Τρίτη, 04-Απρ-2017 15:38

Αττικές Εκδόσεις: Σήμερα η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 2016

Σύμφωνα με τα άρθρα  4.1.2 & 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και στο πλαίσιο της άμεσης  και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, η  εταιρεία  "ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2017.

Η Δημοσίευση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (Στοιχεία & Πληροφορίες Χρήσης 1/1-31/12/2016 και η Ετήσια Οικονομική Έκθεση χρήσης 1/1-31/12/2016) θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας  www.atticamediagroup.gr  και ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) μετά τη λήξη της συνεδρίασης.

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα υποβάλλει πρόταση στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων για τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2016.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες αφού πρώτα ενημερώσει έγκαιρα το Επενδυτικό Κοινό.