Συνεχης ενημερωση
Μαρούσι, 13 Φεβρουαρίου 2017
Δελτίο Τύπου
Απόκτηση χαρτοφυλακίου δεκαέξι ακινήτων μέσω Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού
Η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει ότι ανακηρύχθηκε πλειοδότης σε Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό χαρτοφυλακίου δεκαπέντε εμπορικών ακίνητων – supermarkets και ενός οικοπέδου.
Η συνολική δομημένη επιφάνεια των ακινήτων είναι 48.477τμ, ενώ εφτά καταστήματα βρίσκονται στην Αθήνα, δύο στην Θεσσαλονίκη, από ένα σε Ρέθυμνο, Βέροια, Ξάνθη, Ρόδο, & Τρίκαλα, και τέλος ένα κατάστημα και ένα οικόπεδο βρίσκονται στο Αγρίνιο. Η συναλλαγή αφορά το 100% των ακινήτων με εξαίρεση ένα ακίνητο στο Κολωνάκι (ιδιοκτησία 50,00% εξ’αδιαιρέτου) και ένα στο Αιγάλεω (ιδιοκτησία 43,75% εξ’αδιαιρέτου).
Συγκεκριμένα, ο Διαγωνισμός έλαβε χώρα στις 10 Φεβρουαρίου 2017 και αφορούσε τα περιουσιακά στοιχεία που αποτελούσαν το σύνολο του ενεργητικού της "ΖΗΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" η οποία τελεί υπό έκτακτη ειδική διαχείριση. Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω ακίνητα είναι μισθωμένα στην εταιρεία με την επωνυμία Μαρινόπουλος Ανώνυμη Εταιρεία Γενικού Εμπορίου, βάσει μισθωτικής συμφωνίας που ορίζεται στο Σχέδιο Εξυγίανσης της εταιρίας.
Το προσφερόμενο τίμημα για την απόκτηση του χαρτοφυλακίου ήταν €16.25εκ.
Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί τυπικά εντός των επόμενων μηνών αφού εκπληρωθούν οι σχετικές διαδικαστικές προϋποθέσεις των άρθρων 68 επ. του νόμου 4307/2014 περί έκτακτης ειδικής διαχείρισης.
-
21:48 Κοντά στα ιστορικά υψηλά ο χρυσός με το βλέμμα στα επιτόκια της Fed
-
21:47 Πρωθυπουργός Κατάρ: "Κρατική τρομοκρατία" η επίθεση του Ισραήλ στη Ντόχα - Θα υπάρξει απάντηση
-
21:36 Ρωσία: Χρησιμοποίησε drones - "δολώματα" για να εισέλθει στον εναέριο χώρο της Πολωνίας; Τι γνωρίζουμε για τα Gerbera
-
21:21 Το 2050 το 70% των παιδιών στην Ευρώπη αναμένεται να εμφανίσει μυωπία λόγω χρήσης κινητών, τάμπλετς και οθονών
-
21:17 Νετανιάχου προς Κατάρ: "Απελάστε τους τρομοκράτες ή οδηγήστε τους ενώπιον της δικαιοσύνης"
-
20:54 Ν. Πασχάλη (Eurobank): Η μεγαλύτερη δράση ΕΚΕ στη χώρα, με €400 εκατ. από τις 4 τράπεζες για το πρόγραμμα "Μαριέττα Γιαννάκου"
-
20:50 Ζελένσκι: Ανάγκη κοινής αντιαεροπορικής άμυνας και αποτελεσματικής "ασπίδας" για την Ευρώπη
-
20:30 Οι προβλέψεις για την πορεία των επιτοκίων - Τι δείχνει το euribor
-
20:29 Κ. Μητσοτάκης: Το Final 4 επιστρέφει στην Ελλάδα - Δικαίωση των προσπαθειών της κυβέρνησής μας
-
20:24 Ματαρέλα για ένταση ΝΑΤΟ-Ρωσίας: "Κίνδυνος να εισέλθουμε σε σύρραξη ασύλληπτων διαστάσεων"
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Νέοι διοικητές ΑΣΔΕΝ και ΑΣΔΥΣ με σημερινή απόφαση του ΚΥΣΕΑ
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε ανοιχτή σύγκρουση μετά το 1945" - Μόσχα: Δεν σχεδιάζαμε επίθεση (177)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (40)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (40)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (25)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (22)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (17)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy (10)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Αναβλήθηκε για τις 12/9 η δίκη του επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής του Ιπποκράτειου που ζήτησε "φακελάκι" (6)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
