Συνεχης ενημερωση
Η "ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.Β.Ε." γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό, ότι η έκδοση του από 10.11.2016 μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου της εταιρείας ποσού 1.335.000 Ευρώ, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων που αποφασίστηκε από την Β' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 27/07/2016, οι όροι του οποίου καθορίστηκαν από την ανωτέρω απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων σε συνδυασμό με τις 15/09/2016, 27/10/2016 και από 10/11/2016 αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας στα πλαίσια της παρασχεθείσας σε αυτό εξουσιοδότησης από την από 27.7.2016 Απόφαση της Β’ Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, καλύφθηκε ολοσχερώς στο ποσό που εκδόθηκε με ιδιωτική τοποθέτηση από 11 επενδυτές, οι οποίοι κατέβαλαν συνολικά δανειακά κεφάλαια ύψους ευρώ 1.335.000, ποσό το οποίο αντιστοιχεί σε 89 μετατρέψιμες μη διαπραγματεύσιμες ομολογίες ονομαστικής αξίας ευρώ 15.000 εκάστη και η καταβολή αυτή πιστοποιήθηκε δυνάμει του άρθρου 11 Κ.Ν. 2190/1920, με το από 29.11.2016 πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, υποβληθέν στο Υπουργείο Ανάπτυξης για την νόμιμη δημοσίευση του.
Επισημαίνεται στο Επενδυτικό Κοινό ότι το σύνολο των 89 ομολογιών του ως άνω μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου είναι μη διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ και ότι σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος μετατροπής από τον αρχικό ή τους μεταγενέστερους ομολογιούχους δανειστές κατά τον λόγο μετατροπής του ως άνω ομολογιακού δανείου κάθε ομολογίας σε 50.000 κοινές ονομαστικές μετοχές μετά ψήφου της εταιρείας, ήτοι συνολικά 4.450.000 εφόσον μετατραπούν στο σύνολο τους, ο συνολικός αριθμός των 5.867.311 μετοχών που θα προκύψει, θα αντιστοιχεί σε αύξηση των μετοχών της εταιρείας σε ποσοστό 75,8439 % επί του συνόλου των σήμερα 1.417.311 εισηγμένων μετοχών της εταιρείας.
-
17:42 Χέγκσεθ: Η Ουάσινγκτον δεν επιδιώκει σύγκρουση με το Πεκίνο
-
17:35 Νεπάλ: Μεταβατική πρωθυπουργός η πρώην πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου Σουσίλα Κάρκι
-
17:34 Μόσχα: "Μύθοι" όσα λέγονται για τα ρωσικά drones στην Πολωνία
-
17:32 Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο: Η ΝΑ Ευρώπη ηγέτης στον ευρωπαϊκό και διατλαντικό ενεργειακό χάρτη
-
17:31 Στ. Παπασταύρου για Chevron - Helleniq Energy: Η Ελλάδα βάζει γερά θεμέλια για την ενεργειακή της αυτάρκεια
-
17:28 Το Ισραήλ χτύπησε τη Σαναά, μεταδίδουν ΜΜΕ στην Υεμένη
-
17:15 Eπίσημη προσφορά για το αέριο της Κρήτης από την κοινοπραξία της αμερικανικής Chevron με την Helleniq Energy
-
17:07 Πώς υποδέχτηκε ο γαλλικός Τύπος τον νέο πρωθυπουργό Σεμπαστιάν Λεκορνί
-
17:00 Κάλας: O Πούτιν δοκιμάζει την ενότητά μας
-
17:00 Σε τροχιά νέων ρεκόρ S&P 500 και Nasdaq - Ράλι 40% για Oracle
-
Βουλγαρία στο ευρώ και στη Σένγκεν: Τι σημαίνει για τις ελληνικές επιχειρήσεις
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης
-
Το EBITDA-καμουφλάζ και η πιο καυτή είσοδος στον FTSE-100
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης
-
Πιο γρήγορα η έκδοση συντάξεων στο δημόσιο - Πώς θα αναζητείται ο χρόνος ασφάλισης
-
Τουρισμός: Οι νικητές και οι χαμένοι της φετινής σεζόν
-
Σήμερα λήγει η προθεσμία για το διαγωνισμό υδρογονανθράκων της Κρήτης - Οι μνηστήρες
-
Η Πολωνία κατέρριψε ρωσικά drones στον εναέριο χώρο της - "Πιο κοντά από ποτέ σε πολεμική σύγκρουση από το 1945" - Η Μόσχα ισχυρίζεται ότι δεν σχεδίαζε να πλήξει στόχους στην Πολωνία (149)
-
Ο πάντα προκλητικός Άδωνις Γεωργιάδης (39)
-
Παρίσι, όπως Αθήνα; (38)
-
Φον ντερ Λάιεν: Επικίνδυνη και πρωτοφανής παραβίαση του πολωνικού και ευρωπαϊκού εναερίου χώρου από τη Ρωσία (22)
-
Καθαρίστρια περίμενε 19 χρόνια οριστική δικαστική απόφαση - Καταδικαστικό σκεπτικό κόλαφος από το ΕΔΔΑ (19)
-
ΗΠΑ: Πιέσεις σε ΕΕ για συντονισμένη επιβολή δασμών έως και 100% σε Κίνα και Ινδία για τις αγορές ρωσικού πετρελαίου (16)
-
Τειρεσίας ΑΕ: Στα "κόκκινα" ο "φρουρός" της πιστοληπτικής τάξης (13)
-
Η Αίγυπτος αμφισβητεί έμπρακτα το τουρκολιβυκό μνημόνιο με έρευνες σε θαλάσσιες περιοχές (10)
-
Φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη εξετάζει το ενδεχόμενο απαγόρευσης της χρήσης των social media για παιδιά κάτω των 16 ετών (6)
-
Γαλλία: Διαδηλώσεις και επεισόδια λόγω του κινήματος "Block Everything" - Σχεδόν 200 συλλήψεις (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
