Συνεχης ενημερωση
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 30 Ιουνίου 2016 συνήλθε στα γραφεία της ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. στη Ν. Κηφισιά, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας.
Στη Γενική Συνέλευση παρέστησαν συνολικά 12 μέτοχοι, που είναι κύριοι συνολικά 10.977.127 μετοχών της εταιρίας επί συνόλου 14.050.971 κοινών ονομαστικών μετοχών αυτής, δηλαδή παρέστησαν μέτοχοι που είναι κύριοι του 78,12% του συνόλου των μετοχών της.
Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
- Ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2015 με 10.808.840 ψήφους υπέρ και 168.287 κατά, δηλαδή ποσοστό 98,47% των παρευρισκομένων μετόχων.
- Ενέκρινε τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2015 με 10.808.840 ψήφους υπέρ και 168.287 κατά, δηλαδή ποσοστό 98,47% των παρευρισκομένων μετόχων.
- Ενέκρινε την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τις Οικονομικές Καταστάσεις και την εν γένει διαχείριση της εταιρίας για την χρήση 2015 με 10.808.840 ψήφους υπέρ και 168.287 κατά, δηλαδή ποσοστό 98,47% των παρευρισκομένων μετόχων.
- Ενέκρινε τη διάθεση των αποτελεσμάτων της χρήσης 2015. Ειδικότερα ενέκρινε την καταβολή αμοιβών Διοικητικού Συμβουλίου από τα κέρδη της χρήσης 2015 και τη μη διανομή μερίσματος προς τους μετόχους της Εταιρίας, με 10.808.840 ψήφους υπέρ και 168.287 κατά, δηλαδή ποσοστό 98,47% των παρευρισκομένων μετόχων και ποσοστό 76,93% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.
- Ενέκρινε τις αμοιβές και αποζημιώσεις που καταβλήθηκαν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τις προσφερόμενες από αυτούς υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της 33ης Εταιρικής χρήσης (1.1.2015-31.12.2015) και καθόρισε ανώτατα όρια αμοιβών και αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τη χρήση 2016, με 10.808.840 ψήφους υπέρ και 168.287 κατά, δηλαδή ποσοστό 98,47% των παρευρισκομένων μετόχων, ενώ μέτοχοι φέροντες 2.494 μετοχές και ψήφους, απείχαν.
- Εξέλεξε την εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Grant Thornton για τον τακτικό και το φορολογικό έλεγχο (εφόσον δοθεί σχετική παράταση για την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων του άρθρου 65Α του Ν. 4174/2013 και για τις χρήσεις που λήγουν μετά την 31/12/2015) της χρήσης 2016 και καθόρισε την αμοιβή τους, με 10.974.633 ψήφους υπέρ, δηλαδή ποσοστό 99,98% των παρευρισκομένων μετόχων, ενώ μέτοχοι φέροντες 2.494 μετοχές και ψήφους, απείχαν.
Το Διοικητικό Συμβούλιο
της ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
-
13:56 ΔΕΗ Xmas West Park: Η δική μας γιορτινή γειτονιά
-
13:51 BBC: Θα αντιπαλέψει την αγωγή του Τραμπ για δυσφήμηση
-
13:50 Live οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2026
-
13:45 Δίκη υποκλοπών: ΕΥΠ και Predator λειτουργούσαν ως "ενιαίο κέντρο παρακολουθήσεων" κατέθεσε ο Κ. Βαξεβάνης
-
13:44 EFA Group: Νέοι επενδυτές Motor Oil και EOS Capital Partners – Η ΑΜΚ 80 εκατ. και οι νέες επενδύσεις
-
13:39 Κούσνερ: Υποχωρεί από την επένδυση στο Βελιγράδι μετά από τις αντιδράσεις
-
13:37 Κ. Μητσοτάκης: Δημιουργία διακομματικής επιτροπής στη Βουλή για την αναδιάρθρωση του πρωτογενούς τομέα
-
13:34 Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι με όρους οι δύο από τους επτά κατηγορούμενους για παράνομες επιδοτήσεις
-
13:32 Γαλλία: Δρόμοι και σιδηροδρομικός άξονας αποκλεισμένοι από οργισμένους αγρότες
-
13:24 Όμιλος ΑΒΑΞ: Έτοιμο το 90% της σήραγγας από την Κατεχάκη στον Ευαγγελισμό της Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο
-
Γιατί το 2026 φοβίζει τις χρηματιστηριακές αγορές
-
Άρον άρον νέος διαγωνισμός για την "ωρολογιακή βόμβα" του Λαυρίου - Τι καταγγέλει επιστημονικός φορέας
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά
-
doValue: Δύο μεγάλα deals 1,7 δισ. ευρώ εξυπηρετούμενων δανείων της, εξοφλούν εγγυήσεις του Ηρακλή
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα
-
Δημοσκοπήσεις: Ο λογαριασμός που πληρώνει η κυβέρνηση για τα αγροτικά μπλόκα
-
Wall Street: Καλά Χριστούγεννα!
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές;
-
Άδειες λεωφορειολωρίδες (44)
-
Προαναγγέλλει κόμμα η Μ. Καρυστιανού- Δηκτικό σχόλιο από Ν. Πλακιά (22)
-
Παρ. Τυχεροπούλου: Το πρωί "κρυμμένη" στο Πρωτόκολλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, το "απόγευμα" βασική συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας που διερευνά το σκάνδαλο (19)
-
Για πόσο ακόμα αντέχει η αγορά τα αγροτικά μπλόκα (17)
-
Γιατί εξελέγη ο Πιερρακάκης και πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει την επιτυχία (12)
-
Ρωσία: "Όχι" σε νατοϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Καμία υποχώρηση για Ντονμπάς, "Νοβορόσια" και Κριμαία (9)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ υποσχέθηκαν νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία με έγκριση του Κογκρέσου (7)
-
Ο 16χρονος γιος του Μ. Κατρίνη οδηγούσε χωρίς δίπλωμα - "Αισθάνομαι συντριβή, αναλαμβάνω την ευθύνη", λέει ο βουλευτής (7)
-
Αν στήναμε... καρτέλ με ελάχιστες τιμές παραγωγού, θα είχαν όφελος οι αγρότες και οι καταναλωτές; (6)
-
Ανυποχώρητο το Βέλγιο για τα ρωσικά assets - Αυξάνονται οι φωνές υπέρ "άλλων επιλογών" για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας (5)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ