Συνεχης ενημερωση
Η Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Εκδοτριών του Χρηματιστηρίου Αθηνών γνωστοποιεί ότι, σήμερα δημοσιοποιείται η νέα ενημερωμένη κατάσταση που αναφέρεται στις μεταβολές μετόχων εταιριών, εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών, όπως έχει διαμορφωθεί με στοιχεία της 10/06/2016.
Τα στοιχεία προέρχονται από τις γνωστοποιήσεις των εισηγμένων εταιριών για ενημερώσεις που έλαβαν από μετόχους τους, ως προς την απόκτηση ή διάθεση ή άσκηση σημαντικών ποσοστών δικαιωμάτων ψήφου σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007, όπως ισχύει, το άρθρο 4.1.3.7. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς και από την επίσημη ενημέρωση που παρείχε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τις γνωστοποιήσεις υπόχρεων μετόχων σύμφωνα με το ΠΔ 51/92 όπως αυτό ίσχυε. Σημειώνεται ότι εμφανίζονται οι συμμετοχές μετόχων με ποσοστό συμμετοχής σε επίπεδο δικαιωμάτων ψήφου άνω του 5%.
Επισημαίνεται ότι την αποκλειστική ευθύνη για την ακρίβεια και πληρότητα του περιεχομένου των ενημερώσεων έχουν οι εισηγμένες εταιρίες και οι υπόχρεοι μέτοχοι.
Επιπλέον, παρατίθενται παραπλεύρως και οι αντίστοιχες καταστάσεις ποσοστών μετόχων, που είχαν δημοσιοποιηθεί με στοιχεία 27/05/2016 και της 03/06/2016, για την πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.
Δείτε την κατάσταση της 13/06/2016 εδώ.
-
22:16 Αλ. Σδούκου για αγροτικές κινητοποιήσεις: "Σεβασμός στο δικαίωμα των πολιτών να μετακινούνται ελεύθερα"
-
22:10 Κατρακύλησαν τα πολύτιμα μέταλλα μετά τα διαδοχικά ρεκόρ
-
22:01 Τραμπ: "Χτυπήσαμε αποβάθρα στη Βενεζουέλα όπου φορτώνονταν ναρκωτικά σε πλοία"
-
21:39 Τραμπ: "Είμαι πολύ θυμωμένος για την ουκρανική επίθεση σε κατοικία του Πούτιν"
-
21:31 Τραμπ για Γάζα: "Ελπίζω η δεύτερη φάση του σχεδίου να ξεκινήσει πολύ σύντομα" - Στον Λευκό Οίκο ο Νετανιάχου
-
21:29 Μία σορός γυναίκας εντοπίστηκε σε ακτή της Σάμου μετά τον εντοπισμό 40 αλλοδαπών στη ξηρά
-
21:17 Ιράν: Μαζικές διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα στην Τεχεράνη με αφορμή την υποτίμηση του νομίσματος
-
21:03 Η Ιταλία δείχνει τον δρόμο για τη συνέχιση της στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία το 2026
-
20:51 Χαμάς ενόψει συνάντησης Τραμπ-Νετανιάχου: "Δεν θα καταθέσουμε τα όπλα"
-
20:47 Κ. Μητσοτάκης: Στα μπλόκα αρκετοί θέλουν να συνομιλήσουν μαζί μας και κάποιοι τους...τραμπουκίζουν
-
Η αγορά των Eurofighter από την Τουρκία "στοχεύει" την Ελλάδα και όχι τη Ρωσία
-
Ευτυχισμένο το 1978
-
Όμιλοι με στρατηγική και συνέχεια
-
Ο Πούτιν καταργεί το πόθεν έσχες για τους Ρώσους δημόσιους λειτουργούς
-
Πλασματική μείωση κατά 25% στο αποτύπωμα CO2 της Ελλάδας - Σοβαρή ήττα για την εγχώρια βιομηχανία
-
Οι ΗΠΑ έδωσαν στην Τουρκία 10 κινητήρες για το Kaan: "Συζητάμε για άλλους 80", είπε ο Γκιουλέρ
-
ΑΑΔΕ: "Κλείνουν" 10 ψηφιακές εφαρμογές για δηλώσεις και πληρωμές την Πρωτοχρονιά
-
Πούτιν: Αλλάζει τη νομοθεσία ώστε η Ρωσία να αγνοεί τις αποφάσεις των διεθνών ποινικών δικαστηρίων
-
Θα ωφεληθεί η Βουλγαρία από την ένταξη στο ευρώ;
-
Το bitcoin πάνω από τα 90.000 δολάρια
-
Οι δικοί μας άνεργοι δεν μας κάνουν; (26)
-
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ δίνουν 15ετείς εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία, ζήτησα 50 χρόνια - Ναι σε δημοψήφισμα, αλλά μόνο με 60ήμερη εκεχειρία (23)
-
Ο Πούτιν καταργεί το πόθεν έσχες για τους Ρώσους δημόσιους λειτουργούς (22)
-
Πλασματική μείωση κατά 25% στο αποτύπωμα CO2 της Ελλάδας - Σοβαρή ήττα για την εγχώρια βιομηχανία (15)
-
Η Μόσχα τορπιλίζει τις ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία - Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν - Τραμπ (13)
-
Ισχυρισμοί Λαβρόφ: Οι Ουκρανοί επιχείρησαν να πλήξουν κατοικία του Πούτιν - "Τα γνωστά ρωσικά ψέματα" λέει ο Ζελένσκι (13)
-
Στις 16:00 τα μπλόκα κόβουν ξανά τη χώρα στα δύο: Κλείσιμο παραδρόμων - Προς πανελλαδική σύσκεψη το Σάββατο (11)
-
Ευτυχισμένο το 1978 (10)
-
E.Βενιζέλος: Υποψήφιοι Πρωθυπουργοί είναι μόνον οι αρχηγοί των κομμάτων- Όχι εγώ (8)
-
Θα ωφεληθεί η Βουλγαρία από την ένταξη στο ευρώ; (7)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ