Συνεχης ενημερωση
Με την παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΛΠ Α.Ε Capt. Fu Chengqiu πραγματοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών η ετήσια ενημέρωση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών για τα αποτελέσματα χρήσης 2016 της ΟΛΠ Α.Ε. από τον κ. Αθανάσιο Λιάγκο μέλος του Δ.Σ και σύμβουλο της Διοίκησης.
Στην παρουσίαση που έγινε στους αναλυτές παραβρέθηκαν και οι Ji Fengming, Deputy CEO & CFO, Άγγελος Καρακώστας, Deputy CEO και Tian Chao, General Manager-Financial Dept.
Ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε € 103.5 εκ. έναντι € 99.9 εκ. της αντίστοιχης χρήσης 2015 παρουσιάζοντας αύξηση 3,6 %, παρά την αρνητική συγκυρία (παρατεταμένη οικονομική ύφεση, προσφυγικό, απεργιακές κινητοποιήσεις). Τα κέρδη προ φόρων ανέρχονται σε € 11,0 εκ. έναντι € 9,8 εκ. της χρήσης 2015 παρουσιάζοντας αύξηση 13% και το καθαρό αποτέλεσμα εμφανίζεται βελτιωμένο σχεδόν στο σύνολο των δραστηριοτήτων της Εταιρείας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΟΛΠ Α.Ε. κατέβαλε αυξημένο κατά € 1,0 εκ. αντάλλαγμα παραχώρησης στο Ελληνικό Δημόσιο για το 2016, λόγω της νέας σύμβασης παραχώρησης που υπογράφηκε στις 24/6/2016 και με βάση την οποία το ποσοστό του ανταλλάγματος παραχώρησης αναπροσαρμόστηκε στο 3,5 % των ενοποιημένων εσόδων του αντί του 2%.
Όπως σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Capt Fu:
"Το 2016 η νέα Διοίκηση του ΟΛΠ διασφάλισε την ομαλή μετάβαση και αναδιοργάνωση της Εταιρείας και προετοίμασε την υλοποίηση του Επενδυτικού Προγράμματος. Το 2017 αποτελεί την πρώτη χρονιά οικοδόμησης και ανάπτυξης του νέου ΟΛΠ”.
-
14:19 Οι προτεραιότητες τρόπου ζωής διαμορφώνουν τις παγκόσμιες τάσεις επενδύσεων και μετανάστευσης μεταξύ των UHNWIs
-
14:07 Δώρο Χριστουγέννων: Τι ισχύει για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα
-
14:03 Ουκρανία: Πλήγμα σε διυλιστήριο πετρελαίου στη ρωσική πόλη Σιζράν και στο λιμάνι του Τεμριούκ στο Κρασνοντάρ
-
13:58 Υπερταμείο: Προκήρυξη νέου διαγωνισμού για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Ιππικού Κέντρου Μαρκόπουλου
-
13:48 Πολάκης για παρουσίαση βιβλίου Τσίπρα: "Δεν πήγα λόγω υψοφοβίας σε εξέδρες και θεωρεία"
-
13:47 Brain Regain: Διαχρονικά και με συνέπεια στην πρώτη γραμμή του επαναπατρισμού ταλέντων η Alpha Bank
-
13:40 Citi: Υπεραπόδοση των ελληνικών ομολόγων, μείωση των spreads και νέα αναβάθμιση της Ελλάδας το 2026
-
13:37 Δίκη Βαλυράκη: "Τον χτύπησαν, μετά τον έριξαν από το σκαφάκι του και τον άφησαν στην θάλασσα και έφυγαν", κατέθεσε αυτόπτης μάρτυρας
-
13:29 Βάντεφουλ για δημοσιοποίηση της νέας αμυντικής στρατηγικής των ΗΠΑ: Το Βερολίνο δεν έχει ανάγκη "συμβουλές από το εξωτερικό"
-
13:14 Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο Business Day σε συνεργασία με τη Randstad
-
Τομ Μπαράκ: Η Τουρκία πλησιάζει στην απομάκρυνση των S-400 και στην επιστροφή στα F-35
-
Τι δεν κατάλαβαν οι βιαστικοί επενδυτές ενός ομίλου που συγκροτεί προφίλ μεγάλου νικητή
-
Ποια είναι η πραγματική ηλικία συνταξιοδότησης των Ελλήνων και ποια τα επίσημα όρια – Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπ. Εργασίας
-
Ουκρανία: Κατέστρεψε μαχητικό MiG-29 και σταθμό ραντάρ της Ρωσίας στην Κριμαία
-
Πόσο βελτιώθηκαν τα κεφάλαια των τραπεζών από τον αναβαλλόμενο φόρο – Αναλυτικά στοιχεία ανά τράπεζα
-
Γολγοθάς ήταν αυτό, όχι Ιθάκη
-
Live-Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία Byron, σοβαρά προβλήματα στην Αττική
-
Φούσκα η Τεχνητή Νοημοσύνη – Μπορεί όμως να μην πειράζει
-
Οι ΗΠΑ πιέζουν την ΕΕ να μην χρησιμοποιήσει ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για βοήθεια στην Ουκρανία
-
Γεμάτα αεροπλάνα για Ελλάδα και τον χειμώνα - Ρεκόρ θέσεων από το εξωτερικό
-
Γολγοθάς ήταν αυτό, όχι Ιθάκη (122)
-
Πώς θα απαντήσει η κυβέρνηση στην πίεση από τα αγροτικά μπλόκα (8)
-
Ποια είναι η πραγματική ηλικία συνταξιοδότησης των Ελλήνων και ποια τα επίσημα όρια – Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπ. Εργασίας (7)
-
ΗΠΑ: Πλήγμα του στρατού εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό το οποίο φέρεται να μετέφερε ναρκωτικά - 4 νεκροί (6)
-
Ανώτερος αξιωματικός του ΝΑΤΟ: Η Ευρώπη θα τα πάει μια χαρά με λιγότερα αμερικανικά στρατεύματα (3)
-
Στον Άρειο Πάγο το ζήτημα των δανείων σε ελβετικό φράγκο - Οι δανειολήπτες ζητούν κρίση για καταχρηστική ρήτρα ισοτιμίας (2)
-
Ρωσία: Ο απεσταλμένος του Πούτιν καταφέρεται εναντίον του καγκελαρίου Μερτς - Κάνει λόγο για "πεισματική βλακεία" (2)
-
Με 2% έτρεξε η ανάπτυξη του ΑΕΠ το γ' τρίμηνο - Η εικόνα σε επενδύσεις, κατανάλωση και εξαγωγές (2)
-
Μ. Καρυστιανού: Ένα κίνημα πολιτών θα φέρει τη λύση στην Ελλάδα - Δεν ξέρω αν θα βγω μπροστά (2)
-
Μικρή "ανάσα" στα αποθέματα νερού λόγω των βροχοπτώσεων (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ