Συνεχης ενημερωση
Ορθή Επανάληψη
Σε απάντησή, της από 23/2/2017 σχετικής επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναφορικά με τα υπόλοιπα των απαιτήσεων της εταιρείας κατά μελών Δ.Σ. και Διευθυντικών Στελεχών, σας παραθέτουμε τα παρακάτω:
α) Το συνολικό υπόλοιπο των απαιτήσεων της εταιρείας από τα μέλη ΔΣ και από τα Διευθυντικά Στελέχη, στις 31/12/2016, ανέρχεται στο ποσό των 194 χιλ €.
β) Το συνολικό υπόλοιπο της απαίτησης της εταιρείας (η οποία περιλαμβάνεται στο προαναφερόμενο ποσό των 194 χιλ €) από τον κο Αλέξανδρο Βαρβέρη, ανέρχεται στις 31/12/2016 στο ποσό των 54χιλ €.
Από το ανωτέρω ποσό 33 χιλ € αφορά προκαταβολές έναντι μισθοδοσίας.
γ) Η ανάλυση του ανωτέρω υπολοίπου των απαιτήσεων της εταιρείας από τα μέλη ΔΣ και από τα Διευθυντικά Στελέχη την 31.12.2016 έχει ως εξής:
Υπόλοιπο από εμπορικές απαιτήσεις (πωλήσεις εμπορευμάτων) ποσού 115 χιλ € και το οποίο έχει δημιουργηθεί στη χρήση 2014. Έναντι αντίστοιχων απαιτήσεων πραγματοποιήθηκαν τακτοποιήσεις στις χρήσεις 2015 – 2016 συνολικού ποσού 101 χιλ € στα πλαίσια σχετικού προγραμματισμού τακτοποίησης αυτών.
Υπόλοιπο από προκαταβολές έναντι μισθοδοσίας και συναφών πληρωμών 79 χιλ € και οι οποίες αφορούν την χρήση 2016. Έναντι αντίστοιχων απαιτήσεων πραγματοποιήθηκαν τακτοποιήσεις στις χρήσεις 2015 – 2016 συνολικού ποσού 48 χιλ € στα πλαίσια σχετικού προγραμματισμού τακτοποίησης αυτών.
Ειδική αναφορά για τις σχετικές απαιτήσεις της εταιρείας κατά του κου Αλέξανδρου Βαρβέρη παραθέτουμε στη συνέχεια:
Υπόλοιπο από εμπορικές απαιτήσεις (πωλήσεις εμπορευμάτων) ποσού 21 χιλ € και το οποίο έχει δημιουργηθεί στη χρήση 2014. Έναντι αντίστοιχων απαιτήσεων πραγματοποιήθηκαν τακτοποιήσεις στις χρήσεις 2015 – 2016 συνολικού ποσού 30 χιλ € στα πλαίσια σχετικού προγραμματισμού τακτοποίησης αυτών.
Υπόλοιπο από προκαταβολές έναντι μισθοδοσίας και συναφών πληρωμών 33 χιλ € και οι οποίες δημιουργήθηκαν στην χρήση 2016.
Η εταιρεία για την μείωση των συγκεκριμένων υπολοίπων, όπως προκύπτει από την παραπάνω ανάλυση, υλοποίησε σχετικό πρόγραμμα καταβολών- επιστροφών από τα μέλη του ΔΣ και από τα Διευθυντικά στελέχη , και ήδη υπάρχει σημαντική μείωση από τα προηγούμενα έτη. Επίσης έχει προγραμματιστεί και η εντός μηνός οριστική τακτοποίηση των ανωτέρω απαιτήσεων συμπεριλαμβανομένου και του υπολοίπου της σχετικής απαίτησης από τον κο Αλέξανδρο Βαρβέρη με την είσπραξή τους, για την οποία θα σας παραθέσουμε άμεσα τα σχετικά στοιχεία.
-
00:38 Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ στα Νέα Στύρα Ευβοίας
-
00:07 Νηνεμία πριν από την καταιγίδα
-
00:06 Ονειρικές αποδόσεις με μερίσματα από τον ΔΑΑ
-
00:05 Η σιωπηλή φορολογική επανάσταση της Ιταλίας
-
00:04 Τα Πάντα Όλα ή Βάλτε τώρα που γυρίζει
-
00:03 Ακίνητα και Ενοίκια, μετά τη ΔΕΘ: "Δεν αρμενίζουμε στραβά, στραβός είναι ο γυαλός"
-
00:02 Η αγορά ψάχνει το "νέο μοντέλο"
-
00:01 Πώς σπάζουν ολιγοπώλια και καρτέλ
-
08/09 Γαλλία: Δεν θέλουμε τεχνοκράτη πρωθυπουργό, λέει η ακροδεξιά - Είναι οι "πιο ανίκανοι"
-
08/09 Κολομβία: Απελευθερώθηκαν 45 στρατιωτικοί που κρατούνταν αιχμάλωτοι σε περιοχή που ελέγχουν αντάρτες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας - Αναλυτικοί πίνακες
-
Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
Το Πεντάγωνο εγκαταλείπει την φιλοδοξία ανάσχεσης της Κίνας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (103)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (45)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (26)
-
Έπεσε η κυβέρνηση Μπαϊρού - Όλα τα βλέμματα στον Μακρόν με φόντο το νέο πολιτικό αδιέξοδο (22)
-
Ριζική αλλαγή στο τεκμήριο ΙΧ - Μεγάλη μείωση για οχήματα από το 2010 και μετά (22)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (22)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (16)
-
Και πάλι όλοι μαζί (15)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (13)
-
Παραδοχή ΕΕ: Η παγκόσμια τάξη, όπως τη γνωρίζαμε, είναι πλέον "νεκρή" (11)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
