Συνεχης ενημερωση
Κρι Κρι Α.Ε. - Παρουσίασε στα μέλη της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών τη δυναμική αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας
Αύξηση των πωλήσεων στην εγχώρια αγορά για τα επώνυμα προϊόντα με +11% στο γιαούρτι και +15% στα παγωτά
Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2016 – Η Βιομηχανία Γάλακτος Κρι Κρι πραγματοποίησε σήμερα την καθιερωμένη εταιρική της παρουσίαση σε μέλη της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών. Η παρουσίαση έγινε από τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο της Κρι Κρι, κ. Π. Τσινάβο και τον Οικονομικό Δ/ντή της εταιρίας, κ. Κ. Σαρμαδάκη.
Η Διοικητική Ομάδα της εταιρίας, αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στο προφίλ της Κρι Κρι, εστίασε στα κύρια επενδυτικά σημεία (επενδυτικά χαρακτηριστικά, στρατηγικές επιλογές, διοίκηση και επιδόσεις).
Ειδικότερα, σε ένα οικονομικό περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις, η Κρι Κρι πέτυχε να αυξήσει τις πωλήσεις στην ελληνική αγορά στις κατηγορίες γιαουρτιού και παγωτού κατά +11% και +15% αντίστοιχα (στο 10μηνο του 2016). Στις δε διεθνείς αγορές, η Κρι Κρι σημείωσε δυναμική ανάπτυξη των εξαγωγών της προς τις χώρες τις Δ. Ευρώπης με αύξηση στις εξαγωγές γιαουρτιού +39% (στο 6μηνο του 2016).
Με τις παραπάνω επιδόσεις, η Κρι Κρι κατάφερε να αντισταθμίσει επιτυχώς την απώλεια πωλήσεων στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που επέφεραν οι δυσμενείς εξελίξεις στο οργανωμένο λιανεμπόριο στην Ελλάδα.
Οι στρατηγικές επιλογές της εταιρίας για το 2016 εστίασαν στην ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική, στην περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών και στο λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων. Αναφορικά με τα τελευταία, σημειώθηκε η εντυπωσιακή πορεία της νέας σειράς γιαουρτιών Super Spoon, τα οποία κέρδισαν μερίδιο αγοράς 18% στην κατηγορία των λειτουργικών γιαουρτιών στην Ελλάδα σε μόλις 6 μήνες από το λανσάρισμά τους.
Η Κρι Κρι για την υποστήριξη του δυναμικού πλάνου ανάπτυξής της, έχει ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση ενός νέου επενδυτικού προγράμματος αξίας 10 εκ. ¤ με στόχο την αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας και της δυνατότητας παραγωγής νέων προϊόντων.
Η παρουσίαση έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρίας, www.krikri.gr, απ' όπου το επενδυτικό κοινό μπορεί να λάβει λεπτομερή ενημέρωση.
Κρι Κρι Α.Ε.
Στη Βόρεια Ελλάδα, στο μέσο της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και μόλις 3 χλμ από την πόλη των Σερρών, βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι ΑΕ. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι ΑΕ σήμερα παράγει παγωτά και γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα και έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών.
Περισσότερες πληροφορίες:
www.krikri.gr, https://www.facebook.com/krikri.gr?fref=ts, https://www.instagram.com/krikri.gr/
ΚΡΙ ΚΡΙ Α.Ε. Παρουσίαση σε ΕΘΕ ΧΑΑ 1216
-
00:05 Αντιπλημμυρική θωράκιση και άλλες απάτες
-
00:05 Η "βουβή" κρίση είναι ήδη εδώ
-
00:05 Το Σύνταγμα δεν είναι passe-partout
-
00:05 MSCI: Το Χ.Α. ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες
-
00:05 Το "πεντοχίλιαρο" του χρυσού
-
00:04 Το 5ο Βαρόμετρο της Αγοράς Ακινήτων: Η αγορά παλιών σπιτιών περνάει στη φάση των 2 (!) τιμών πώλησης...
-
00:03 Γιατί η εκρηκτική άνοδος του ασημιού είναι σημαντικότερη από ό,τι δείχνει
-
00:02 Αξιολόγηση στο δημόσιο... Εδώ γελάνε...;
-
00:01 Το πρόβλημα της χώρας είναι συνταγματικό
-
00:00 H Space X εξαγόρασε την xAI - Στα $1,25 τρισ. εκτιμάται η αξία ενόψει συγχώνευσης
-
Ερχεται απόφαση για τα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων - Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη στο ΣτΕ
-
ΜΙΔΑ: Έρχεται η μεγάλη απογραφή για επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων - Ποια στοιχεία θα κληθούν να δηλώσουν
-
Νέος γύρος sell-off στα πολύτιμα μέταλλα - Σε ελεύθερη πτώση χρυσός και ασήμι (upd)
-
Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση στην Alpha Bank – Στα 1.600 ευρώ ο κατώτατος μισθός
-
Φυσάμε το γιαούρτι
-
Σάλος με τον ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου: Αυτή είναι η βίλα με πισίνα που νοικιάζει ως πολιτικό γραφείο με λεφτά της ΕΕ
-
Υπονομεύει η Γερμανία τον Κάθετο Διάδρομο Ελλάδας - Ουκρανίας;
-
Παρουσιάστηκε η πλωτή εξέδρα USSPS στα Ναυπηγεία Σαλαμίνας
-
Η Metlen επιτυγχάνει ένα ακόμη ορόσημο στο πρόγραμμα φρεγατών πρώτης γραμμής
-
Το 2026 θέλει λιγότερη ορμή, περισσότερη ποιότητα
-
Πώς ΔΕΝ έλυσε η Ουγγαρία το δημογραφικό (67)
-
Υπονομεύει η Γερμανία τον Κάθετο Διάδρομο Ελλάδας - Ουκρανίας; (57)
-
ΜΙΔΑ: Έρχεται η μεγάλη απογραφή για επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων - Ποια στοιχεία θα κληθούν να δηλώσουν (36)
-
Πρεμιέρα για τα προεκλογικά διλήμματα που θα θέσει ο Κ. Μητσοτάκης: Ανοίγει η συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, με αξιολόγηση στο Δημόσιο και νόμο περί ευθύνης υπουργών (24)
-
Κυρ. Μητσοτάκης: "Μη κρατικά ΑΕΙ, αξιολόγηση στο δημόσιο, ευθύνες υπουργών, νέος τρόπος εκλογής ηγεσίας Δικαιοσύνης" (20)
-
Αιχμηρή δήλωση Ευ. Βενιζέλου για τις ανακοινώσεις Κ. Μητσοτάκη περι Συνταγματικής Αναθεώρησης (14)
-
Ερχεται απόφαση για τα δώρα των δημοσίων υπαλλήλων - Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη στο ΣτΕ (12)
-
Αποχωρούν από την Νέα Αριστερά ο Ν. Μπίστης και αλλα 9 μέλη της ΚΕ (10)
-
Νέα ανάρτηση Καρυστιανού για τα ελληνοτουρκικά: Καλώ τον πρωθυπουργό να ενημερώσει για την ατζέντα της συνάντησης με Ερντογάν (10)
-
Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση στην Alpha Bank – Στα 1.600 ευρώ ο κατώτατος μισθός (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ