Συνεχης ενημερωση
Πραγματοποιήθηκε την 27η Ιουνίου 2007, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ ΑΕΓΕ. Εμπρόθεσμα είχαν δεσμεύσει τις μετοχές τους και είχαν δικαίωμα να συμμετάσχουν στην ΓΣ μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 49,70% και εκπρόθεσμα 1,46% άρα συνολικά το 51,16%του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ήτοι 14.981.210 μετοχές και σε σύνολο 22 μέτοχοι. Προσήλθαν και παρέστησαν στην ΓΣ μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 51,16% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, έτσι η Συνέλευση ευρισκόμενη σε νόμιμη απαρτία έλαβε τις εξής αποφάσεις επί των θεμάτων ημερησίας διάταξης. Οι αποφάσεις της ημερήσιας διάταξης ληφθήκαν όλες ομόφωνα και είναι:
1. Εγκρίθηκαν στο σύνολό τους οι οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας και οι ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για τη χρήση 2006, καθώς και οι επ΄αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Λογιστή-Ελεγκτή.
2. Εγκρίθηκε ο πίνακας διάθεσης κερδών της χρήσης 2006 και άρα και η διανομή μερίσματος ποσού 0,03 Ευρώ ανά μετοχή για την χρήση 2006, δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2007. Από την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2007 οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα λήψης του μερίσματος. Η καταβολή του μερίσματος θα αρχίσει την 09η Ιουλίου 2007, από τα καταστήματα της MILLENNIUM BANK AE. Ειδικά για την διαδικασία καταβολής του μερίσματος και αποκοπής του δικαιώματος, ακολουθεί Ανακοίνωση, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στα Αρθρα 279 και 329 του Κανονισμού του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.
3. Εγκρίθηκε η απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και του Ορκωτού Λογιστή-Ελεγκτή από κάθε ευθύνη και αποζημίωση για τα πεπραγμένα και για τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας και τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις για την εταιρική χρήση 2006, καθώς και τα πεπραγμένα της χρήσης για την συγχωνεύθησα εταιρεία Eurofish Hellas-Aστάρτη ΑΕ.
4. Εγκρίθηκε η εκλογή για την χρήση 2007 του κου Αναστάσιου Κερατσή του Επαμεινώνδα, με αριθμό μητρώου ΣΟΕ 10871 ως Τακτικού Ορκωτού Ελεγκτή και της κας Σοφίας Μουρατίδου του Ιωάννη, με αριθμό μητρώου ΣΟΕ 13961 ως αναπληρωματικής.
5. Εγκρίθηκαν οι αμοιβές και οι αποζημιώσεις των μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2006 και αποφασίστηκε το ύψος των αμοιβών και αποζημιώσεων τους για τη χρήση 2007.
6. Εγκρίθηκαν οι συμβάσεις εργασίας και οι αμοιβές που καταβλήθηκαν κατά το 2006 και προεγκρίθηκαν οι νέες αμοιβές για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2007, καθώς και τα έξοδα παραστάσεώς τους για την τρέχουσα χρήση.
7. Χορηγήθηκε άδεια σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ.1 του κ. ν. 2190/1920 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής διεύθυνσης της Εταιρίας, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στην διεύθυνση (συνδεδεμένων) εταιριών που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.
8. Εγκρίθηκαν οι εταιρικές εγγυήσεις που παρείχε το Δ.Σ. της εταιρείας προς τα πιστωτικά ιδρύματα υπέρ θυγατρικών και συγγενών εταιρειών του Ομίλου.
9. Αναβολή, δεν υπήρξε η εκ του νόμου απαρτία.
10. Εγκρίθηκε η επέκταση του σκοπού της εταιρείας σε άλλες δευτερεύουσες δραστηριότητες και εγκρίθηκε η τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της Εταιρείας.
11. Στις διάφορες ανακοινώσεις ενημερώθηκε η Γενική Συνέλευση, όσον αφορά την αγορά ιδίων μετοχών της σε εκτέλεση της από 29.6.2006 απόφαση της Γ.Σ., ότι δεν συνέτρεξαν λόγοι για αγορά ιδίων μετοχών από την εταιρεία μέσα στο προηγούμενο διάστημα αφού με τις επιχειρηματικές εξελίξεις της εταιρείας μέσα στο 2006 και την πολύ καλή πορεία των μεγεθών της, βοηθούμενη και από την βελτίωση του κλίματος στο ΧΑΑ γενικότερα είχαμε αύξηση της τιμής της μετοχής.
Επί του 9ου θέματος της ημερήσιας διάταξης "Λήψη απόφασης για διάθεση ή διανομή μετοχών στο προσωπικό της Εταιρείας ή και έγκριση προγράμματος παροχής δικαιώματος προαιρέσεως αγοράς μετοχών εκδόσεώς της", δεν επετεύχθη απαρτία (απαιτείται, σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ. 3 του Ν.2190/20, αυξημένη απαρτία), και αποφασίσθηκε να συζητηθεί κατά την 1η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα συγκαλέσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, εντός της νομίμου προθεσμίας.
-
00:38 Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (103)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (26)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (22)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (11)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
