Συνεχης ενημερωση
Ανακοινώνεται κατ άρθρο 279 του Κανονισμού του Χ.Α. από τη SATO A.E. ότι κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων αυτής της 29ης Ιουνίου 2007, εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος ποσού 0,03 ευρώ ανά μετοχή και ειδικότερα:
Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 3ης Ιουλίου 2007 (ημέρα προσδιορισμού των δικαιούχων). Από την 4η Ιουλίου 2007, οι μετοχές της Εταιρείας θα αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης χωρίς το δικαίωμα λήψης του παραπάνω μερίσματος (ημέρα αποκοπής του μερίσματος).
Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει από την 12η Ιουλίου 2007 μέχρι την 11η Ιουλίου 2008 και θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α (άρθρο 329) και τον Κανονισμό του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (άρθρο 39) μέσω της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΤΕ), η οποία θα καταβάλει το μέρισμα ως ακολούθως:
1. Στους χειριστές (χρηματιστηριακές εταιρείες και τράπεζες) των δικαιούχων μετόχων, οι οποίοι (χειριστές) θα δηλώσουν στην ΕΤΕ ότι έχουν δικαίωμα είσπραξης μερίσματος για τους πελάτες τους, προκειμένου να το καταβάλουν στους μετόχους ή να πιστώσουν τους λογαριασμούς των μετόχων. Σχετικά οι κύριοι χειριστές πρέπει να απευθύνονται στην ανάδοχο ΕΤΕ (Υποδιεύθυνση Θεματοφυλακής Ιδιωτών Επενδυτών και Χρηματιστηριακών Συναλλαγών, Τμήμα Εταιρικών Πράξεων και Αναδόχων, Καρ. Σερβίας 6, Σύνταγμα, 105 62 Αθήνα και στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210-3340611 και 210-3340613, αρμόδιοι κ.κ.Ι.Ξύδης, και Η.Δημητρίου).
2. Για τους μετόχους οι οποίοι δεν θα κάνουν την πιο πάνω δήλωση μέσω των χειριστών τους, οι δικαιούχοι μέτοχοι θα μπορούν να εισπράξουν το μέρισμα και αυτοπροσώπως ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων τους (με την προσκόμιση σχετικής εξουσιοδότησης του δικαιούχου, θεωρημένης ως προς το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια Αρχή), από όλο το δίκτυο των καταστημάτων της ΕΤΕ προσκομίζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα και εκτύπωση του Κ.Α.Μ.Ε. (κωδικού αριθμού μερίδας στο Σ.ΑΤ. ) μέχρι την 11.7.2008.
3. Μετά την 11.7.2008, η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της Εταιρείας (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 168 και Σοφοκλέους, Μαρούσι Αττικής τηλ. επικοινωνίας 210-8767274, υπεύθυνη τμήματος εξυπηρέτησης μετόχων κ. Ε. Φραγκογιάννη). Μερίσματα που δεν θα εισπραχθούν εντός πενταετίας παραγράφονται υπέρ του Δημοσίου.
-
00:38 Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (104)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (26)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (23)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (12)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
