Τρίτη, 26-Ιουλ-2016 18:10

Αττικές Εκδόσεις: Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας

Η εταιρεία Αττικές Εκδόσεις Ανώνυμος Εκδοτική Εταιρεία (η "Εταιρεία"), σύμφωνα με τις διατάξεις των Ν.3556/2007 (άρθρο.3,(ιστ), (ββ), και άρθρο 21) και Ν.3340/2005, καθώς και της απόφασης 1/434/3.7.2007 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, περί διάχυσης ρυθμιζόμενων πληροφοριών,  ανακοινώνει ότι  o Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, (υπόχρεο πρόσωπο βάσει του άρθρου 13 του νόμου 3340/2005) κύριος Θεοχάρης Φιλιππόπουλος του Αλέξανδρου, προέβη στις 22 Ιουλίου 2016, σε πώληση 17.600 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, συνολικής καθαρής αξίας 17.248,00 ευρώ, προς την εταιρεία PALLADION SERVICES (OVERSEAS) LIMITED, η οποία επίσης περιλαμβάνεται στον κατάλογο υπόχρεων προσώπων του άρθρου 13 του νόμου 3340/2005, ως νομικό πρόσωπο, που έχει στενό δεσμό με τον πωλητή. Την ίδια ημέρα η εταιρεία PALLADION SERVICES (OVERSEAS) LIMITED απέκτησε, με αγορά, επιπλέον 355 κοινές ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας, συνολικής καθαρής αξίας 341,88 ευρώ.