Συνεχης ενημερωση
Η εταιρεία ΑΤΤΙ-ΚΑΤ Α.Τ.Ε. ανακοινώνει ότι στις 29 Ιουνίου 2007 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της, στα γραφεία της εταιρείας (Μεσογείων 109-111, Αθήνα). Παρέστησαν δέκα έξι (16) μέτοχοι οι οποίοι εκπροσώπησαν 44.941.612 από τις 81.644.555 μετοχές στις οποίες διαιρείται το καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, ήτοι ποσοστό 55,05% αυτού. Η Γενική Συνέλευση συζήτησε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και αποφάσισε παμψηφεί τα εξής:
1. Υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις (εταιρικές και ενοποιημένες) της Εικοστής Έκτης Χρήσης που έληξε την 31 Δεκεμβρίου 2006, με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.
2. Εγκρίθηκε η διανομή κερδών χρήσης 2006 με την διανομή μερίσματος ενός ευρωλεπτού (0,01 Euro) ανά μετοχή. Ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος ορίζεται η 3.7.2007 και δικαίωμα στο μέρισμα έχουν οι κύριοι μέτοχοι που κατέχουν μετοχές μέχρι και την 2.7.2007. Ως ημερομηνία έναρξης πληρωμής του μερίσματος ορίστηκε η 11η Ιουλίου 2007. Η πληρωμή θα γίνει μέσω των χειριστών του Σ.Α.Τ. από την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.
3. Υπερψηφίστηκε η απαλλαγή των μελών του Δ.Σ και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2006.
4. Εξελέγησαν για την χρήση 2007 ως Ορκωτός Ελεγκτής ο κος Σταύρος Μπιζιώτης και αναπληρωτής αυτού ο κος Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, της Ελεγκτικής Εταιρείας BDO ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ Α.Ε. ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ. Έγινε επίσης καθορισμός της αμοιβής τους.
5. Εγκρίθηκαν οι καταβολές αμοιβών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που συνδέονται με οποιαδήποτε σχέση με την εταιρεία.
6. Καθορίσθηκαν τα ποσά των μισθών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου συνδεομένων με οποιαδήποτε σχέση με την Εταιρεία κατά την χρονική περίοδο 01.07.2007 - 30.06.2008.
7. Εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την προσεχή πενταετία ήτοι από 29/6/2007 έως 29/6/2012, το οποίο απαρτίζεται από τους: Α) Παναγιώτη Πανούση, εκτελεστικό μέλος. Β) Μιχαήλ Καπνουτζή, εκτελεστικό μέλος. Γ) Χρήστο Ζαρίμπα, εκτελεστικό μέλος. Δ) Σοφία Αλεξιάδου, εκτελεστικό μέλος. Ε) Κωνσταντίνο Τσέλο, μη εκτελεστικό μέλος. Στ) Φώτιο Ζούπα, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος. Ζ) Μιχαήλ Ζέη, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
8. Χορηγήθηκε άδεια σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Δ/ντές της Εταιρείας σύμφωνα με τα άρθρα 23 και 23α του κ.ν 2190/1920 να μετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια ή στην Διεύθυνση Εταιρειών και Κοινοπραξιών που επιδιώκουν συναφείς με την Εταιρεία σκοπούς.
9. Παρεσχέθη η σχετική εξουσιοδότηση στον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης και στον Γραμματέα της να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα Πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης.
-
20:04 ΟΗΕ: 24.000 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας εισήλθαν στη Γάζα μετά την κατάπαυση του πυρός
-
20:00 Τα ξένα επενδυτικά χαρτοφυλάκια "καλοβλέπουν" τις ελληνικές εταιρείες επενδύσεων σε ακίνητα
-
19:57 Μέχρι 60% μέρισμα από τη Eurobank- Τι σχεδιάζει για Eurolife
-
19:56 ΟΣΠΑΠΔ: Μια δοκιμή πυρηνικών όπλων θα είναι επιβλαβής για την ειρήνη και την ασφάλεια
-
19:49 Κ. Πιερρακάκης: Το πραγματικό τεστ αξιοπιστίας θα είναι οι πράξεις, όχι τα σχέδια
-
19:45 ΣΥΡΙΖΑ: Η φιέστα Μητσοτάκη στην ΕΥΔΑΠ έκρυβε αυξήσεις
-
19:36 Η αμερικανική Equinix θα επενδύσει 4,4 δισ. ευρώ στη Βρετανία για ανάπτυξη data centers
-
19:23 Μεικτό κλείσιμο στις ευρωαγορές
-
19:08 Η κυβέρνηση Τραμπ θα δεχθεί 7.500 πρόσφυγες το 2026, τον χαμηλότερο αριθμό στην ιστορία - και κυρίως λευκούς Νοτιοαφρικανούς
-
18:55 Στην Αίγυπτο την Παρασκευή ο Κ. Μητσοτάκης για την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Σινά
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
-
Οι Έλληνες επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα επισφαλή σχήματα Κύπρου και Βουλγαρίας και στρέφονται σε ελληνικές εταιρείες holding
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα
-
Αποκαλυπτήρια της "Επιτροπής Τσίπρα" - Σε vertigo ο ΣΥΡΙΖΑ
-
Ο Πούτιν θωρακίζει την αεράμυνα της Μόσχας καθώς αρχίζει η "πολιορκία με drones"
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες
-
Η λύση του Στεγαστικού στο φετινό Νόμπελ Οικονομικών (89)
-
Αυτή είναι η ομάδα επιστημόνων του Τσίπρα - Πλήθος Καθηγητών- Όλα τα ονόματα (15)
-
Θεσσαλονίκη: "Κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων θεωρούν πως η Εγνατία έγινε Μανχάταν" λέει ο πρόεδρος του ΕΣΘ (12)
-
Ευ. Μυτιληναίος: Έχουμε φθηνό ρεύμα για τα νοικοκυριά και πανάκριβο για τη βιομηχανία – Nα στηριχθεί η Ελλάδα στις δικές της δυνάμεις (10)
-
Διάσωση 79 μεταναστών νοτιοδυτικά της Γαύδου (8)
-
Τραμπ: "Καταπληκτική η συνάντηση με τον Σι" - Οι ΗΠΑ μειώνουν στο 10% τους δασμούς στα κινεζικά προϊόντα λόγω φαιντανύλης, συμφωνία για τις σπάνιες γαίες (8)
-
Ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση επί 13 χρόνια - Καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (7)
-
Μετά από τρία χρόνια τέλος στο "καλάθι του νοικοκυριού" - Τι έρχεται (6)
-
Ο πρώτος τριπλασιασμός έγινε - Ο δεύτερος γράφεται ήδη στο Παρίσι (6)
-
Ράλι του χρυσού: Σημάδι αποδολαριοποίησης της παγκόσμιας οικονομίας; (6)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ