Συνεχης ενημερωση
Η Web-IQ και η Space Hellas
ανακοινώνουν στρατηγική συνεργασία
και εγκαινιάζουν τη νέα υπηρεσία Web-DNA στο Βερολίνο
Στην παρουσίαση των δυο συνεργατών στο Cisco Live, που θα λάβει χώρα στις 22 Φεβρουαρίου 2017 στο Βερολίνο, θα ανακοινωθεί η έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας σε διεθνές επίπεδο μεταξύ της Space Hellas και της Web-IQ, ενώ οι δύο εταιρείες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις σχετικά με τη συμμετοχή της Space Hellas στο μετοχικό κεφάλαιο της Web-IQ.
Επίσης, στο Cisco Live θα γίνει η παρουσίαση του νέου προϊόντος Web-Intelligence με την ονομασία "Digital Risk Score”, το οποίο βασίζεται στη Web-DNA λογική της Web-IQ και απευθύνεται κυρίως σε εταιρικούς πελάτες.
Προϊόν
Στον εκθεσιακό χώρο θα παρουσιαστεί ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο για πρώτη φορά το Web-DNA ενός προσώπου στο Internet, όπως διαμορφώνεται από πληροφορίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διάφορους διαδικτυακούς ιστότοπους και από το DarkNet. Θα δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν την εφαρμογή και να μας δώσουν τα σχόλιά τους. Τα αποτελέσματα της έρευνας και η βαθμολόγηση που πραγματοποιείται από robots σε πραγματικό χρόνο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της πληροφόρησης στη διαδικασία λήψης αποφάσεων (Actionable Insights) και τη λήψη ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο, όπως για παράδειγμα, σχετικά με άτομα που ενδιαφέρονται για ιδιωτική ασφάλιση ή πιστωτική κάρτα, ή αναφορικά με κλήσεις από χρήστες του διαδικτύου που έχουν βρει υλικό για εγκληματικές δραστηριότητες.
Συνεργασία
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas, Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, δήλωσε: "Η στρατηγική συνεργασία των δύο εταιρειών οικοδομήθηκε πάνω σε μια πολύ πετυχημένη υλοποίηση ενός έργου της Space Hellas στην Ελλάδα, πριν από μερικά χρόνια. Η μοναδική τεχνολογία και εξειδίκευση της Web-IQ δίνουν στη Space Hellas ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο των Big Data Analytics και την τοποθετούν στην αναπτυσσόμενη αγορά της "Διαχείρισης Ψηφιακού Κινδύνου" με μια αξιόπιστη, ολοκληρωμένη και πλήρως παραμετροποιήσιμη λύση. Αυτό το συναρπαστικό επόμενο βήμα ανοίγει νέους ορίζοντες για την επέκταση και των δύο εταιριών σε διεθνές επίπεδο, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, όπως της Cisco UCS integrated infrastructure for Big Data και της Cloudera”.
Ο Ιδρυτής και Διευθύνων σύμβουλος της Web-IQ, Eldert van Wijngaarden, δήλωσε πολύ περήφανος για την έναρξη αυτής της νέας αναβαθμισμένης σχέσης: "Η ανάπτυξη προϊόντων λογισμικού είναι στο εταιρικό μας DNA από το οποίο προκύπτει η εξελιγμένη Web-Intelligence τεχνολογία. Στη Space Hellas, βρήκαμε έναν συνεργάτη ο οποίος απέδειξε ότι είναι ικανός να ενσωματώσει και να διαχειριστεί την πλατφόρμα μας, σε διεθνείς οργανισμούς και αρχές ασφαλείας. Η Space Hellas ως πετυχημένος Cisco Gold Partner, σε συνδυασμό με τις δικές μας ικανότητες ανάπτυξης προϊόντων διαδικτύου και τα αποδεδειγμένα αποτελέσματα της Πλατφόρμας μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να διαπρέψουμε σε διεθνές επίπεδο”.
Web-IQ
Η Web-IQ, είναι Ολλανδική εταιρία τεχνολογίας η οποία προσφέρει μια πολύ δυνατή Web-Intelligence πλατφόρμα με τη δυνατότητα να ανιχνεύει, να αναλύει και να κάνει τα Βig Data αξιοποιήσιμα. Η Web-IQ, συνεργάζεται ενεργά με πολλές αρχές ασφαλείας σε παγκόσμιο επίπεδο για την καταπολέμηση της on-line παιδικής κακοποίησης.
Space Hellas
H Space Hellas, με έτος ίδρυσης το 1985 είναι ένας κορυφαίος System Integrator και Value Added Solutions Provider στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας. Στο πελατολόγιο της εταιρείας συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες τράπεζες και ιδιωτικές εταιρείες, βιομηχανίες, δίκτυα λιανικής, παροχείς τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, υπουργεία και οργανισμοί του Δημοσίου, καθώς και οι Ένοπλες Δυνάμεις. Με έδρα στην Αθήνα, η Space Hellas έχει γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις στην Ελλάδα, θυγατρικές σε πέντε χώρες και εμπορική δραστηριότητα στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Είναι μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών από το 2000.
-
21:21 Το 2050 το 70% των παιδιών στην Ευρώπη αναμένεται να εμφανίσει μυωπία λόγω χρήσης κινητών, τάμπλετς και οθονών
-
21:17 Νετανιάχου προς Κατάρ: "Απελάστε τους τρομοκράτες ή οδηγήστε τους ενώπιον της δικαιοσύνης"
-
20:54 Ν. Πασχάλη (Eurobank): Η μεγαλύτερη δράση ΕΚΕ στη χώρα, με €400 εκατ. από τις 4 τράπεζες για το πρόγραμμα "Μαριέττα Γιαννάκου"
-
20:50 Ζελένσκι: Ανάγκη κοινής αντιαεροπορικής άμυνας και αποτελεσματικής "ασπίδας" για την Ευρώπη
-
20:30 Οι προβλέψεις για την πορεία των επιτοκίων - Τι δείχνει το euribor
-
20:29 Κ. Μητσοτάκης: Το Final 4 επιστρέφει στην Ελλάδα - Δικαίωση των προσπαθειών της κυβέρνησής μας
-
20:24 Ματαρέλα για ένταση ΝΑΤΟ-Ρωσίας: "Κίνδυνος να εισέλθουμε σε σύρραξη ασύλληπτων διαστάσεων"
-
20:21 Η Γαλλία σε αναβρασμό
-
20:16 Κ. Μητσοτάκης για Chevron - HELLENiQ Energy: "Η Ελλάδα γίνεται σημαντικός ενεργειακός παίκτης στην ανατολική Μεσόγειο""
-
20:11 Συμβούλιο Ασφαλείας ΟΗΕ: Αναβάλλεται για την Πέμπτη η έκτακτη συνεδρίαση για το Μεσανατολικό
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (173)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (40)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (40)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (24)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (21)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (9)
-
Αναβλήθηκε για τις 12/9 η δίκη του επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που ζήτησε "φακελάκι" (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
