Συνεχης ενημερωση
Η Εταιρεία PERFORMANCE TECHNOLOGIES ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ γνωστοποιεί ότι την 08/09/2016 και ώρα 15:00 πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρίας στα γραφεία της στον Άγιο Δημήτριο Αττικής (Λεωφ. Βουλιαγμένης 338) στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπου 8 μέτοχοι εκπροσωπούντες 3.421.150 μετοχές σε σύνολο 3.908.990 μετοχών, ήτοι ποσοστό 87,52% επί του μετοχικού κεφαλαίου.
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1. Ενέκρινε τις Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρίας και του ομίλου καθώς και τις Εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή της 19ης εταιρικής χρήσης (1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2015).
2. Ενέκρινε την μη διανομή μερίσματος και το σχηματισμό τακτικού αποθεματικού ύψους 12.500€.
3. Απάλλαξε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας και τον Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 19ης εταιρικής χρήσης (1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2015) και των διαχειριστικών ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας.
4. Ενέκρινε τις αμοιβές και αποζημιώσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της 19ης εταιρικής χρήσης (1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2015) και προενέκρινε την καταβολή αμοιβών και αποζημιώσεων σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την τρέχουσα εταιρική χρήση (1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2016).
5. Εξέλεξε για τον τακτικό έλεγχο και την έκδοση φορολογικού πιστοποιητικού των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρίας και του ομίλου για τη χρήση 2016 από την ελεγκτική εταιρία Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί Λογιστές α.ε.ο.ε. ως τακτικό ελεγκτή τον κ. Παναγιώτη Σφοντούρη Α. (Α.Μ. Σ.Ο.Ε.Λ. 37381) και ως αναπληρωματικό τον κ. Σκότη Νομικό Ν. (ΑΜ ΣΟΕΛ 16869) και ενέκρινε την αμοιβή τους.
6. Αποφάσισε την μεταφορά της έδρας από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου στον Δήμο Αθηναίων στην διεύθυνση Ευρυμέδοντος αριθ. 4, την τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού και εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταφοράς.
7. Μεταβίβασε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας για μια τριετία την αρμοδιότητά της για έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων του Ν. 3156/2003, συνολικού ύψους τριών (3) εκατομμυρίων ευρώ κατ' ανώτατο όριο, σύμφωνα με το άρθρο 1 παρ. 2 τελευταίο εδάφιο του ν. 3156/2003.
8. Στο θέμα 8 (Διάφορες ανακοινώσεις) η εταιρία δεν έχει να προβεί σε κάποια ανακοίνωση.
Ανακοίνωση Αποφάσεων Γενικής Συνέλευσης
-
13:31 Ουκρανία: Ρωσική επίθεση σε μονάδα παραγωγής ενέργειας στην περιφέρεια του Κιέβου
-
13:28 Ισραήλ: Προειδοποίηση για "τυφώνα" πληγμάτων εναντίον της Γάζας ώστε η Χαμάς να απελευθερώσει τους ομήρους και να παραδοθεί
-
13:23 Γιατί οι αμερικανικές μετοχές μπορεί να γλιτώσουν φέτος την "κατάρα" του Σεπτεμβρίου - Τι δείχνει η ιστορία
-
13:22 Βρετανία: Κλειστό σήμερα το μετρό του Λονδίνου λόγω απεργιών
-
13:20 Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή το πόρισμα για την πυρασφάλεια της αμαξοστοιχίας
-
13:16 Καταργείται το τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης από τον Ιανουάριο του 2026
-
13:15 ΑΜΒΥΞ: Διεύρυνση στρατηγικής συνεργασίας με την William Grant & Sons
-
13:06 Σ. Φάμελλος: Η Θεσσαλονίκη απαιτεί ανάπτυξη και έργα και όχι εξαγγελίες
-
13:02 H Range Rover στον Πύργο Πειραιά: Ένα από τα κορυφαία luxury brands παγκοσμίως "δημιουργεί" τον απόλυτο αστικό ψηφιακό καμβά
-
12:56 ΔΟΑΕ: Οι συνομιλίες με το Ιράν για τις επιθεωρήσεις μπορεί να ολοκληρωθούν εντός ημερών
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες
-
Σούπερ μάρκετ: Η μάχη των Ιωαννίνων, ο Σκλαβενίτης, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Γαλαξίας
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας)
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό
-
Και πάλι όλοι μαζί
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας και ΙΧ - Αναλυτικοί πίνακες
-
Κερδοφορία και ανάπτυξη σε νέα ρεκόρ
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα
-
Ο χρυσός στον δρόμο για τα 4.250 δολάρια με περαιτέρω ράλι 20%
-
Τα φλαμίνγκο της Ουκρανίας απειλούν την ενδοχώρα της Ρωσίας
-
Μια πολύ καλή αρχή για το Δημογραφικό (62)
-
Η απάντηση των δικηγόρων στις οικονομικές εξαγγελίες της ΔΕΘ: "Ημίμετρα για την φορολογική επιδρομή στον δικηγορικό κλάδο" (17)
-
Τρομοκρατική επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Έξι νεκροί και πολλοί τραυματίες - Παλαιστίνιοι οι δράστες (14)
-
Και πάλι όλοι μαζί (13)
-
Πόσο αυξάνονται οι μισθοί για μισθωτούς και οικογένειες λόγω της νέας φορολογικής κλίμακας - Πίνακες (10)
-
ΔΕΘ 2025: Μπορεί να αναστραφεί η κυβερνητική φθορά; (8)
-
ΥΠΕΘΟ: Όλα τα μέτρα ελάφρυνσης για μισθωτούς, οικογένειες, συνταξιούχους, ένστολους - Τι αλλάζει στα τεκμήρια κατοικίας και ΙΧ - Αναλυτικοί πίνακες (7)
-
Πόσο μειώνεται ο φόρος στα ενοίκια - Η νέα κλίμακα (7)
-
Γαλλία: Η ημέρα της κρίσης για τον Μπαϊρού - Απόψε η ψήφος εμπιστοσύνης στην Εθνοσυνέλευση (6)
-
Πόσο αυξάνονται οι συντάξεις από 1/1/2026 - Πώς καταργείται η προσωπική διαφορά (πίνακας) (5)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
