Συνεχης ενημερωση
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ENVITEC ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ" ΤΗΣ 02.11.2016
Η "ENVITEC ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ" (η Εταιρία) γνωστοποιεί ότι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της που πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ., στα γραφεία της επί της οδού Αγ. Ιωάννου αρ. 12-14 στο Χαλάνδρι Αττικής, όπως είχε προαναγγελθεί, παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπου μέτοχοι εκπροσωπούντες 9.302.243 μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 93,772% σε σύνολο 9.920.000 μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου, και ως εκ τούτου υπήρχε η απαιτούμενη εκ του Νόμου απαρτία για την λήψη αποφάσεων επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα και παμψηφεί τα εξής (κατ' αντιστοιχία προς την αύξουσα αρίθμηση της δημοσιευθείσας πρόσκλησης):
Την χορήγηση άδειας κατά το άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920 για την αγορά από την Εταιρία των 165.200 συνολικά μετοχών των Χρήστου Δρακόπουλου και Παναγιώτη Καλογερόπουλο επί του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με την επωνυμία "Envitec Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Ανώνυμος Εταιρεία" έναντι συνολικού τιμήματος ποσού 340.000 ευρώ και την παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας για υλοποίηση της αποφάσεως αυτής.
Την χορήγηση άδειας κατά το άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920 για την αγορά από την Εταιρία των συνολικά 154.904 μετοχών των Χρήστου Δρακόπουλου και Παναγιώτη Καλογερόπουλο επί του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με την επωνυμία "Saniprime Ανώνυμη Εταιρεία Ενεργειακών και Περιβαλλοντικών Έργων" έναντι συνολικού τιμήματος ποσού 650.000 ευρώ και την παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας για υλοποίηση της αποφάσεως αυτής.
Μετά την υλοποίηση των αποφάσεων αυτών οι εταιρίες "Envitec Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Ανώνυμος Εταιρεία" και "Saniprime Ανώνυμη Εταιρεία Ενεργειακών και Περιβαλλοντικών Έργων" θα καταστούν κατά 100% θυγατρικές της Εταιρίας.
Aποφάσεις 2-11-2016 Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης
-
12:07 CEO Dassault: Αβέβαιο το μέλλον του κοινού μαχητικού Γαλλίας-Γερμανίας-Ισπανίας
-
12:06 Διπλή διάκριση για την AstraZeneca στα Bravo Awards 2025
-
12:00 Barclays: Γιατί τα ελληνικά ομόλογα θα ξεχωρίσουν το 2026 - Λίγες και καλές οι ευκαιρίες στην αγορά της Ευρωζώνης το νέο έτος
-
11:50 Γαλλία: Ζητεί "ισχυρές" εγγυήσεις για το Κίεβο πριν από οποιαδήποτε συζήτηση για το εδαφικό ζήτημα
-
11:47 Στ. Παπασταύρου: "Να διασφαλιστεί ότι το αέριο μέσω TurkStream δεν είναι ρωσικό"
-
11:39 Η Natech Banking Solutions εντάσσει τον Αλέξανδρο Τσαπάρα στο Advisory Board
-
11:38 ΙΕΛΚΑ: Η Ελλάδα χαμηλότερα από τον μέσο πληθωρισμό τροφίμων στην ΕΕ όλο το 2025
-
11:28 ΗΠΑ- επίθεση στο πανεπιστήμιο Μπράουν: Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του υπόπτου
-
11:21 ΟΗΕ-Κυπριακό: Μια νέα άτυπη διάσκεψη 5+1 πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένη
-
11:21 Cetracore-Jetoil: Αιφνιδιαστική αναστολή λειτουργίας της εταιρείας λόγω κυρώσεων κατά Ρωσίας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (34)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (16)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (15)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (14)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (8)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (5)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (3)
-
Υπήρχε διάλογος και δεν τον κατάλαβαν; (3)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ