Συνεχης ενημερωση
Αθήνα, 29 Σεπτεμβρίου 2016
Αναγγελία πρόθεσης έκδοσης νέων ομολογιών από την HELLENIC PETROLEUM FINANCE PLC
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε. ανακοινώνει ότι η εξ ολοκλήρου θυγατρική εταιρία της, HELLENIC PETROLEUM FINANCE PLC (ο "Εκδότης"), ανακοίνωσε σήμερα ότι προτίθεται να προβεί στην έκδοση ομολογιών, πενταετούς διάρκειας (οι "Νέες Ομολογίες"), με την εγγύηση της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., οι οποίες αναμένεται να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου.
Οι τράπεζες Credit Suisse Securities (Europe) Limited, HSBC Bank PLC, Eurobank Ergasias S.A., Alpha Bank A.E., Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. και Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. ορίστηκαν ως Συνδιοργανωτές (joint bookrunners) για την έκδοση και διάθεση των ομολογιών.
Τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την έκδοση των Νέων Ομολογιών θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διακριτική ευχέρεια του Εκδότη (α) για την εξαγορά των ομολογιών εκδόσεώς του με τοκομερίδιο 8% και λήξη τον Μαϊο 2017 (οι "Υφιστάμενες Ομολογίες"), πριν τη λήξη τους, σύμφωνα με τους όρους της Πρότασης Εξαγοράς που ανακοινώθηκε σήμερα, (β) για την αποπληρωμή υφισταμένων δανειακών υποχρεώσεών του.
Η έκδοση των Νέων Ομολογιών τελεί υπό προϋποθέσεις και ιδίως από την αποδεκτή, κατά την κρίση του Εκδότη, τιμολόγησή τους.
-
00:04 Όλη η σοφία της αγοράς χωρίς περιττά λόγια
-
00:03 Ντέμης Χασάμπης: Τι ετοιμάζει ο Ελληνοκύπριος "σκακιστής" της τεχνητής νοημοσύνης στην Google
-
00:02 Για την Fed η συναίνεση μπορεί να ανήκει στο παρελθόν - Και αυτό είναι καλό
-
00:01 Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο;
-
25/12 Λίβανος: Τρεις νεκροί σε δύο ισραηλινά πλήγματα
-
25/12 Νέα πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών έως την Κυριακή
-
25/12 Eξέταση αίματος θα προβλέπει τον κίνδυνο για την πιο κοινή κληρονομική πάθηση της καρδιάς
-
25/12 Το 2025 ήταν "μια πολύ καλή χρονιά για τον φασισμό" δηλώνει ο Τζίμι Κίμελ στο "εναλλακτικό διάγγελμα" του Channel 4
-
25/12 Τουρκικό υπ. Άμυνας: Για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο ευθύνεται η... ασυνέπεια της προσέγγισης της Ελλάδας
-
25/12 Συνάντηση του Ερντογάν με τον ντε φάκτο ηγέτη του Σουδάν αλ Μπουρχάν στην Άγκυρα
-
Τι αυξήσεις μισθών θα φέρει το ξεπάγωμα των συλλογικών συμβάσεων
-
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Ζελένσκι: Ευχόμαστε να εξαφανιστεί από προσώπου γης ο Πούτιν για να έλθει ειρήνη
-
Μερίδια προμηθευτών: Κάτω από το 50% η ΔΕΗ – Άνοδος για Metlen, στο 15% ΗΡΩΝ–NRG
-
Τα 13 μεγάλα επιχειρηματικά deals του νέου έτους
-
Κερδίζεις συχνά και παρ’ όλα αυτά χάνεις; Δες πού βρίσκεται το πρόβλημα
-
Η Μόσχα παρουσίασε πρόταση στο Παρίσι σχετικά με τον φυλακισμένο στην Ρωσία Γάλλο ερευνητή Λοράν Βινατιέ
-
Η τηλεργασία παράγει εκτελεστές - Το γραφείο διαμορφώνει ηγέτες
-
Νόβακ: Οι κυρώσεις καθυστερούν τα σχέδια της Ρωσίας για τριπλασιασμό της παραγωγής LNG
-
Η "ακτινογραφία" των τριών: Τσίπρας, Καρυστιανού, Σαμαράς
-
CNN: Η σκιά της Ρωσίας κάνει την προοπτική του πολέμου πραγματική για την Ευρώπη - "Οι κυβερνήσεις πρέπει να πουν την αλήθεια στους λαούς τους"
-
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Ζελένσκι: Ευχόμαστε να εξαφανιστεί από προσώπου γης ο Πούτιν για να έλθει ειρήνη (30)
-
Η "ακτινογραφία" των τριών: Τσίπρας, Καρυστιανού, Σαμαράς (27)
-
CNN: Η σκιά της Ρωσίας κάνει την προοπτική του πολέμου πραγματική για την Ευρώπη - "Οι κυβερνήσεις πρέπει να πουν την αλήθεια στους λαούς τους" (21)
-
Η τηλεργασία παράγει εκτελεστές - Το γραφείο διαμορφώνει ηγέτες (18)
-
Φτιάχνεται αυτός ο κόσμος; (8)
-
ΟΣΥ: Η αναζήτηση οδηγών στα λεωφορεία γίνεται… μαραθώνιος (5)
-
Κερδίζεις συχνά και παρ’ όλα αυτά χάνεις; Δες πού βρίσκεται το πρόβλημα (5)
-
Ποιος πολιτικός αρχηγός θέλει τον Μητσοτάκη αυτοδύναμο; (4)
-
Ο Τραμπ εύχεται "ευτυχισμένα Χριστούγεννα" σε όλους, "συμπεριλαμβανομένων των αποβρασμάτων της ριζοσπαστικής Αριστεράς" (3)
-
Το 2025 ήταν "μια πολύ καλή χρονιά για τον φασισμό" δηλώνει ο Τζίμι Κίμελ στο "εναλλακτικό διάγγελμα" του Channel 4 (2)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ