Συνεχης ενημερωση
Η Space Hellas στο "World Stadium Congress 2017”
H Space Hellas, συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στο "World Stadium Congress" που διεξάγεται στη Ντόχα του Κατάρ, από 22 έως 24 Μαΐου 2017, σε συνεργασία με την τοπική εταιρεία MicroTech Technologies.
Το συγκεκριμένο συνέδριο, αποτελεί παγκόσμιο σημείο συνάντησης διεθνών οργανισμών στο χώρο των σταδίων και της αθλητικής βιομηχανίας. Διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά και φιλοξενεί κορυφαίους χορηγούς και εκθέτες που παρουσιάζουν τις τελευταίες καινοτομίες στην κατασκευή γηπέδων, την ασφάλεια εκδηλώσεων και την τεχνολογία χώρου. Η φετινή διοργάνωση έχει στόχο την ανάπτυξη των υποδομών στο Κατάρ για τις απαιτήσεις του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022.
Η Space Hellas, θα παρουσιάσει στο περίπτερό της τις σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης σταδίων και ασφάλειας, ενώ ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, CEO της εταιρείας, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: "Stadium Security: Integration Challenges", παρουσιάζοντας στο κοινό τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και πώς αυτές μπορούν να συνδυαστούν για την αποτελεσματική και την ασφαλή διεξαγωγή αθλητικών γεγονότων.
Στο πλαίσιο του τριήμερου συνεδρίου, τα στελέχη της Space Hellas θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να αναπτύξουν νέες στρατηγικές συνεργασίες με, ιδιοκτήτες και φορείς σταδίων, μεγάλες αθλητικές ομοσπονδίες, αρχιτέκτονες, ειδικούς συμβούλους, μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς και πολλούς άλλους παράγοντες του διεθνούς αθλητικού στερεώματος.
Η Space Hellas, στην τριακονταετή πορεία της έχει συνάψει μια σειρά στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίους κατασκευαστές υψηλής τεχνολογίας από όλο τον κόσμο. Ως πρωτοπόρος System Integrator, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία έναν εντυπωσιακό αριθμό σύνθετων έργων, συμπεριλαμβανομένων αυτών στο χώρο διαχείρισης σταδίων, λύσεων για ηλεκτρονική επιτήρηση, έκδοση εισιτηρίων και έλεγχο πρόσβασης. Η εταιρεία υλοποιεί μεθοδικά και σταθερά το στρατηγικό της σχεδιασμό και ενισχύει την εξωστρέφειά της, επενδύοντας στο διεθνή προσανατολισμό της.
-
00:05 Η Συρία οφείλει να προστατεύσει τις μειονότητές της
-
00:05 Οι αδυναμίες στα ηλεκτρικά δίκτυα ακριβαίνουν το ρεύμα στην Ευρώπη
-
00:05 Η αγορά τιμώρησε τη Jumbo - Δίκαια;
-
00:04 Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο της βιωσιμότητάς σας
-
00:04 Το ΕΣΥ στην εποχή της ψηφιακής υγείας: Από την διαχείριση της κρίσης στην σύγχρονη φροντίδα υγείας
-
00:04 Το απόλυτα οξύμωρο σχήμα
-
00:03 Το παλιό πρέπει ν' αλλάζει
-
00:02 Σβήστε τα φώτα...
-
00:01 Κλεφτοδήμαρχοι και διαβολοχρεώσεις
-
12/02 ΕΕ για ανταγωνιστικότητα: Οδικός χάρτης για "Μία Ευρώπη, μία αγορά"
-
Καρυστιανού ήταν και πέρασε
-
JP Morgan: Σχεδόν όλοι οι οίκοι θα αναβαθμίσουν την Ελλάδα στις Ανεπτυγμένες Αγορές το 2026 – Ποιες ελληνικές μετοχές θα πάρουν το "χρυσό" εισιτήριο
-
Πώς προκύπτει το σενάριο των €3 – Οι αριθμοί πίσω από την αποτίμηση
-
Φιντάν στους FT: Οι ΗΠΑ "πρόθυμες" να ανεχθούν κάποιο βαθμό εμπλουτισμού ουρανίου από το Ιράν
-
Goldman Sachs: Στις 2.500 μονάδες βλέπει τον Γενικό Δείκτη, εκτοξεύει τις τιμές-στόχους για τις τράπεζες
-
AI της Anthropic: Το τέλος του δικηγορικού επαγγέλματος;
-
Οι νοικάρηδες που θυμίζουν το 1940
-
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Αισθάνομαι ντροπή για την εμφάνιση του πρωθυπουργού στην Τουρκία
-
Σύμβουλος Τραμπ προς Τζ. Ντάιμον (JP Μοrgan): "Μειώστε τα καταραμένα επιτόκια πιστωτικών καρτών - Το ζητά ο Πρόεδρος"
-
Γ. Στουρνάρας: Στην Τράπεζα Αττικής γίνονταν περίεργα πράγματα - Όταν αρνήθηκα τη διοίκηση που ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ, πήγε το ΣΔΟΕ στη γυναίκα μου
-
Πώς η Ευρώπη είναι εξαρτημένη από τις ΗΠΑ (62)
-
Η "έκρηξη" των smart lockers στην Ελλάδα: 5.500 σημεία και 330.000 θυρίδες - Μάχη επενδύσεων και μεριδίων (47)
-
Καρυστιανού ήταν και πέρασε (45)
-
Οι νοικάρηδες που θυμίζουν το 1940 (26)
-
AI της Anthropic: Το τέλος του δικηγορικού επαγγέλματος; (23)
-
Ισχυρά κέρδη πέτυχαν οι τράπεζες το 2025 - Οδεύουν σε μερίσματα τα ρεκόρ (15)
-
Κάτω από το 1% οι μισθωτοί που μπήκαν στο 13ωρο – Πόσες επιχειρήσεις εφάρμοσαν το 6ημερο (15)
-
Ζαχάροβα: Ρώσος πολιτικός και διπλωμάτης ο "Ιβάν Καποδίστριας" - Πατριωτική υπηρεσία ότι εξελέγη κυβερνήτης της Ελλάδας (12)
-
Το σαφές μήνυμα Μητσοτάκη στην Άγκυρα για άρση του casus belli και η δήλωση Ερντογάν για "ακανθώδη ζητήματα που μπορούν να επιλυθούν" (10)
-
Γ. Στουρνάρας: Στην Τράπεζα Αττικής γίνονταν περίεργα πράγματα - Όταν αρνήθηκα τη διοίκηση που ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ, πήγε το ΣΔΟΕ στη γυναίκα μου (8)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ