Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 27-Ιουν-2007 12:42

  Γκάλης: Ολοκλήρωση εκποίησης μετοχών

  • Εκτύπωση
  • Αποθήκευση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εταιρία ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι σε υλοποίηση της απόφασης 24/430/06.06.2007 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, την 26/06/2007 ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκποίησης των επτακοσίων ογδόντα (780) ενσώματων ονομαστικών μετοχών της εταιρίας που δεν είχαν κατατεθεί για αποϋλοποίηση. Όπως μας γνωστοποίησε το αρμόδιο για τη διενέργεια της εκποίησης, μέλος του Χ.Α., ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ A.E., το αποτέλεσμα της εκποίησης ήταν το εξής: 780 μετοχές χ 2,81 Euro (ήτοι 2.191,80 Euro).

  Το προϊόν της ως άνω εκποίησης μετά την αφαίρεση των πάσης φύσεως εξόδων και φόρων ανέρχεται στο ποσό των 2.164,88 Euro και θα κατατεθεί αναλογικά υπέρ του συνόλου των δικαιούχων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της εκποίησης.

  Η Εταιρεία θα ενημερώσει με επιστολές τους δικαιούχους για τη διαδικασία είσπραξης του αναλογούντος ποσού, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών για την είσπραξή του. Μετά την ανωτέρω εκποίηση η εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΚΕΝΤΡΑ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Α.Ε., κατέχει μόνο άυλους τίτλους μετοχών. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρετήσεως Μετόχων, Αλ. Παπαναστασίου 31, Θεσσαλονίκη στα τηλέφωνα 2310 943000 (κ. Καρατζά Φωτεινή). 
   
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων