Συνεχης ενημερωση
Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ανακοινώνει ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε η Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας. Στη Γενική Συνέλευση παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου μέτοχοι εκπροσωπούντες 35.260.973 κοινές ονομαστικές μετοχές και δικαιώματα ψήφου, ήτοι το 53,9% επί συνόλου 65.368.563 κοινών ονομαστικών μετοχών.
H Γενική Συνέλευση ομόφωνα ενέκρινε τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά ποσό Ευρώ 14.381.083,86 με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής κατά 0,22 Ευρώ και καταβολή του αντίστοιχου ποσού στους μετόχους και τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.
Σημειώνεται ότι το άνω ποσό που θα καταβληθεί ανά μετοχή θα προσαυξηθεί αναλογικά με το ποσό της επιστροφής κεφαλαίου που θα αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που θα κατέχει η Εταιρεία κατά την ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων.
Περαιτέρω η Γενική Συνέλευση χορήγησε προς το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδότηση, προκειμένου να ορίσει την ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος από τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, την ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων και την ημερομηνία πληρωμής της επιστροφής κεφαλαίου.
Η Εταιρεία, με νεώτερη ανακοίνωση, θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για τις ημερομηνίες προσδιορισμού δικαιούχων και πληρωμής της επιστροφής κεφαλαίου.
-
00:05 Υπεροψίαν και μέθην
-
00:05 Πλέον δεν είναι ούτε δημοκράτης ούτε απλά δεξιός
-
00:05 Ανθεκτικότητα στον αέρα, υπεραξία στο έδαφος
-
00:04 Η σύγκρουση δύο νόμων απειλεί την αγορά βιβλίου στην Ελλάδα
-
00:03 Ο συνηθισμένος κύριος Ανδρουλάκης και η χαμένη ευκαιρία
-
00:02 Πόσο αστείοι θα γίνουμε ακόμη...
-
00:01 Το μέλλον της Δημοκρατίας δεν είναι δεδομένο!
-
16/09 Βραζιλία: Στο νοσοκομείο ο Μπολσονάρου λόγω αδιαθεσίας
-
16/09 TikTok: Συμφωνία της τελευταίας στιγμής με τις ΗΠΑ;
-
16/09 Βελτιωμένη η εικόνα στη φωτιά στην Άνδρο - Ενισχύθηκαν οι επίγειες δυνάμεις
-
Οι νέοι μισθοί από 1-1-2026 - Πίνακες
-
Έρχονται 4 συν 1 μπόνους για εκατομμύρια συνταξιούχους (πίνακες)
-
Εκπαιδεύουμε δολοφόνους
-
Τα εστιατόρια και τα καφέ μπροστά στον γκρεμό...
-
Το ράλι του χρυσού δεν έχει να κάνει με τον πληθωρισμό - ούτε καν με τον χρυσό
-
Το Bitcoin ξέφυγε "από τα νύχια" της Nvidia - Τι θα γίνει με την Τεχνητή Νοημοσύνη;
-
Στη ΝΔ προσχωρεί ο Αν. Λοβέρδος
-
Γιατί το ράλι των μετοχών μπορεί να συνεχιστεί!
-
Θα ιδρυθεί τελικά κόμμα Σαμαρά;
-
ΗΠΑ: Πέθανε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ
-
Εκπαιδεύουμε δολοφόνους (131)
-
Οι νέοι μισθοί από 1-1-2026 - Πίνακες (72)
-
Στη ΝΔ προσχωρεί ο Αν. Λοβέρδος (60)
-
Τα εστιατόρια και τα καφέ μπροστά στον γκρεμό... (39)
-
Μειώνονται οι εισαγωγές ρωσικού αερίου, αυξάνονται οι ροές αμερικανικού LNG (28)
-
Δικαιοσύνη ...μετά θάνατον (19)
-
Θα ιδρυθεί τελικά κόμμα Σαμαρά; (19)
-
Επιτροπή του ΟΗΕ δηλώνει για πρώτη φορά ότι το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα (14)
-
Ο πλανήτης το 2100 (13)
-
"Η Γάζα καίγεται" - Ξεκίνησε το κύριο μέρος της χερσαίας επιχείρησής (12)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
