Συνεχης ενημερωση
Η εταιρία με την επωνυμία "TRASTOR ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ" (εφεξής η "Εταιρία") γνωστοποιεί προς τους κυρίους μετόχους ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που αποφασίσθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 01.07.2016, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, κατά την περίοδο από τις 28.12.2016 έως και τις 11.01.2017, καλύφθηκε κατά 36,1% με την καταβολή συνολικού ποσού 8.687.309,28 Ευρώ, που αντιστοιχεί σε 11.137.576 νέες άυλες κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,50 Ευρώ και τιμή διάθεσης 0,78 Ευρώ η κάθε μία, ενώ 19.737.059 νέες μετοχές έμειναν αδιάθετες.
Με την από 12.01.2017 απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρίας, 14.651.837 αρχικά αδιάθετες νέες μετοχές διατέθηκαν στους ασκήσαντες το δικαίωμα προεγγραφής (ήτοι 47,5% της αύξησης), ικανοποιώντας πλήρως τις σχετικές αιτήσεις τους. Επίσης, 13.000 αρχικά αδιάθετες μετοχές (ήτοι 0,04% της αύξησης), διατέθηκαν, κατά την κρίση του Διοικητικού Συμβουλίου, σε ένα στέλεχος της Εταιρίας, κατόπιν σχετικής αίτησής του για την κάλυψη αδιάθετων νέων μετοχών που υποβλήθηκε προς το Διοικητικό Συμβούλιο.
Συνεπεία των ανωτέρω, το τελικό ποσοστό κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ανέρχεται σε 83,6% και το τελικό ποσό κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου διαμορφώθηκε σε 20.125.882,14 Ευρώ.
Κατόπιν των ανωτέρω, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας αυξήθηκε μέχρι του ποσού της κάλυψης, σύμφωνα με το άρθρο 13α παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/1920, δηλαδή κατά 12.901.206,50 Ευρώ, με την έκδοση 25.802.413 νέων άυλων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,50 Ευρώ η κάθε μια. Το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά την από 12.01.2017 συνεδρίασή του, πιστοποίησε την καταβολή του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του ποσού της μερικής κάλυψης της αύξησης.
Έτσι, το συνολικό μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας ανέρχεται σε 40.345.326,50 Ευρώ διαιρούμενο σε 80.690.653 άυλες κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,50 Ευρώ η κάθε μια.
Τα αντληθέντα κεφάλαια μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου ανήλθαν σε 20.125.882,14 Ευρώ.
Η ημερομηνία πίστωσης των νέων μετοχών στους λογαριασμούς των δικαιούχων και η έναρξη διαπραγμάτευσής τους στο Χ.Α. θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας ευχαριστεί θερμά τους μετόχους/επενδυτές για τη συμμετοχή τους στην αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.
-
31/10 Ν. Κορέα: Η Β. Κορέα διαμηνύει ότι η αποπυρηνικοποίησή της είναι "όνειρο θερινής νυκτός"
-
31/10 ΗΠΑ: Ομοσπονδιακό δικαστήριο ακύρωσε την απαίτηση απόδειξης υπηκοότητας στις εκλογές
-
31/10 ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν επηρεάζεται η συνδεδεμένη ενίσχυση για το βαμβάκι
-
31/10 Υπ. Ανάπτυξης για τα ηλεκτρικά πατίνια: "Ελπίζουμε ο κ. Δούκας να μάθει τις αρμοδιότητές του"
-
31/10 Η Ουκρανία αποστέλλει ειδικές δυνάμεις στο πολιορκημένο Ποκρόβσκ
-
31/10 Δικαστήριο διέταξε την κυβέρνηση να συνεχίσει το πρόγραμμα SNAP για την αγορά τροφίμων από τα φτωχά νοικοκυριά,
-
31/10 Η Ουάσινγκτον υποστηρίζει την κατάργηση των κυρώσεων του Ceasar Act κατά της Συρίας
-
31/10 Τραμπ: "Ο χριστιανισμός απειλείται στη Νιγηρία από τους ισλαμιστές"
-
31/10 Ένταση στα Εξάρχεια - Τραυματίστηκαν 4 αστυνομικοί, 5 συλλήψεις
-
31/10 Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης: Δύο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα
-
Ξεχάστε τον χρυσό, άλλο είναι το πραγματικό μέταλλο της ημέρας
-
"Ανταρσία" Πολωνίας, Ουγγαρίας και Σλοβακίας - Δεν άρουν τους περιορισμούς στο εμπόριο με την Ουκρανία
-
Είναι μικρά, κίτρινα και στρογγυλά και μας δείχνουν γιατί δεν λειτουργούν οι δασμοί του Τραμπ
-
Στη φυλακή ο διάσημος τηλεοπτικός σεφ που είχε "ξεχάσει" να αποδώσει ΦΠΑ πολλών χιλιάδων ευρώ
-
Πρόταση της ΕΕΝ για ελληνικά πολεμικά πλοία στο πρόγραμμα SAFE
-
Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen
-
Κ. Πιερρακάκης: Η κυβέρνηση έχει δώσει στα ΕΛΤΑ πάνω από 250 εκατ. ευρώ - Η λίστα με τα 204 καταστήματα που κλείνουν
-
FT: Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση στη Βουδαπέστη μετά τις ακραίες απαιτήσεις του Πούτιν - Ένταση στο τηλεφώνημα Ρούμπιο-Λαβρόφ
-
Νέα τραπεζική διόρθωση στο Χρηματιστήριο με επιπλέον πίεση από HelleniQ Energy
-
Πλειστηριασμοί: Άλλαξε χέρια ακίνητο της οικογένειας Μαλαματίνα στη Μύκονο
-
Η "Οικονομία των Καφενείων" δεν είναι αστείο (112)
-
ΕΛΤΑ: Το λουκέτο σε 204 καταστήματα και το δύσκολο στοίχημα της εξυγίανσης (68)
-
Πόσο μα πόσο λείπουν στη χώρα μας και άλλες Τυχεροπούλου, και άλλα τέτοια διαμάντια! (31)
-
ΕΥΔΑΠ: Σε εφαρμογή το σχέδιο για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας – Οι αλλαγές και τα επόμενα βήματα (15)
-
Ανακοίνωση ΕΛΤΑ: Κανένας Έλληνας δεν θα μείνει χωρίς ταχυδρόμο και κανένα νησί χωρίς κατάστημα (10)
-
Τι βλέπει ο Ε. Μυτιληναίος και αγοράζει Metlen (10)
-
Eurostat: Στο 1,7% ο πληθωρισμός τον Οκτώβριο στην Ελλάδα - Ο πέμπτος χαμηλότερος στην ευρωζώνη (8)
-
Η μαζική αμφισβήτηση ελέγχων και προστίμων της εφορίας - Πόσοι προσφεύγουν και πόσοι δικαιώνονται (8)
-
Κ. Πιερρακάκης: Η κυβέρνηση έχει δώσει στα ΕΛΤΑ πάνω από 250 εκατ. ευρώ - Η λίστα με τα 204 καταστήματα που κλείνουν (7)
-
Ηράκλειο: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στην κατάληψη του "Ευαγγελισμού" - Έξι συλλήψεις για την επίθεση κατά Βορίδη (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ