Συνεχης ενημερωση
Γνωστοποιείται ότι στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας μας που έγινε σήμερα 26/06/2007, αποφασίστηκε ομόφωνα η διανομή μερίσματος ποσού ευρώ 0,12 ανά μετοχή για τη χρήση 2006. Μερίσματος δικαιούνται οι μέτοχοι της Εταιρείας στην λήξη της 27ης Ιουνίου 2007, συνεδρίασης του Χ.Α. Από 28 Ιουνίου 2007, η μετοχή της Εταιρείας θα διαπραγματεύεται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα μερίσματος.
Όσον αφορά την ημερομηνία και τη διαδικασία καταβολής του μερίσματος στους δικαιούχους, το Δ.Σ. της εταιρείας αποφάσισε την έναρξη πληρωμής του μερίσματος την 6η Ιουλίου 2007, αποκλειστικά από το Τμήμα Θεσμικών και Ιδιοκτησίας της Τράπεζας Πειραιώς, Αριστείδου 4, 1ος όρ. Αθήνα τ.κ. 105 59 μέσω των εξουσιοδοτημένων χειριστών των μετόχων στο Σύστημα ?ϋλων Τίτλων.
Όσοι εκ των μετόχων-δικαιούχων, μερίσματος της Εταιρείας επιθυμούν να εξαιρεθούν από την ανωτέρω διαδικασία, παρακαλούνται όπως ενημερώσουν το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών ή τον Χειριστή τους, εντός τουλάχιστον 5 εργασίμων ημερών πριν από την ημερομηνία πληρωμής του μερίσματος. Σε αυτή την περίπτωση οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να εισπράξουν το μέρισμά τους από το δίκτυο καταστημάτων της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, προσκομίζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα.
-
17:14 Η Νορβηγία δεν θα συμμετάσχει στο "Συμβούλιο Ειρήνης" του Τραμπ
-
17:08 Πρωθυπουργός Γροιλανδίας: Μία στρατιωτική επιχείρηση δεν είναι πιθανή αλλά η Γροιλανδία πρέπει να είναι έτοιμη
-
17:01 Κ. Κυρανάκης για σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη: Οποιαδήποτε καθυστέρηση λόγω καιρού έχει καλυφθεί
-
16:53 Ν. Χριστοδουλίδης: Μια πιο Αυτόνομη Ένωση οφείλει να είναι σε θέση να προστατεύει τους πολίτες της και τα σύνορά της
-
16:52 Πτώση άνω του 1% για τους δείκτες της Wall με φόντο τις απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία
-
16:31 Συρία: Η συμφωνία με τη Δαμασκό "δεν ισχύει πλέον", δηλώνουν οι Κούρδοι
-
16:27 Γάλλος πρέσβης στον ΟΗΕ: "Διανύουμε ένα έτος όπου απαιτείται η λήψη αποφάσεων"
-
16:27 Μακρόν από Νταβός: Η Ευρώπη προτιμά το σεβασμό από τους νταήδες - Αποδυναμωμένος θεσμός το ΝΑΤΟ
-
16:24 Συμφωνία για συνεργασία στον τουρισμό μεταξύ Ελλάδας και Αλγερίας
-
16:15 Αιχμηρό μήνυμα κατά της πολιτικής Τραμπ από Αμερικανούς καρδινάλιους
-
Γιατί το "Κόμμα Καρυστιανού" εξασφαλίζει 3η τετραετία στον Κ. Μητσοτάκη
-
Δημοσκόπηση: Ένας στους δύο Γάλλους πιστεύει ότι οι ΗΠΑ θα γίνουν στρατιωτική "απειλή" για τη Γαλλία
-
Ο Τραμπ ανήρτησε SMS του Μακρόν: "Φίλε μου, δεν καταλαβαίνω τι κάνεις στη Γροιλανδία" - Προτείνει συνάντηση
-
Τραμπ κατά Βρετανίας: Η συμφωνία για παραχώρηση των Νήσων Τσάγκος στον Μαυρίκιο δείχνει "απόλυτη αδυναμία"
-
Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, εξοργισμένος για την "ανικανότητα" στελεχών
-
Τα τεράστια πετρελαϊκά αποθέματα της Βενεζουέλας δεν είναι αυτό που φαίνονται
-
Τα "γυρίζει" υπέρ Τραμπ η Ρωσία: "Η Γροιλανδία δεν αποτελεί φυσικό μέρος της Δανίας"
-
Τραμπ: Οι Ευρωπαίοι δεν θα "αντισταθούν πολύ" στο σχέδιο για τη Γροιλανδία - "100% θα επιβάλω τους δασμούς την 1η Φεβρουαρίου"
-
"Το κράτος θα ορίζει το ενοίκιο" σε νεόδμητα με αφορολόγητη ενοικίαση - Γιατί θα αποτύχει το μέτρο
-
Έρχεται νέα μείωση φόρου στα ενοίκια
-
Γιατί έχασε το 1/4 των ψηφοφόρων της η ΝΔ; (53)
-
Γιατί το "Κόμμα Καρυστιανού" εξασφαλίζει 3η τετραετία στον Κ. Μητσοτάκη (29)
-
Ο Τραμπ ανήρτησε SMS του Μακρόν: "Φίλε μου, δεν καταλαβαίνω τι κάνεις στη Γροιλανδία" - Προτείνει συνάντηση (26)
-
Τραμπ: Οι Ευρωπαίοι δεν θα "αντισταθούν πολύ" στο σχέδιο για τη Γροιλανδία - "100% θα επιβάλω τους δασμούς την 1η Φεβρουαρίου" (26)
-
Τα "γυρίζει" υπέρ Τραμπ η Ρωσία: "Η Γροιλανδία δεν αποτελεί φυσικό μέρος της Δανίας" (24)
-
Έρχεται νέα μείωση φόρου στα ενοίκια (24)
-
Το ψάρι βρομάει απ’ τις Βρυξέλλες! (22)
-
Τραμπ κατά Βρετανίας: Η συμφωνία για παραχώρηση των Νήσων Τσάγκος στον Μαυρίκιο δείχνει "απόλυτη αδυναμία" (16)
-
Μ. Καρυστιανού μετά τον σάλο για τις αμβλώσεις: "Διαστρεβλώθηκε σκοπίμως η απάντησή μου" (12)
-
Πώς η Ευρώπη μπορεί να πείσει τον Τραμπ (8)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ