνα, στο εξής η Εποπτική Επιτροπή ελέγχου πορισμάτων της υπηρεσίας εσωτερικού ελέγχου να είναι μονομελής και να συμμετέχει σ?αυτήν το ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ. Σ κ. Στέργιος Ν. Γεωργαλής.
6) Ομόφωνα και παμψηφεί εγκρίνει την εκλογή ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ορκωτού Ελεγκτή-Λογιστή για τον έλεγχο των ετήσιων και ενδιάμεσων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρίας καθώς και των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων αυτής για τη χρήση 2007 και τον καθορισμό αμοιβής αυτών .Ως Τακτικός Ορκωτός Ελεγκτής ? Λογιστής ορίζεται ο κ. Ευθύμιος Αναγνώστου του Χρήστου και ως αναπληρωματικός ο κ. Γεώργιος Μπατσούλης του Αναστασίου από την ελεγκτική εταιρία Β.D.O. Πρότυπος Ελληνική Ελεγκτική Α.Ε.
7) Ομόφωνα και παμψηφεί αποφασίζει την έκδοση ενός κοινού ομολογιακού δανείου μέχρι του ποσού των ευρώ 31.000.000,00 διάρκειας μέχρι δεκαπέντε ετών το οποίο θα εκδοθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3156/2003 και προς το σκοπό αυτό εξουσιοδοτεί το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων έκδοσης και διάθεσής του ,το ποσό, τη διάρκεια και γενικά την διενέργεια όλων των αναγκαίων σχετικών πράξεων για την ανωτέρω έκδοση και εκτέλεση αυτού. Το δάνειο θα χρησιμοποιηθεί για την αναδιάρθρωση του υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού και την κάλυψη τρεχουσών υποχρεώσεων.
-
00:07 Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
00:06 Η επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ προμηνύει μια νέα κανονικότητα, όχι ένα τέλος
-
00:05 Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
00:04 Ναυτιλία & Εμπόριο Καυσίμων: Μπροστά σε μια Παγκόσμια Μετάβαση
-
00:03 Γαλλία: Από πυλώνας της Ευρωζώνης, βαρίδι;
-
00:02 Μεταρρύθμιση στο φορολογικό δεν είχαμε
-
00:01 Παρίσι, όπως Αθήνα;
-
09/09 Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα
-
09/09 Eυρωμπάσκετ 2025: "Πέταξε" στα ημιτελικά η Ελλάδα με 87-76 επί της Λιθουανίας
-
09/09 Κατάρ: Διατηρούμε το δικαίωμα να απαντήσουμε στην επίθεση του Ισραήλ
-
Πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός το 2026 - Όλα τα σενάρια
-
Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
Φθηνότερη η συνδρομητική τηλεόραση από τη νέα χρονιά
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF
-
Metlen: Εκτίναξη τζίρου κατά 45% το α' εξάμηνο στα €3,6 δισ. - Στα €254 εκατ. τα καθαρά κέρδη
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
e-ΕΦΚΑ: Στη Θυρίδα Πολίτη του Gov.gr τα μηνιαία ενημερωτικά σημειώματα συντάξεων
-
Κομισιόν: "Πράσινο φως" για το πρόγραμμα SAFE ύψους €150 δισ. - Η Ελλάδα εξασφάλισε πάνω από €700 εκατ.
-
Κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε την Ντόχα - Στόχος ανώτερα στελέχη της Χαμάς, λένε οι IDF (84)
-
Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ (73)
-
Συνελήφθη διευθυντής Καρδιοχειρουργικής στο Ιπποκράτειο - Ζήτησε φακελάκι 5.000 ευρώ (40)
-
Η Μέση Ανατολή στο έλεος του "εξαιρετισμού" (20)
-
Ισραήλ: Κατεδαφίζει σπίτια στους τόπους καταγωγής των δύο Παλαιστίνιων δραστών της επίθεσης στην Ιερουσαλήμ (18)
-
Το νέο κεντρώο κοστούμι του Αλέξη Τσίπρα και ο "πατριωτισμός" (17)
-
Στους 24 οι άμαχοι νεκροί από ρωσική βόμβα σε ουκρανικό χωριό στο Ντονέτσκ - Χτύπησε συνταξιούχους που περίμεναν σε ουρά για τη σύνταξη (16)
-
Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός" (16)
-
Τα οικονομικά των δικαστών: Ζητούν 20% αύξηση μισθού και μηνιαίο επίδομα στέγασης 1.000 ευρώ όταν υπηρετούν εκτός μονίμου κατοικίας (11)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (7)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
